Jóga órák

Vinyasa flow

Vinyasa flow

Úgy gondolod, hogy a jóga nem köt le? Próbáld ki a kreatív, folyamatosan mozgásban tartó vinyasa flow jógát Sopronban. Ez a dinamikus, mégis lágy gyakorlás egyszerre erősít, mobilizál és tesz hajlékonnyá. A világon jelenleg az egyik legnépszerűbb jógastílus, lehet, hogy pont te is ezen keresztül szereted meg a jógát? Olvass tovább, ha szeretnél többet megtudni erről a fajta gyakorlásról!

Kezdő vinyasa flow

Kezdő vinyasa flow

Szeretnél a jógaórán a nyújtás mellett erősödni is? A hosszan kitartott pózokban nehezen tudsz elmélyülni? Próbáld ki a kezdő vinyasa flow jógát, ami kezdő jógázóknak, ülőmunkát végzőknek ideális. Olvass tovább erről a jógafajtáról!

Egyéni konzultáció - Private consultation

Egyéni konzultáció - Private consultation

Egészségügyi probléma miatt nem tudsz vagy nem mersz csoportos órán résztvenni? Egyes jógapózok fájdalmat, kellemetlenséget okoznak? Visszatérő jógás sérülésed van? Egyéni konzultációs lehetőség, hogy a jógagyakorlásod hosszútávon fenntartható és hatásos legyen. **** Private yoga consultations in English are available in Sopron. Read on for more details.

Workshop, tábor

Workshop, tábor

Mélyülj el az önismeretben hétvégi workshopon, tanfolyamon, vagy egy 4 napos somogyvámosi elvonuláson. Kezdőknek és haladóknak is alkalmas események. Az aktuális programokért olvass tovább!

Coaching

Coaching

Úgy érzed, hogy az életed egy helyben toporog? Nem találod a helyedet? Nem mersz belevágni dolgokba? Visszatérő problémával harcolsz? Szeretnéd jobban megismerni önmagadat, hogy ki is vagy pontosan, mit akarsz, hogyan lehetnél boldogabb? Most már tényleges lépéseket is téve a boldogságod érdekében?