Jóga órák

Funkcionális flow jóga

Funkcionális flow jóga

A flow jógát pörgős, hamar unatkozó irodistáknak találták ki. Olyanoknak, akik már nem akarnak aerobikon ugrálni, de mégis fontos számukra a szép és egészséges test. Ez a kreatív jógafajta erősít és sokkal hajlékonyabbá is tesz. A test mellett fejben is jobban érzed magadat az óra végére. A világon jelenleg az egyik legnépszerűbb jógastílus, lehet, hogy pont te is ezen keresztül szereted meg a jógát?

200 órás hatha jógaoktató képzés

200 órás hatha jógaoktató képzés

Jógaoktató képzés az átlagnál jóval magasabb óraszámmal, kis csoportban és formabontó módon 2023-ban. Szeretnéd a jóga eszközeivel megváltoztatni az életedet és ezt a tudományt másoknak is továbbadni? Olvass tovább a fontosabb tudnivalókért.

Teljesen kezdő jógatanfolyam

Teljesen kezdő jógatanfolyam

Kezdő vagy? Sokat hallottál már a jógáról, szeretnéd kipróbálni, de nem tudod, hogy milyen órát válassz, merre indulj el? Jó lenne egy olyan csoportban, ahol mindenki kezdő? Ez a 6 alkalmas, kis csoportos tanfolyam akkor pont neked való.

Vinyasa flow jógaoktatóképzés

Vinyasa flow jógaoktatóképzés

ÚJ! Yoga Alliance akkreditált továbbképzés 200 órás jógaoktatói végzettséggel rendelkező oktatóknak. Lépj a jógaoktatás következő szintjére és tanuld meg, hogy hogyan kell az áramló, kreatív flow jógát tanítani.

Jóga és ajurvéda tábor Indiában

Jóga és ajurvéda tábor Indiában

Napsütés, kókuszpálmák, jóga az óceánparton, ajurvédikus kezelések, kaland, mosolygós emberek, finom ételek és feltöltődés a jóga hazájában, Indiában. Most te is velem jöhetsz 2023. december elején.

Bennünk élő istennők workshop

Bennünk élő istennők workshop

Légy olyan nő, aki meg tudja húzni a határait, mer bátor lenni, tud nemet mondani és az álmodozás helyett elindul azon az úton, amit kislány korában elképzelt magának.