Jóga órák

Funkcionális vinyasa flow jóga

Funkcionális vinyasa flow jóga

Úgy gondolod, hogy a jóga nem köt le? Próbáld ki a kreatív, folyamatosan mozgásban tartó vinyasa flow jógát Sopronban. Ez a dinamikus, mégis lágy gyakorlás egyszerre erősít, mobilizál és tesz hajlékonnyá. A világon jelenleg az egyik legnépszerűbb jógastílus, lehet, hogy pont te is ezen keresztül szereted meg a jógát? Olvass tovább, ha szeretnél többet megtudni erről a fajta gyakorlásról!

Egyéni jóga - Private lesson

Egyéni jóga - Private lesson

Még bátortalan kezdő vagy? Egészségügyi probléma miatt nem tudsz vagy nem mersz csoportos órán résztvenni? Egyes jógapózok fájdalmat, kellemetlenséget okoznak? Visszatérő jógás sérülésed van? Egyéni konzultációs lehetőség, hogy a jógagyakorlásod hosszútávon fenntartható és hatásos legyen. **** Private yoga consultation is available in Sopron. Read on for more details.

200 órás hatha jógaoktató képzés

200 órás hatha jógaoktató képzés

Jógaoktató képzés az átlagnál jóval magasabb óraszámmal, kis csoportban és formabontó módon 2023-ban. Szeretnéd a jóga eszközeivel megváltoztatni az életedet és ezt a tudományt másoknak is továbbadni? Olvass tovább a fontosabb tudnivalókért.

Teljesen kezdő jógatanfolyam

Teljesen kezdő jógatanfolyam

Kezdő vagy? Sokat hallottál már a jógáról, szeretnéd kipróbálni, de nem tudod, hogy milyen órát válassz, merre indulj el? Jó lenne egy olyan csoportban, ahol mindenki kezdő? Ez a 6 alkalmas, kis csoportos tanfolyam akkor pont neked való.

Bennünk élő istennők (3 időpontban)

Bennünk élő istennők (3 időpontban)

7 istennő - 7 bennünk lévő női minőség megismerése a jóga eszközeivel. Csatlakozz hozzánk 2023. januárjától erre a 7 alkalmas különleges jógatanfolyamra 3 választható időpontban.

Vinyasa flow jógaoktatóképzés

Vinyasa flow jógaoktatóképzés

ÚJ! Yoga Alliance akkreditált továbbképzés 200 órás jógaoktatói végzettséggel rendelkező oktatóknak. Lépj a jógaoktatás következő szintjére és tanuld meg, hogy hogyan kell az áramló, kreatív flow jógát tanítani.