Jóga órák

Vinyasa flow jóga

Vinyasa flow jóga

Úgy gondolod, hogy a jóga nem köt le? Próbáld ki a kreatív, folyamatosan mozgásban tartó vinyasa flow jógát Sopronban. Ez a dinamikus, mégis lágy gyakorlás egyszerre erősít, mobilizál és tesz hajlékonnyá. A világon jelenleg az egyik legnépszerűbb jógastílus, lehet, hogy pont te is ezen keresztül szereted meg a jógát? Olvass tovább, ha szeretnél többet megtudni erről a fajta gyakorlásról!

Kezdő vinyasa flow jóga

Kezdő vinyasa flow jóga

Szeretnél a jógaórán a nyújtás mellett erősödni is? A hosszan kitartott pózokban nehezen tudsz elmélyülni? Próbáld ki a kezdő vinyasa flow jógát, ami kezdő jógázóknak, ülőmunkát végzőknek ideális. Olvass tovább erről a jógafajtáról!

200 órás hatha jógaoktató képzés

200 órás hatha jógaoktató képzés

Jógaoktató képzés az átlagnál jóval magasabb óraszámmal, kis csoportban és formabontó módon 2022.októbertől. Szeretnéd a jóga tudományát másoknak is továbbadni? Olvass tovább a fontosabb tudnivalókért.

Délutáni kezdő jógatanfolyam

Délutáni kezdő jógatanfolyam

Kezdő vagy? Jógáztál már itt-ott, vagy videókra gyakorolsz? Jársz már jógára, de szeretnéd a gyakorlásodat mélyíteni? Ha bármelyik kérdésre igennel válaszoltál, akkor a hamarosan induló jóga alaptanfolyamot neked találtam ki.

Infinity Flow Jóga Workshop

Infinity Flow Jóga Workshop

Éld át az önfeledt, folyamatos mozgás, majd a teljes elengedettség, mélyrelaxáció állapotát egy 3 órás, komplex gyakorlás alatt. Téma: A régiből az új felé

Délelőtti alap jógatanfolyam

Délelőtti alap jógatanfolyam

Kezdő vagy? Jógáztál már itt-ott, de bizonytalan vagy? Este már nem tudsz órára menni? Most itt a lehetőség. Ameddig a gyerekek az iskolában vannak, vagy nem kezdődik a munkát, addig gyere és tanuld meg a jóga alapjait.

Jógatanfolyam a testi és mentális fejlődésért

Jógatanfolyam a testi és mentális fejlődésért

Eljött az ideje, hogy még tovább fejlődj? Ezen a 6 hetes tanfolyamon lehetőséged lesz fizikailag és mentálisan is erősödni, megismered jobban a működésedet, és megtanulod jobban kezelni a körülményeket és a kihívásokat.