Jóga órák

Hatha jóga

Hatha jóga

Teljesen kezdőként is bátran csatlakozhatsz a hatha órákhoz. Életkor, nem, állóképesség, hajlékonyság sem számít, mindenkit szeretettel várok. Az órán egyaránt megjelennek dinamikus és statikus elemek is. Rendszeres gyakorlással már pár alkalom után megtapasztalhatod a jóga áldásos hatásait. Olvass tovább, ha szeretnéd megtudni, hogy milyen is egy hatha óra!

Vinyasa flow

Vinyasa flow

Úgy gondolod, hogy a jóga nem köt le? Próbáld ki a kreatív, folyamatosan mozgásban tartó vinyasa flow jógát Sopronban. Ez a dinamikus, mégis lágy gyakorlás egyszerre erősít, mobilizál és tesz hajlékonnyá. A világon jelenleg az egyik legnépszerűbb jógastílus, lehet, hogy pont te is ezen keresztül szereted meg a jógát? Olvass tovább, ha szeretnél többet megtudni erről a fajta gyakorlásról!

Hatha flow

Hatha flow

Szeretsz folyamatosan mozogni, a hosszan kitartott pózokban nehezen tudsz elmélyülni? Akkor próbáld ki Sopronban a hatha flow jógát, ami a vinyasa flow stílus egy gyengédebb változata. Teljesen kezdő jógázóknak is ideális. Olvass tovább erről a jógafajtáról!

Magánóra - Private lesson

Magánóra - Private lesson

Egészségügyi probléma miatt nem tudsz csoportos órán résztvenni? Teljesen kezdő vagy és szeretnél egy pár alkalmat csak egyedül jógázni, mielőtt csatlakoznál az órarendi órákhoz? Rád szabott óra, egyéni figyelem. Itt a kérdéseidet is bátran, négyszemközt felteheted. A részletekért olvass tovább. **** Private yoga lessons in English are available in Sopron. Read on for more details.

Workshop, tábor

Workshop, tábor

Mélyülj el a jógában hétvégi workshopon, tanfolyamon, vagy egy 4 napos jógatáborban. Kezdőknek és haladóknak is alkalmas események. Az aktuális programokért olvass tovább!

Stresszoldó jóga

Stresszoldó jóga

Töltődj fel, lazíts a péntek délutáni stresszoldó jógaórán. Kezdőknek, újrakezdőknek, könnyedebb jógagyakorlásra vágyóknak ideális. Fókuszban a testi és mentális egészség, stresszoldás. Olvass tovább erről az órafajtáról!