Bevezetés a flow jógába

Bevezetés a flow jógába

Ismerd meg a világ egyik legnépszerűbb jógastílusát, amivel erősebb, hajlékonyabb és mentálisan is lazább lehetsz. Most kis csoportban tanulhatsz tapasztalt tanártól.

Kezdőként eddig lebeszélted magadat arról, hogy becsatlakozz az órarendi flow óráimba? Attól tartasz, hogy az órán mindenki tudja, hogy mit kell csinálni és te nem leszel elég ügyes? Az alaptanfolyam célja, hogy magabiztos alaptudást szerezz, növeld az önbizalmadat és te is áramlásba kerülj, könnyebben átlépj az élet akadályain.

Kezdés: 2024. május 29-én, szerdán (17:00-18:30 vagy 19:00-20:30)

Ezt a tanfolyamot úgy állítom össze, hogy kezdő jógázók számára is könnyen emészthető legyen, de a már egy-két éve jógázók is találjanak új, hasznos információkat maguknak. Ha eddig csak hatha jógáztál, akkor ez a tanfolyam tökéletes alapokat fog adni neked a dinamikusabb vinyasa flow jógához.

Szerdánként fogunk másfél órára találkozni, azonban ne egy megszokott jógaórára számíts. Mindig lesz elméleti rész, ászana doktor, ahol megtanuljuk az alap ászanák, technikák és jógapózok közötti átmenetek helyes, gyakorlóra szabott, ha kell módosított verzióját. Az alap technikákat fogom neked megtanítani, amikre magabiztosan és biztonságosan tudsz majd építeni, ahogy haladsz majd tovább a jóga útján.

Ezekre a témákra számíthatsz a 4 hét alatt:

 • A flow elmélete
 • Napüdvözlet sorozatok (félnapüdvözlet, klasszikus napüdvözlet, napüdvözlet A verzió)
 • Vinyasa flow sorozatok (klasszikus és funkcionális verziók)
 • Holdüdvözlet
 • A mozgás, légzés és figyelem harmóniája
 • Két jógapóz közötti út (tipikus átmeneteket fogunk elemeire szedni, hogy jobban menjenek, így jobban átélhesd a flow élményt egy jógaórán)
 • Fascia, kötőszövet szerepe a flow jógában (ha fáj valahol, ebben az összefüggésben is tudj gondolkodni és legyenek eszközeid a lazításhoz)


Fizikailag és mentálisan ezek a témák kerülnek elő:

 • Alapok, stabilitás, gyökerek, a térd és csípő egészsége, áramlás, elengedés
 • A gerinc egészsége, belső erő, kitartás
 • A mellkas és vállak egészsége, ülőmunkát végzők jógája, kapcsolódás, önszeretet, a vállöv funkcionális erősítése, kontroll, túlterheltség lazítása
 • Bónusz: mindenki nagy kedvence a Holdüdvözlet


Mindig lesz lehetőség kérdezni, észrevételt tenni. A célom, hogy magabiztos alaptudást szerezz, a tanfolyam után (vagy már alatt) bátran csatlakozz a keddi vagy csütörtök reggeli flow jógaórához, és otthon is elkezdj gyakorolni. A tanfolyam alatt az érthető, emészthető alapokra, összefüggésekre fogunk koncentrálni.

Minden egyes alkalom tematizált, ahol nem csak a fizikai, de a mentális réteget is érintjük, hogy a tapasztalatot el tudd vinni magaddal. 


Mikor ajánlom a tanfolyamot?

 • Ha szereted a dinamikusabb jógastílusokat, a hagyományos jógán unatkozol
 • Ha egész nap ülsz, vagy egyoldalú mozgást végzel
 • Ha stresszes munkát végzel és nap végére mindened kikészül
 • Kötöttnek érzed magadat (ezzel a stílussal nagyon hatásosan lehet mobilizálni az ízületeket)
 • Ha nehezen tudsz lelassulni, egy dologra koncentrálni
 • Ha szeretsz mindent te intézni, az egész családot, céget te akarod kontrollálni (a flow jóga a lazításra, áramlásra, elengedésre tanít)
 • Ha az utóbbi időben nagyon szigorú vagy magadhoz, akkor gyógyír lesz ez a lágyabb, áramló gyakorlás
 • Szimplán csak azért, mert szerintem ez a legjobb jógastílus :)


Tanfolyami napok:

2024.május 29-június 19. szerdánként két választható időpontban:

délutáni csoport 17:00-18:30

esti csoport 19:00-20:30

4 egymást követő szerda


Hogyan jelentkezhetsz?


Részvételi díj:

23.000 Ft

A tanfolyamhoz ajándékba kapod a Flow jógáról készült 31 oldalas e-könyvemet

Ha úgy érzed, hogy szeretnél velünk áramolni és a könnyedséget megtalálni, akkor már le is foglalhatod a helyedet az időpontfoglaló rendszerben addig, amíg van szabad hely:

https://freespirit.booked4.us/public/

Bónusz ajándék:

Foglald le a helyedet május 5-ig és ajándékba kapsz tőlem egy 50%-os kedvezménykupont (3.450Ft értékben) a Tematikus vinyasa flow órák videócsomagomhoz, amit beválthatsz 2024.május 6-31. között. A beváltás után 1 hónapig korlátlanul jógázhatsz otthon a videócsomagban található 13 különböző témájú flow jógaórára, plusz egy relaxációt és meditációt is feltöltöttem neked.

A jelentkezés folyamata:

Kizárólag az időpontfoglaló rendszeren keresztül: https://freespirit.booked4.us/public/


A rendszer teljesen automata, ha a naptárban még szerepel az időpont, akkor még van szabad hely.


A jelentkezésed véglegesítéséhez bankkártyával egyszerűen és biztonságosan ki tudod egyenlíteni a tanfolyam díját a foglalási felületen keresztül. Ha nem szeretnél ott kártyával fizetni, akkor fizetés nélkül foglald le a helyedet, ezután küldünk neked egy e-számlát, amit utalással is kiegyenlíthetsz. 

Csak a négy hetes tanfolyam első napjára kell jelentkezned az időpontfoglalóban, mert ezzel a teljes 4 hétre lefoglaltad a helyedet. Nem kell külön a többi napra jelentkezned.


A jelentkezés után emailben kapsz egy visszaigazolást és egy részletes tájékoztatást (linken keresztül egy pdf) a jógastúdióról és a gyakran ismételt kérdésekről. 


A tanfolyam kezdete előtt emailben még egyszer keresni foglak és megírom, hogy mivel, hogyan készülj. Ezután szeretettel várlak a tanfolyam első napján. 


Ha bármilyen kérdésed, kétséged van, keress bátran. Helyet foglalni azonban csak a felületen keresztül tudsz, üzenetben nem.


Lemondási feltételek:


A tanfolyam előtt 3 héttel kérheted, hogy egy másik tanfolyamra tegyem át a jelentkezésedet, ha valami mégis közbejönne. A tanfolyam minden alkalmán számítok a részvételedre, hiányzás, lemondás esetén nincs lehetőség a befizetett tanfolyami díj visszatérítésére, azonban a lefoglalt helyedet átruházhatod egy barátodra vagy családtagodra (az elejétől). Súlyos, hosszantartó betegség, baleset miatt történő lemondás egyénileg kerül elbírálásra. Ha a tanfolyam bármilyen nekem felróható okból nem indul el, a befizetett részvételi díjat teljes egészében visszautalom, vagy kérheted, hogy beszámítsam egy másik tanfolyamba, így a jelentkezésed és a befizetett pénz biztonságban van.


A tanfolyamon a maximális létszám 8 fő, és minimum 5 fő jelentkezése esetén indul. Ha nem jön össze a minimális létszám, egy későbbi időpontban kerül megrendezésre a tanfolyam és a jelentkezésedet erre átviheted.


Helyszín:

Free Spirit Studio Sopron, Aranyhegy


Minden eszközzel felszerelt, barátságos és otthonos jógastúdió, ahol teljesen ellazulhatsz. Télen padlófűtés melegít, nyári kellemes hűvösben gyakorolhatsz. Finom teával várlak. Itt teljes nyugalomra találhatsz, nem kell sietni, kapkodni. Kapcsolódj ki teljesen! Legyen egy különleges alkalom a jógázás.


Mit hozz magaddal:

A jógastúdió minden eszközzel felszerelt. Jógaszőnyeg, heveder, tégla, pléd, meditációs párna és minden fontos eszköz van. Sportos, kényelmes ruhát hozz, a stúdióban át tudsz öltözni.


Rólam:

Több mint 20 éve jógázok, és 8. éve tanítom ezt a csodálatos mozgásformát és életmódot. Az elmúlt években több ezer csoportos órarendi jógaórát, számos workshopot, tanfolyamot, jógatábort és jógaoktatóképzést is tartottam a Nyugat-Dunántúl első Yoga Alliance akkreditált oktatóképző iskolájában, a Free Spirit Jóga Akadémián. Az erősségem a kreatív, érthető és játékos módon átadott tanítás. Az oktatásomra jellemző a mindenféle elavult, dogmatikus tanítások mellőzése és a modern kor emberére szabott, támogató, megengedő és lelkesítő hozzáállás. Szeretem óra után a mosolygós arcokat látni, valamint azt, ahogy a kis bátortalan kezdőből magabiztos jógázó és kiegyensúlyozott ember válik. De a szokásos jógás szövegen kívül a flow jóga és a jógafilozófia segített nekem a legtöbbet abban, hogy 44 évesen nem fáj semmim (csak az izomláz), jól érzem magamat és egész könnyen tudom kezelni az élet kihívásait. 


Ha bármilyen kérdésed van, üzenj bátran.

Várom a jelentkezésedet. 


Wollaston Erika

akkreditált jógaoktató és oktatóképző tanár

06307931457

erika@erikajoga.hu

IG: @erikajoga