Úgy érzed, hogy az életed egy helyben toporog? Nem találod a helyedet? Felőröl a szenvedés? Tudtad, hogy a szenvedések nagy része az elménkben lakik, ezért megoldható, sőt megelőzhető? Szeretnéd jobban megismerni önmagadat, hogy ki is vagy pontosan, mit akarsz, hogyan lehetnél boldogabb? Most már tényleges lépéseket is téve a boldogságod érdekében? Ezekben szeretnék neked segíteni. Nem helyetted megoldani a problémát, hanem új nézőpontokra és a megoldásokra, tényleges tettekre szeretnélek rávezetni. 

Mi pontosan a coaching? Egy modern, segítő folyamat, ami a pszichológia alapjaira épít. A “coach” angol kifejezés, elsősorban sportcsapatok edzőjére, vezetőjére használták, azonban a 80-as évek óta világszerte egyre népszerűbb a magánélet és az üzlet területén alkalmazott coaching, ami hazánkban is egyre elterjedtebb. A tipikus coaching folyamat 3 vagy 5 alkalmas, az elején hetente egyszer, majd a témád és igényeid függvényében kéthetente-háromhetente kerül rá sor. Egy ülés 75 perc hosszúságú. Személyesen vagy online, az otthonod kényelméből élvezheted. A legfontosabb és leghatásosabb eszközöm az őszinte figyelem, és a hatásos, reflektív kérdezéstechnika. Nem adok közvetlen tanácsot, hanem segítek, hogy te találd meg a válaszaidat, megoldásaidat. Ha nehezen megy a válaszaid megtalálása, akkor kreatív eszközöket is használunk, ami segíti az önismeret elmélyítését.

Tipikus coaching témák, amikben tudok neked segíteni:

 • Önfejlesztés, az elméd megismerése, szemléletmód, tudatosság
 • Kisvállalkozás fejlesztése vagy elkezdése
 • Munka-magánélet egyensúlya, időgazdálkodás
 • Párkapcsolat, szakítás utáni talpraállás
 • Életcélok, élettervezés és tényleges tettek véghezvitele
 • Elakadások, döntéshelyzetek
 • Önismeret, személyes fejlődés
 • Készségek-képességek-erősségek-karakter feltárása


Miben segíthet neked a coaching folyamata? 

 • Hogy kiemelkedő eredményeket érj el a szakmádban és a magánéletedben.
 • Hogy arra az útra kerülj, ami boldoggá tesz már most és nem csak akkor, ha elérted a célodat.
 • Hogy elmélyítsd az önismeretedet, ezzel tudatosabban dönthess, nagyobb fókusszal és lendülettel végezhesd a tényleg fontos feladataidat és ezáltal javuljon az életminőséged.
 • Hogy világosabban ráláss az élethelyzetedre, új nézőpontot találj és ezzel akcióba lendülj.
 • Hogy felismerd, hogy milyen eszközeid vannak, és ha kell, milyen külső segítséget, eszközöket kell bevonj.
 • Hogy világossá váljon számodra, hogy mit szeretnél elérni és mit kell tenned ennek érdekében.
 • Hogy valaki őszintén meghallgasson, támogasson és ösztönözzön az utadon.
 • Hogy valaki buzdítson az erőforrásaid felhasználására és hogy meglásd végre a saját nagyszerűségedet.
 • Hogy felfedezd a saját, szívből jövő vágyaidat, életcéljaidat, az ide vezető utat és a coaching támogatásával végre el is indulj az ide vezető úton.
 • Hogy amit eddig hónapokig, évekig húztál, halasztottál, azt végre elkezdd megtenni.


Ha szeretnél többet megtudni arról, hogy hogyan tudunk együtt dolgozni, és hogy tudok-e segíteni a problémádon, akkor kérj egy 15-20 perces telefonos konzultációt, ami teljesen díjmentes és nem kötelez téged semmire. A konzultációt online vagy Sopronban az Aranyhegyen tartom. Ne halogass tovább, beszéljünk meg egy időpontot még ma!

Személyesen Sopronban, valamint online a világ bármely részéről a rendelkezésedre állok. 


Díjak:

Life coaching 1 alkalom: 23.000Ft

3 alkalmas life coaching folyamat egy összegben fizetve: 57.000Ft / 3 alkalom (19.000Ft/alkalom)

Business coaching és tanácsadás szolgáltatóipari kisvállalkozóknak, jógaoktatóknak: 28.000Ft / alkalom

3 alkalmas business coaching folyamat egy összegben fizetve: 72.000Ft / 3 alkalom

Egy alkalom 75 perc hosszúságú.

Írj egy üzenetet vagy hívj: 

erika@freespiritsopron.hu

06307931457

Rólam

A számvitel és menedzsment területén dolgoztam 9 évet kis-és középvállalatoknál. Ez alatt az idő alatt módomban állt megismerni a vállalkozások mindennapi életét, feladatait, dinamizmusát, a szereplők közötti kapcsolatokat. Mindig is szerettem tanulni, képezni magamat, ezért 2007-ben úgy döntöttem, hogy feladom az addig itthon felépítettem életemet, karrieremet, és kiköltözök Angliába egy évre nyelvet tanulni. Annyira megtetszett az ottani élet, hogy az eltervezett 1 évből közel 8 év lett. Ez idő alatt életem egy legmeghatározóbb élménye volt az az 5 hónap, amikor a férjemmel és egy hátizsákkal beutaztam Dél-Kelet Ázsiát. 2014-ben költöztünk vissza szülővárosom, Sopron mellé. A külföldi élet, távoli országokba való utazás és a rendszeres jógagyakorlás, mentálisan nagyon megerősített. Először még Londonban kezdtem el egy saját vállalkozást, de miután hazaköltöztünk úgy döntöttem, hogy itthon is a saját lábamra állok, azzal szeretnék foglalkozni, amit tényleg szívből tudok csinálni. Ez nálam a mások segítése, az elakadásokból, problémából való kivezetése, és egy boldogabb, harmonikusabb élet megvalósítására való ösztönzése, legyen ez a jóga által vagy a coaching, mentorálás által. A mai napig úgy érzem, hogy nincs olyan feladat-és kitűzött cél, amit a helyes hozzáállással ne tudnék elérni és ezzel a példával szeretnék másokat is ösztönözni. A coaching folyamán szeretném a klienseket abban segíteni, hogy az életük boldogabb és harmonikusabb legyen, merjenek lépni az érdekében, hogy olyan életet élhessenek, amit megálmodtak. Ha úgy érzed, hogy neked is tudok segíteni, keress bizalommal.


Ismerkedj meg velem a Free Spirit Podcast adásain keresztül:

Kattints ide és átviszlek a Spotifyra. 

Wollaston Erika

life-és business coach 

coaching@erikajoga.hu


Mentorprogram jógaoktatóknak


Találd meg a saját hangodat.

Egyedülálló mentorprogram jógaoktatóknak személyesen vagy online.

Jógaoktatónak lenni az egyik legszebb és egyszerre az egyik legnehezebb és legösszetettebb hivatás. Egy oktató szerepe és munkája nem csak abból a 60-90 percből áll, amit a tanítványok a szőnyegen látnak, ez csak egy kis szelete az egésznek. Amikor elkezdted az oktatást, lehet, hogy azt gondoltad, hogy de jó lesz, kibérelek egy termet, meghirdetem az órámat és mágikusan dőlni fognak a tanítványok. Azonban a valóság legtöbbször nem ez.

Miért indítottam el a mentorprogramot?

Mert több olyan kezdő vagy leendő jógaoktatóval találkoztam, akik arra panaszkodtak, hogy a 200 órás, alap jógaoktatóképzésről csalódottan távoztak, mert úgy érezték, hogy a képzés nagyon keveset adott és nem készítette fel őket a pályára. Nem is csodálkozom ezen, mert sok az olyan tanfolyam, amit minél gyorsabban, pár hétvége, 2-3 hónap alatt lezavarnak, majd felkészületlenül kiengedik a diákokat az ismeretlenbe, teljesen magukra hagyva őket a képzés után. Egy-két szerencsésebb kezdő oktató egyből megállja a helyét, autodidakta módon megtanul mindent, de a mai, oktatókkal túlzsúfolt piacon egyre nehezebb kezdőként elindulni és sikeresnek lenni. Sokan el se kezdik az oktatást, vagy pár hét, hónap után feladják.

Miben segíthet neked a mentorprogram?

Megtaláljuk a te saját hangodat, küldetésedet, különleges képességeidet, érdeklődésedet, amivel kitűnhetsz a tucatoktatók közül. Megvizsgáljuk a benned lévő kétségeket, félelmeket, hogy el tudj kezdeni dolgozni rajtuk. Gyakorlóként részt veszek az órádon (online mentorálásnál videófelvételt készítesz), hogy őszinte, segítő észrevételeimmel együtt kialakítsunk egy tervet, hogy miben kell még erősödnöd, min érdemes változtatnod. Segítek meghatározni, hogy mit szeretnél oktatni és segítek kialakítani egy rövid-és hosszútávú tananyagot. Támogatlak, meghallgatom a nehézségeidet és örömödet. Bármilyen kérdésedre válaszolok. A mentorálás alatt havonta kétszer fogunk leülni egymással, hogy átbeszéljünk mindent. Fontos, hogy nem az a célom, hogy olyan legyél, mint én, hanem a saját stílusodat és erősségeidet, esetleg gyengeségeidet keressük meg.

A programba jelentkezhetsz úgy is, hogy asszisztensként részt vehess kéthetente egy órámon. Ez egy egyedülálló lehetőség, ahol rengeteget tanulhatsz, fejlődhetsz és erősítheted az önbizalmadat, mint oktató. Választhatod úgy is a programot, hogy általam tartott workshopon vagy jógatanfolyamon is asszisztálhass, betekintést nyerve, hogy hogyan készül el és zajlik egy ilyen esemény.

Mennyi ideig tart a program?

Egyénre szabottan választhatsz 3 vagy 6 hónapos mentorálást. Bármikor elkezdheted, amikor felkészültél rá. Egyet kérek, hogy a programot vedd komolyan és csak akkor jelentkezz, ha el tudod kötelezni magadat és szeretnél fejlődni.

Mennyibe kerül a mentorálás?

Az ár a program hosszától és a te igényeidtől függően változik. Írd meg nekem, hogy mire van szükséged és kérj ajánlatot.

Ki jelentkezhet?

Mindenki, akinek van már legalább egy 200 órás jógaoktatói bizonyítványa, vagy hamarosan befejezi az oktatóképzést. Bármilyen stílusú jógaoktató lehetsz.

Mi lesz a mentorprogram után?

Ha igényed van rá, nem fogom elengedni a kezedet, kérhetsz egyedi coaching- vagy mentorálási alkalmat, ha úgy érzed, hogy újra jól jönne egy kis támogatás. Amennyiben kölcsönösen úgy gondoljuk, lehetőséget kaphatsz, hogy a Free Spirit Studióban órát tarthass.

Hogyan tudok jelentkezni?

Küldd el a jógás önéletrajzodat és egy bemutatkozó levelet az erika@erikajoga.hu címre. Írd meg nekem, hogy miért szeretnél részt venni a programban. Ezután személyesen vagy online találkozunk egy 20 perces beszélgetésre, hogy jobban megismerjük egymás és el tudjuk dönteni, hogy szeretnénk-e együtt dolgozni.

Használd ki ezt az egyedülálló lehetőséget, légy erősebb, magabiztosabb, tudatosabb oktató.

Jelentkezz bátran és bizalommal.


Wollaston Erika


Coach és az amerikai Yoga Alliance által akkreditált vezető jógaoktató (E-RYT500) és oktatóképző tanár (RYS)

coaching@erikajoga.hu