Jóga helyszínek

Free Spirit Studio Sopron

Sopron, Csengery utca 30-32. Minden eszközzel felszerelt, tágas, szellős, világos és barátságos jógastúdió Sopronban, az Elzett udvarban. Így találsz meg: az Erzsébet utcai autós bejárón át gyere be a belső udvarba, majd onnan egyből a jobb oldali külső lépcsőn fel az emeletre, a Tai Chi terem mellett. A jógaóráimra nem kell előre bejelentkezni.

Online Bárhol a világon

Jógázz a saját otthonodban, kertedben a saját időbeosztásod szerint. A weboldalamon található videókból válogass kedvedre, élvezd a jóga előnyeit az otthonodban! Jógázzunk együtt online is! Keresd a "Jógázz otthon!" menűpontot a weboldalamon. https://www.erikajoga.hu/hu/csomagok

Kert Lövő

Nyáron, jó idő esetén a kertembe költözik a lövői jóga. Itt a kíváncsi szemek elől elzártan, virágokkal, bokrokkal gazdag kertben gyakorolhatsz. A hangulathoz a kerti csobogó és a szélcsengők is hozzátesznek. Mindenkit várok, akár a soproni óráimról is. A címet kérd privát üzenetben.

Rádhé Resort Somogyvámos

Tölts el velünk négy napot az ország legszebb és legkeresettebb elvonulási központjában, a somogyvámosi Rádhé Resortban augusztus 13-16-ig!