Jóga helyszínek

Free Spirit Studio Sopron

Sopron, Csengery utca 30-32. Minden eszközzel felszerelt, tágas, szellős, világos és barátságos jógastúdió Sopronban, az Elzett udvarban. Így találsz meg: az Erzsébet utcai autós bejárón át gyere be a belső udvarba, majd onnan egyből a jobb oldali külső lépcsőn fel az emeletre, a Tai Chi terem mellett. A jógaóráimra nem kell előre bejelentkezni.

Élő zoom óra az otthonodban

Szeretettel várlak az interaktív élő jógaóráimon, amit a Zoomon keresztül tartok, hogy lássuk egymást. Tudjalak segíteni és az elzártságban is tudjuk egymást támogatni, erősíteni. A blogban találod a tudnivalókat erről az óratípusról.

Online Bárhol a világon

Jógázz a saját otthonodban, kertedben a saját időbeosztásod szerint. A weboldalamon található videókból válogass kedvedre, élvezd a jóga előnyeit az otthonodban! Jógázzunk együtt online is! Keresd a "Jógázz otthon!" menűpontot a weboldalamon. https://www.erikajoga.hu/hu/csomagok

Lövő SZKK Fő utca 32.

Jóga a Szolgáltató és Kulturális Központ kistermében, a Fő utcán, a templom mellett. Kérlek hozz magaddal jógaszőnyeget és ha van akkor jógatéglát és egy plédet a relaxációhoz.