Jóga helyszínek

Free Spirit Studio Sopron

Sopron, Csengery utca 30-32. Minden eszközzel felszerelt, tágas, szellős és barátságos jógastúdió Sopronban, az Elzett udvarban. Így találsz meg: az Erzsébet utcai autós bejárón át gyere be a belső udvarba, majd onnan egyből a jobb oldali külső lépcsőn fel az emeletre, a Tai Chi terem mellett. Előzetesen bejelentkezni nem szűkséges. A dinamikus jógaórákra csak egy törölközőt hozz magaddal, minden más eszközt biztosítok.

Kert Lövő

Nyáron, jó idő esetén a kertembe költözik a lövői jóga. Itt a kíváncsi szemek elől elzártan, virágokkal, bokrokkal gazdag kertben gyakorolhatsz. A hangulathoz a kerti csobogó és a szélcsengők is hozzátesznek. Mindenkit várok, akár a soproni óráimról is. A címet kérd privát üzenetben.

Sopron Erzsébet kert

Ünnepeld velünk a jógát 2019. június 20-án (esőnap június 27.) az Erzsébet kertben. Találkozunk a Zenepavilon mellett.

Lövő Iskola

Lövő, Fő utca 184. Jógázz egy barátságos, közvetlen csapattal minden hétfőn a Lövői Általános Iskola tornatermében. A tornaterem az iskola mögött, hátul, az udvarban van. Kérlek hozz magaddal jógaszőnyeget, vagy polifoamot, ha nincs, üzenj és szívesen adok neked az első pár alkalomra, amíg eldöntöd, hogy szeretnél-e hosszútávon jógázni. Az óra végi relaxációhoz jól jöhet egy pléd. Előzetesen bejelentkezni nem szükséges. Szeretettel várunk.