Jóga helyszínek

Free Spirit Studio Sopron

Sopron, Csengery utca 30-32. Minden eszközzel felszerelt, tágas, szellős és barátságos jógastúdió Sopronban, az Elzett udvarban. Így találsz meg: az Erzsébet utcai autós bejárón át gyere be a belső udvarba, majd onnan egyből a jobb oldali külső lépcsőn fel az emeletre, a Tai Chi terem mellett. Előzetesen bejelentkezni nem szűkséges. A dinamikus jógaórákra csak egy törölközőt hozz magaddal, minden más eszközt biztosítok.

Kert Lövő

Nyáron, jó idő esetén a kertembe költözik a lövői jóga. Itt a kíváncsi szemek elől elzártan, virágokkal, bokrokkal gazdag kertben gyakorolhatsz. A hangulathoz a kerti csobogó és a szélcsengők is hozzátesznek. Mindenkit várok, akár a soproni óráimról is. A címet kérd privát üzenetben.

Lövő Iskola

Jógázz egy barátságos, közvetlen csapattal Lövőn, az Általános Iskola tornatermében. Kérlek hozz magaddal jógaszőnyeget, vagy polifoamot, ha nincs, üzenj és szívesen adok neked az első pár alkalomra, amíg eldöntöd, hogy szeretnél-e hosszútávon jógázni. Az óra végi relaxációhoz jól jöhet egy pléd. Előzetesen bejelentkezni nem szükséges. Szeretettel várunk.