Turbózd fel magad! - Regeneráció csomag

Ez a videócsomag a 3 hónapos "Turbózd fel magad" komplex program regeneráció modulját tartalmazza ízelítőként. Ha most nem szeretnél elköteleződni a teljes 3 hónapos programra, akkor próbáld ki egy hónap erejéig, hogy mennyivel jobban fogod érezni magadat, ha beiktatod ezeket a gyakorlatokat az edzésedbe vagy irodai dolgozóként a napjaidba. 

Ha az egy hónap után szeretnél a 3 hónapos programra benevezni, akkor 15% kedvezményt kapsz tőlünk, tehát ez az egy hónap így ajándék volt tőlünk.

Kik vannak a program mögött?

Arany Enikő ultrafutó, terepfutó, funkcionális edző, gerinctréner, sportmasszőr.

12 év hosszútávfutás, számos 100 km közeli vagy feletti táv teljesítése aszfalton és terepen, sikeres Ultrabalaton teljesítés után világossá vált számára, hogy az eredményes versenyekhez nem csak futással kell felkészülni. Nagyon fontos a core, mélyizmok és tartó izmok megerősítése, valamint a koordináció fejlesztése és a mentális ráhangolódás. Mindemellett nyújtás, hengerezés(+masszázs) nélkül sem úszhatóak meg a sérülések. Futás, erősítés, nyújtás, ellazulás és mentális edzés teszi teljessé egy hosszú távú versenyre való felkészülést. Enikő számára a legfontosabb a prevenció, tapasztalati úton tudja, hogy mindezek kellenek a sérülésmentes sportoláshoz és a teljesítmény növeléséhez.

Wollaston Erika vezető jógatanár, life-coach, NLP tréner, meditáció oktató, jógaterapeuta

Saját bőrén tapasztalta, hogy mennyire jól kiegészíti egymást a hosszútávfutás, maratonra edzés és a jóga. A futás vagy teljesítménytúrázás közben jelentkező holtpontokon nem egyszer a jógában megtanult légzés, kitartás és tudatos jelenlét segítette át. Minden, a programban található jóga technika saját élményalapú, kipróbált, megjárt és működő. Erika foglalkozásaira jellemző a lelkesítő hozzáállás, hatékonyság, funkcionalitás, dogmák kerülése, és a szeretetteljes légkör, ahol mindenki önmaga lehet. Jelenleg ezzel a programmal egészíti ki a Kinizsi 100-ra való felkészülését.


Örülünk, ha velünk tartasz. Szívünket-lelkünket beletettük ebbe a programba. Sok-sok év munkájával és tapasztalatával állítottuk össze az anyagot, hogy neked ne kelljen a rossz utakat megjárnod, legyen minél inkább sikeres a célba vezető utad a felesleges mellékágak és kihagyások nélkül.

Sok szeretettel:

Enikő és Erika

Nehézség
Kezdő
Időtartam
2 óra 7 perc
1 havi hozzáférés
5 000Ft
Megvásárlom

Fascia lazítás - teljes test nyújtása

59:58
Fascia lazítás - teljes test nyújtása Fascia lazítás - teljes test nyújtása Fascia lazítás - teljes test nyújtása

Lazítsd el az egész testedet tetőtől talpig ezzel a komplex, fascia alapú jógagyakorlással! A testünkben minden mindennel összefügg egy csodálatos mátrixként. Ezzel a gyakorlással felgyorsíthatod a regenerációt, megőrizheted a ruganyosságodat.

Fascialazítás - hengerezés

01:07:08
Fascialazítás - hengerezés Fascialazítás - hengerezés Fascialazítás - hengerezés

Ha egyszer végigmész a hengerezős videón, majd kiegészíted az ellazító nyújtással, örökké ezt akarod majd csinálni annyira jó! El tudod képzelni milyen, amikor 1 hosszú kimerítő futás után 1 óra alatt teljesen újjászületsz? Most megtapasztalhatod!