Miben segíthet neked a jóga hosszútávon?

Már pár hét/hónap után érezheted a jógázás pozitív hatásait. Most nézzük, hogy milyen változásokra számíthatsz pár év után, ha rendszeresen, kitartóan és jól gyakorolsz.

A pár hét/hónap után tapasztalható pozitív változásokat az előző bejegyzésben szedtem össze. Most nézzük, hogy hogyan változtatja meg az életedet a jóga hosszútávon. Ismét csak olyan változásokat írok le, amiket nem csak olvastam, hanem saját magamon is megtapasztaltam. Nézzük! Mire jó a jóga? 

A hosszútávú, rendszeres és helyes jógagyakorlás hatásai:

                                                             

A jógát sajnos lehet rosszul is, egóból gyakorolni, lehet az alaptermészetedhez, élethelyzetedhez nem illő jógastílust gyakorolni, de még így is sokkal jobban fogod magadat érezni, mint jóga előtt, hiszen a jóga útján megtett egyetlen lépés se veszik kárba. Válassz képzett és tapasztalt oktatót, ha szeretnéd a helyes, neked megfelelő jógát megtanulni. 

Várlak szeretettel gyakorolni, hiszen a jóga csak akkor működik, ha csináljuk. Jógázzunk együtt a soproni Free Spirit Studióban, vagy online, a szakszerűen összeállított jógavideóimra.

Wollaston Erika

erika@erikajoga.hu

0036/30-7931-457

Teljes verzió