Zoom jóga

Zoom jóga

Jógázz velem a világ bármely részéről. Kattints ide a Zoom linkért és a technikai tudnivalókért.

A Zoomon jógázni menő! Használd ki te is az a modern technika nyújtotta lehetőségeket és jógázz velem élőben a Zoomon keresztül. Tökéletes választás, ha az egyedüli otthoni gyakorláshoz hiányzik a motiváció, vagy messze laksz a jógastúdiótól és nem tudsz eljönni személyesen. Figyeld az órarendet, hogy mikor lesznek az élő alkalmak. A Zoomon én is látlak téged, és tudok segíteni, ha szükséges. A Zoom jóga a streamelt jógaórák legjobb változata, profi és modern. Érdemes kipróbálni. 

Mire lesz szükséged?
- laptop, tablet (esetleg telefon)
- a lenti Zoom linkre, hogy be tudj jelentkezni a gyakorlás napján:
https://zoom.us/j/93897353712?pwd=cFp2RlJTdmZwU1Z5SFpneVMvclBLUT09

Technikai tudnivalók:
 • Az élő gyakorlás előtt 15 perccel indítom a hívást, hogy mindenki meg tudjon érkezni, lehessen kérdezni, akárcsak a jógastúdióban. Ekkor kattints a linkre, minden mást én intézek. Csak jógáznod kell.
 • Az óra alatt látni fogjuk egymást, így tudok az instrukciókkal segíteni, ha látom, hogy szükséges.
 • Óra közben a ti mikrofonotokat kikapcsolom, hogy a sok háttérzaj ne legyen zavaró. Óra előtt és után be lesztek kapcsolva, hogy lehessen beszélgetni, kérdezni.
 • Az órákat úgy állítom össze, hogy érdekesek, otthon is könnyen és élvezettel végezhetők legyenek. Cél a testi és mentális egészség megőrzése, a csodálatos jógás közösségünk ápolása.
 • Egy jógaóra részvételi díja 1.800 Ft/fő. Válthatsz 7 alkalmas bérletet kedvezményesen 11.500 Forintért, így nem kell alkalmanként fizetned és spórolsz is.
 • Gyakoroljatok együtt a családdal. Szeretnék kedvezményes gyakorlási lehetőséget biztosítani a közös háztartásoknak, hogy a gyerekek, férjek, nagyszülök is velünk gyakorolhassanak. A családi jógaóra díja 2.200 Ft/alkalom. Ehhez a Free Spirit Studio 8 alkalmas jógabérletét tudod online megvásárolni 16.000 Ft-os áron.
 • A bérletek lejárati ideje a kiállítástól számított 2 hónap. Ha közben úgy döntesz, hogy inkább személyesen jógáznál tovább, akkor a lejárati időn belül a fennmaradó forint összeget beválthatod egy személyes bérletre.
 • Van érvényes személyes jógabérleted, de online folytatnád az órákat? Azt is átforintosíthatod Zoom bérletre. 
 • Az óradíjat kiegyenlítheted utalással (11773377-00946878) vagy Revoluton keresztül (0036307931457). Az e-számlát e-mailben kapod majd meg. Ajánlom a jógabérleteket, ha szeretnél időt és pénz spórolni.
 • Ha attól tartasz, hogy nem tudsz technikailag bejelentkezni, ne izgulj. Nagyon egyszerű az egész. Eddig még mindenkinek sikerült, olyanoknak is, akik előtte nem használták ezt a felületet. Ha tartasz a programtól, üzenj nekem és lehetőséget biztosítok számodra, hogy csak velem kipróbáld.
 • Az órákra nem kell előre bejelentkezni. 


Ha bármilyen kérdés, kétség felmerülne benned, keress bizalommal. 

Szeretettel várlak az órarendi jógaórákon.


Wollaston Erika

erika@erikajoga.hu

0036/30-7931-457