Workshop, tábor

Workshop, tábor

Mélyülj el a jógában hétvégi workshopon, tanfolyamon, vagy egy 4 napos jógatáborban. Kezdőknek és haladóknak is alkalmas események. Az aktuális programokért olvass tovább!

2019.április 4-7. Tavaszi jógatábor Somogyvámoson


Szakadj ki a hétköznapokból és töltődj fel az ország legszebb, legnyugisabb, legvarázslatosabb jógahelyszínén, Somogyvámoson. A táborra kezdő és haladó gyakorlókat egyaránt várok. Maximum 14 fő. 

Hazánk legkeresettebb jógatábor helyszíne, a somogyvámosi Rádhé Resort ad otthont a tábornak. Itt minden biztosított a kikapcsolódáshoz és feltöltődéshez. A hotel konyháján ínycsiklandó és bőséges vegetáriánus ételeket készítenek nekünk. A tábor részvételi díjában a szállás, étkezés, jógafoglalkozások és minden adó, illeték benne van. Semmilyen extra költséggel nem kell számolnod, teljes ellátást kapsz. A tábor témája: Életcélok, új lendület. Részvételi díj: 59.800 Ft. 
Bővebb információ és jelentkezés: Kattints ide

                 


2019.július 18-21. Vinyasa flow jógatábor és Krisna-völgyi búcsú Somogyvámoson

Csatlakozz hozzám és Kriston Adrienn oktatótársamhoz egy feltöltő, különleges jógatáborra 2019-ben is! Igazán egyedi lesz ez a vinyasa flow jógatábor, mert egybeesik a Krisna-völgyi búcsúval. A táborra kezdő és haladó vinyasa flow gyakorlókat egyaránt várunk. A tábor témája "A bennünk élő Istennők". Maximum 18 fő.  

Az ország legszuperebb jógatábor helyszíne, a somogyvámosi Rádhé Resort ad otthont az elvonulásnak. Itt minden biztosított a kikapcsolódáshoz és feltöltődéshez. A hotel konyháján ínycsiklandó és bőséges vegetáriánus ételeket készítenek nekünk. A tábor részvételi díjában a szállás, étkezés, Krisna-völgyi belépő, jógafoglalkozások, szabadtéri úszómedence használata, minden adó, illeték benne van. Semmilyen extra költséggel nem kell számolnod, teljes ellátást kapsz.

Részvételi díj: 64.800Ft. A helyedet 14.800 Forint előleg befizetésével biztosíthatod. 

Kedvezményes részvételi díj 2019. február 28-ig történő egyösszegű befizetés esetén : 59.800 Ft