Workshop, tábor

Workshop, tábor

Mélyülj el a jógában hétvégi workshopon, tanfolyamon, vagy egy 4 napos jógatáborban. Kezdőknek és haladóknak is alkalmas események. Az aktuális programokért olvass tovább!

2019. május 11. szombat 18:00-21:00 Infinity flow és Theta Relaxáció

Éld át az önfeledt, folyamatos mozgás, majd a teljes elengedettség, mélyrelaxáció állapotát egy 3 órás, komplex gyakorlás alatt. Légy részese ennek a 3 órás jógaélménynek, egy egyedi és különleges gyakorlásnak, amit a saját jógás tapasztalataim és élményeim ihlettek, és ezek alapján állítottam össze. Bővebb információ itt. 


2019.július 18-21. Vinyasa flow jógatábor és Krisna-völgyi búcsú Somogyvámoson


Csatlakozz hozzám és Kriston Adrienn oktatótársamhoz egy feltöltő, különleges jógatáborra 2019-ben is! Igazán egyedi lesz ez a vinyasa flow jógatábor, mert egybeesik a Krisna-völgyi búcsúval. A táborra kezdő és haladó vinyasa flow gyakorlókat egyaránt várunk. A tábor témája "A bennünk élő Istennők". Maximum 18 fő.  

Az ország legszuperebb jógatábor helyszíne, a somogyvámosi Rádhé Resort ad otthont az elvonulásnak. Itt minden biztosított a kikapcsolódáshoz és feltöltődéshez. A hotel konyháján ínycsiklandó és bőséges vegetáriánus ételeket készítenek nekünk. A tábor részvételi díjában a szállás, étkezés, Krisna-völgyi belépő, jógafoglalkozások, szabadtéri úszómedence használata, minden adó, illeték benne van. Semmilyen extra költséggel nem kell számolnod, teljes ellátást kapsz.

Részvételi díj: 64.800Ft. A helyedet 14.800 Forint előleg befizetésével biztosíthatod. Bővebb információ itt