Stresszoldó jóga

Stresszoldó jóga

Töltődj fel, lazíts a péntek délutáni stresszoldó jógaórán. Kezdőknek, újrakezdőknek, könnyedebb jógagyakorlásra vágyóknak ideális. Fókuszban a testi és mentális egészség, stresszoldás. Olvass tovább erről az órafajtáról!

Zárd le a hetedet egy stresszoldó pénteki délutáni jógával!

Ezen az órán legtöbbször a tartásunk, fizikai és mentális egészségünk javítására, stresszoldásra koncentrálunk. Az óra megtervezésénél fontos szempont számomra a medence és a váll körüli izomegyensúly helyreállítása, aminek a felbomlása esetén nagyon hamar kialakulhat derékfájdalom, hátfájás, általános rossz közérzet. Minden órán átmozgatjuk az egész testet, mobilizáljuk a főbb ízületeket, erősítjük a testünket és a lelkünket, figyelünk a helyes légzésre. Az óra elején könnyebb, átmozgató jógapózokat végzünk, az óra vége felé resztoratív, hosszabb ideig kitartott, párnákkal, jógatéglával kitámasztott pózokkal töltődünk. 

Ha teljesen kezdő vagy, akkor is csatlakozhatsz, nem kell fittnek vagy hajlékonynak lenned a jógához. Változatos témák szerint állítom össze az órákat. Ha kell, a pózokból több verziót is mutatok, hogy mindenki a saját szintjének megfelelőt tudja választani. Semmi sem kötelező, nem versenyzünk, sőt bátorítok mindenkit, hogy a saját testét figyelembe véve merjen gyakorolni és minden túlzott erőlködést kerüljön.

Mit hozz magaddal? 

- kényelmes ruhát (leggings, melegítő, póló vagy top)

Minden más eszközt biztosítok. A stúdióban minden elképzelhető jógás eszköz a rendelkezésünkre áll.

Hogyan találsz meg az Elzett udvarban?

- Az Erzsébet utcai autós bejárón gyere be, majd a jobb oldali külső lépcsőn egyből gyere fel, szemben lesz a Tai Chi, jobbra a Free Spirit Studio. Keresd az Erika jóga / Free Spirit Studio kiírást. 

Előzetesen nem kell bejelentkezni. A stúdió tágas, világos és barátságos, kényelmesen elférünk, mindenkinek jut elegendő személyes tér. 


Részvételi díj: 1.800 Ft

A pénteki 16:30-as órát középiskolások kedvezményes 1.500 forintos áron látogathatják.

Ha bármilyen kérdésed van, keress bizalommal.

Szeretettel várlak:

Wollaston Erika

jógaoktató