Magánóra - Private lesson

Magánóra - Private lesson

Egészségügyi probléma miatt nem tudsz csoportos órán résztvenni? Teljesen kezdő vagy és szeretnél egy pár alkalmat csak egyedül jógázni, mielőtt csatlakoznál az órarendi órákhoz? Rád szabott óra, egyéni figyelem. Itt a kérdéseidet is bátran, négyszemközt felteheted. A részletekért olvass tovább. **** Private yoga lessons in English are available in Sopron. Read on for more details.

60 perces egyéni jógaóra csak veled a Free Spirit Studioban. *Scroll down for English*

Kinek ajánlott a magánóra?

-Ha egészségügyi probléma miatt nem tudsz csoportos órán résztvenni.

-Teljesen kezdő vagy és szeretnél pár alkalmat csak egyedül jógázni, mielőtt csatlakoznál az órarendi órákhoz.

-Otthon gyakorolsz, de jó lenne néha oktatóval konzultálni, hogy biztos legyél benne, hogy jól gyakorolsz.

- Megakadtál a gyakorlásban, az életedben, úgy érzed, hogy az egyéni óra segítene átlendülni a holtponton.

-Szeretnéd a jóga terápiás alkalmazását kihasználni.

-Jógázol már otthon, vagy órán, de nem érzed a pozitív változásokat, lehet, hogy rossz jógafajtát gyakorolsz, vagy nem úgy gyakorolsz, ami a jelenlegi élethelyzetedben a legjobb lenne. 

-Sérülés, műtét, szülés után szeretnél visszatérni a jógához.

-Szeretnél tanácsot kapni az otthoni gyakorláshoz. 


A magánóra előnye, hogy az óra rád szabott, csak azt gyakoroljuk, amire szükséged van. A jóga hatalmas eszköztárából mindent tudunk használni, ami a segítségedre lehet (meditációs technikák, jógikus életmód, jógaterápia). Csak rád figyelek, a kérdéseidet is bátran, négyszemközt felteheted, nincs égő, rossz kérdés, nem kell nekem, másoknak és magadnak se megfelelned. Rád szabva a jógát terápiás jelleggel tudjuk alkalmazni. 


Jelenleg magánórára elérhető időpontok a Free Spirit Studioban:

Kedd 15:45-16:45

Péntek 15:00-16:00

Időpontegyeztetés és további információ kérhető: 

erika@erikajoga.hu

06-30/7931-457


Szeretettel várlak:

Wollaston Erika

jógaoktató, meditáció oktató, jógaterápia (Yoga Alliance YT-500)********** Private yoga lessons or yoga consultations in English are available in Sopron with an experienced and Yoga Alliance 500 hrs qualified yoga teacher. Do you do yoga at home and would like to practice with a teacher every now and then to see that your alignment and technique is correct? Do you feel like you are not improving and need a little help to break through the wall? Do you feel intimidated about joining a Hungarian group yoga class? Do you suffer from a chronic condition or had a recent injury that means that you cannot join a group class at the minute? If you answered yes to any of my questions, then a private yoga class/consultation could be for you. We will work towards your needs, and pick a pace that is right for you.

One on one classes are available at these times:

Tuesday 16:00-17:00

Friday 15:15-16:15

at Free Spirit Studio, Sopron, Csengery street 30-32. (next to the train station)

Complete beginners and experienced practioners are welcome. 

For booking or more information please get in touch with me:

0036/30-7931-457 or erika@erikajoga.hu


I looking forward to hearing from you.

Erika Wollaston

I have been practicing yoga for 14 years. I lived and practiced yoga in London for 7 years. I am a Yoga Alliance RYT-500 qualified yoga teacher in hatha yoga, vinyasa flow yoga, yoga therapy and meditation. All my qualifications are internationally recognised.