Lazíts!

Lazíts!

Jógázz, lazíts és töltődj fel. Alkalmankénti vasárnap esti gyakorlásra hívlak, ahol a könnyed fizikai átmozgatás után hosszabb mélyrelaxációval, majd meditációval csendesítjük le a testünket és az elménket. Olvass tovább erről a különleges gyakorlásról.

Jógázz, lazíts és töltődj fel vasárnap este. Figyeld a heti órarendet, hogy mikor lesz a következő foglalkozás. 

Ezen a különleges, alkalomszerű 90 perces gyakorláson a célunk a heti stressz levezetése, és a következő hétre a nyugalom, csendesség megalapozása.  

Nehezen tudsz kikapcsolódni, lazítani? Még sose jógáztál? Nem gond, mert az órát úgy állítom össze, hogy kezdők és pörgősebb jógázók is tudják követni.  


Mire számíthatsz?

- elcsendesedés

- könnyed fizikai átmozgatás

- mélyrelaxációs technika a test mély ellazítására

- kezdő meditációs technika az elme lecsendesítésére (ha nem tudsz még kényelmesen ülni a talajon, akkor a falnak dőlve, vagy akár széken is ülhetsz)


Mit hozz magaddal?

- kényelmes ruhát (leggings, melegítő, póló vagy top) 

- szemedre egy szempárnát, vagy kis törölközőt a mélyrelaxációhoz

Minden más eszközt biztosítok. A stúdióban minden elképzelhető jógás eszköz a rendelkezésünkre áll, így kényelmes meditációs ülőpárna, pléd, jógaszőnyeg, hengerpárna és jógatégla is van, hogy ezek segítségével minél kényelmesebben tudj majd feküdni és ülni.Helyszín:

Free Spirit Studio

Sopron, Csengery utca 30-32 (Elzett udvar)

Az Erzsébet utcai autós bejárón gyere be, majd a jobb oldali külső lépcsőn egyből fel, szemben lesz a Tai Chi, jobbra a Free Spirit Studio. Előzetesen nem kell bejelentkezni, a Facebook eseményben jelezheted a részvételedet, hogy számítsak rád.


Részvételi díj: 2.000 Ft

Jógabérlettel rendelkezőknek egy alkalom a bérletből.


Ha bármilyen kérdésed van, keress nyugodtan!


Szeretettel várlak:


Wollaston Erika

jóga-és meditáció oktató (E-RYT-200, RYT-500) 

www.erikajoga.hu

Free Spirit Studio

Sopron, Csengery utca 30-32.