Délutáni kezdő jógatanfolyam

Délutáni kezdő jógatanfolyam

Kezdő vagy? Jógáztál már itt-ott, vagy videókra gyakorolsz? Jársz már jógára, de szeretnéd a gyakorlásodat mélyíteni? Ha bármelyik kérdésre igennel válaszoltál, akkor a hamarosan induló jóga alaptanfolyamot neked találtam ki.

Régóta szemezel a jógával, de félsz egy meglévő csoporthoz csatlakozni kezdőként vagy nem tudod, hogy az interneten melyik jógavideóra gyakorolj, hogy ne tegyél kárt magadban? Szeretnéd megérteni és biztonságosan gyakorolni az alap jógapózokat? Szeretnél egy tapasztalt oktató támogatásával elindulni a jógás utadon? Akkor pont neked ajánlom a 6 hetes jóga alaptanfolyamot, ami 6 személyes alkalomból áll. Nem online, nem távolról, hanem igazi emberek között. 

A következő tanfolyam 2022. szeptember 15-én indul az új Free Spirit Studioban és már le is adhatod a jelentkezésedet ezen a formanyomtatványon keresztül.

Ezt a 6 alkalmas tanfolyamot úgy állítottam össze, hogy teljesen kezdő jógázók számára is könnyen emészthető legyen, de a már egy-két éve jógázók is találjanak új, hasznos információkat maguknak. Cél a személyes fejlődés, egy boldogabb, harmonikusabb élet felé vezető úton való elindulás, stresszoldás és kiszakadás a mókuskerékből.

Csütörtökönként fogunk másfél órára találkozni, azonban ne egy megszokott jógaórára számíts. Mindig lesz elméleti rész, ászana doktor, ahol megtanuljuk az alap ászanák helyes, gyakorlóra szabott, ha kell módosított verzióját. Megtanuljuk az alap légzőgyakorlatok helyes kivitelezését. Megtanulhatod, hogy mi a különbség a relaxáció és a meditáció között, és melyiknek hogyan kezdj neki majd otthon, amikor egyedül gyakorolsz. Az alap ászanákat és technikákat fogom neked megtanítani, amikre magabiztosan és biztonságosan tudsz építeni, ahogy haladsz majd tovább a jóga útján.

A 6 személyes oktatási nap Sopronban az új Free Spirit Studioban:

 • 6 csütörtöki alkalom 17:00-18:30-ig
 • 2022.szeptember 15-től 2022.október 20-ig
 • kis csoportban hatszor 1.5 óra


Ezekre a témákra számíthatsz a 6 hét alatt:

 • Álló, ülő, fekvő, térdelő, csípőnyitó, mellkasnyitó jógapózok és ezek helyes kivitelezése a mai, modern emberre szabva, megismerve ezek által a saját testedet


 • Hátra-és előrehajlító, csavaró, kezdő fordított testhelyzetek 


 • Egyensúlyi gyakorlatok és ezek rávezető gyakorlatai


 • Alaplégzések, teljes jógalégzés, stresszoldó légzéstechnikák


 • Különböző kezdő relaxációs technikák, kezdő meditáció


 • Jóga szutrák, a jóga háttere, története érthetően , röviden


 • Rövid anatómiai áttekintés, hogy megértsd mit miért csinálunk, hogyan működik a test és az alap jógapózok


 • Betekintés a jógikus életmódba, hogyan segíthet a jóga a harmóniát és belső békét elérni


 • A jógapózok fizikai és mentális hatásaiA tanfolyam kezdésekor megkapod a tananyagot egy e-book formájában, ami alapján otthon tovább tudsz olvasni egyes témákban. Továbbá az utolsó alkalommal kapsz tőlem egy intelligensen összeállított óratervet is, amire a tanfolyam után egyedül is tudsz majd otthon jógázni. Ha szeretnél, már magabiztosan tudsz majd csatlakozni az órarendi óráimra, vagy otthon jógavideókra gyakorolni. 


A célom, hogy magabiztos alaptudást szerezz, a tanfolyam után (vagy már alatt) bátran csatlakozz bármelyik meglévő órarendi jógaórához, és otthon is elkezdj gyakorolni. A tanfolyam alatt az érthető, emészthető alapokra, összefüggésekre fogunk koncentrálni, amik abban is segítenek, hogy a hétköznapokban tudatosabban tudj mozogni (ülni, járni, feküdni, és a rossz mozgásmintákból eredő problémákat megelőzd, vagy elkezdj változtatni rajtuk) és élni (kezelni a kihívásokat, stresszt, változásokat és a környezetedben lévő embereket).


Neked ajánlom a tanfolyamot, ha

 • már nagyon szeretnél elkezdeni jógázni, mert mindenki mondja, hogy milyen jó
 • otthon egyedül próbálkoztál, de még nem éreztél rá
 • úgy érzed, hogy kötött vagy
 • ha rendszertelenül, vagy keveset mozogsz
 • ha mást sportolsz és attól a sporttól érzed kötöttnek magadat
 • eleged van a bezártságból, a monotonitásból 
 • egy ideje foglalkoztat a jóga gondolata
 • egész nap ülsz és nap végére már elzsibbad mindened, főleg a fejed
 • gyerekekkel vagy otthon vagy velük dolgozol és úgy érzed, hogy mindig másoknak adsz és itt az ideje, hogy te is feltöltődj


A tanfolyam nem oktatóképzés, cél a személyes fejlődés. Ha oktatni szeretnél, mert már gyakorlott jógázó vagy, akkor neked a 200 órás jógaoktatóképzésemet ajánlom. 


Hogyan jelentkezhetsz?

Legegyszerűbben ezen a formanyomtatványon keresztül. 

Ha visszaigazoltam a jelentkezésedet, a regisztrációd az előleg befizetésével válik érvényessé, amit az e-mail címedre kiküldött e-számla alapján tudsz befizetni.


Részvételi díj:

25.000 Ft

A jelentkezésedkor egy 10.000 Forintról szóló előlegszámlát állítok ki neked online, amit utalással vagy bankkártyával tudsz rendezni. A fennmaradó összeg a tanfolyam első napján esedékes utalással, bankkártyával vagy készpénzben, ahogy neked kényelmesebb. 

Lemondási feltételek:

A tanfolyam minden alkalmán számítok a részvételedre, hiányzás, lemondás esetén nincs lehetőség a befizetett tanfolyami díj visszatérítésére. Súlyos, hosszan tartó betegség, baleset miatt történő lemondás egyénileg kerül elbírálásra. Ha a tanfolyam bármilyen nekem felróható okból nem indul el, a befizetett részvételi díjat teljes egészében visszautalom, vagy kérheted, hogy beszámítsam egy másik tanfolyamba.


A tanfolyamon a maximális létszám 8 fő, és minimum 5 fő jelentkezése esetén indul. Ha nem jön össze a minimális létszám, egy későbbi időpontban kerül megrendezésre a tanfolyam és a jelentkezésedet erre továbbviheted. Helyszín:


új Free Spirit Studio Sopron, Aranyhegy

Minden eszközzel felszerelt, barátságos és otthonos jógastúdió, ahol teljesen ellazulhatsz. Télen padlófűtés melegít, nyári kellemes hűvösben gyakorolhatsz. Finom teával várlak. Itt teljes nyugalomra találhatsz, nem kell sietni, kapkodni. Kapcsolódj ki teljesen! Legyen egy különleges alkalom a jógázás. Mit hozz magaddal:


A jógastúdió minden eszközzel felszerelt. Jógaszőnyeg, heveder, tégla, pléd, meditációs párna és minden fontos eszköz van. Hozz jegyzetfüzetet és tollat, ha valamit le szeretnél írni. Sportos, kényelmes ruhát hozz, a stúdióban át tudsz öltözni. 


Rólam:

Közel 20 éve jógázok, és már 7. éve tanítom ezt a csodálatos mozgásformát és életmódot. Az elmúlt években több ezer csoportos órarendi jógaórát, számos workshopot, tanfolyamot, jógatábort és jógaoktatóképzést is tartottam, az itt szerzett tapasztalatomból és a hosszú éves saját gyakorlásból született meg ez a tanfolyam. Az egyik kedvenc területem a kezdő jógázók segítése, biztatása és erősítése az első lépések megtételében. Az oktatásomra jellemző a mindenféle elavult, dogmatikus tanítások mellőzése és a modern kor emberére szabott, támogató és lelkesítő hozzáállás. Tudom, hogy kezdőket tanítani az egyik legnagyobb kihívás, de én pont ezt szeretem benne. És szeretem óra után a mosolygós arcokat látni, valamint azt, ahogy a kis bátortalan kezdőből magabiztos jógázó válik. 


A részletesebb bemutatkozásomat itt találod.


Ha bármilyen kérdésed van, üzenj bátran.


Várom a jelentkezésedet.


Wollaston Erika

06307931457

erika@erikajoga.hu

IG: @erikajoga