Teljesen kezdő jógatanfolyam

Teljesen kezdő jógatanfolyam

Kezdő vagy? Sokat hallottál már a jógáról, szeretnéd kipróbálni, de nem tudod, hogy milyen órát válassz, merre indulj el? Jó lenne egy olyan csoportban, ahol mindenki kezdő? Ez a 6 alkalmas, kis csoportos tanfolyam akkor pont neked való.

Régóta szemezel a jógával, de félsz egy meglévő csoporthoz csatlakozni kezdőként vagy nem tudod, hogy az interneten melyik jógavideóra gyakorolj, hogy ne tegyél kárt magadban? Szeretnéd megérteni és biztonságosan gyakorolni az alap jógapózokat? Szeretnél egy tapasztalt oktató támogatásával elindulni a jógás utadon? Akkor pont neked ajánlom a 6 hetes jóga alaptanfolyamot, ami 6 személyes alkalomból áll. 

Következő tanfolyam indul:

2023.október 18-án, két választható időpontban: 

 • szerda 17:00-18:30
 • szerda 19:00-20:30
 • 2023.október 18-tól november 29-ig (november 1. kimarad) 


Ha bármelyik megfelelő számodra, akkor már le is foglalhatod a helyedet az időpontfoglaló rendszerben addig, amíg van szabad hely:

https://erikajoga.booked4.us/public/

A tanfolyam célja a fizikai és mentális fejlődés, egy boldogabb, harmonikusabb élet felé vezető úton való elindulás, stresszoldás és kiszakadás a mókuskerékből.

Szerdánként fogunk másfél órára találkozni, azonban ne egy megszokott jógaórára számíts. Mindig lesz elméleti rész, ászana doktor, ahol megtanuljuk az alap ászanák helyes, rád szabott, ha kell módosított verzióját. Megtanuljuk az alap légzőgyakorlatok helyes kivitelezését. Megtanulhatod, hogy mi a különbség a relaxáció és a meditáció között, és melyiknek hogyan kezdj neki majd otthon, amikor egyedül gyakorolsz. Az alap ászanákat és technikákat fogom neked megtanítani, amikre magabiztosan és biztonságosan tudsz építeni, ahogy haladsz majd tovább a jóga útján.

A 6 személyes oktatási nap Sopronban a Free Spirit Studioban az Aranyhegyen:

 • 6 szerdai alkalom 17:00-18:30-ig vagy 19:00-20:30 (az elején kell csoportot választani)
 • 2023.október 18-november 29-ig
 • Tanfolyami napok: 6 egymás utáni szerda, kivéve a november 1, mert az az ünnepnap miatt kimarad
 • kis csoportban hatszor 1.5 óra


Ezekre a témákra számíthatsz a 6 hét alatt:

 • Alap egyensúlyozó, csípőerősítő-és lazító, mellkasnyitó, csavaró jógapózok és ezek helyes kivitelezése a mai, modern emberre szabva, megismerve ezek által a saját testedet
 • Hátra-és előrehajlító, csavaró, kezdő fordított testhelyzetek 
 • Egyensúlyi gyakorlatok és ezek rávezető gyakorlatai
 • Alaplégzés, teljes jógalégzés, stresszoldó légzéstechnika
 • Különböző kezdő relaxációs technikák, kezdő meditáció
 • Az adott témához kapcsolódó rövid és érhető jógafilozófia
 • Rövid anatómiai áttekintés, hogy megértsd mit miért csinálunk, hogyan működik a test és az alap jógapózok
 • Betekintés a jógikus életmódba, hogyan segíthet a jóga a harmóniát és belső békét elérni
 • A jógapózok fizikai és mentális hatásaiA tanfolyam kezdésekor megkapod a tananyagot egy e-book formájában, ami alapján otthon tovább tudsz olvasni egyes témákban. Továbbá az utolsó alkalommal kapsz tőlem egy intelligensen összeállított óratervet is, amire a tanfolyam után egyedül is tudsz majd otthon jógázni. Ha szeretnél, már magabiztosan tudsz majd csatlakozni az órarendi óráimra, vagy otthon jógavideókra gyakorolni. 


A célom, hogy magabiztos alaptudást szerezz, a tanfolyam után (vagy már alatt) bátran csatlakozz bármelyik meglévő órarendi jógaórához, és otthon is elkezdj gyakorolni. A tanfolyam alatt az érthető, emészthető alapokra, összefüggésekre fogunk koncentrálni, amik abban is segítenek, hogy a hétköznapokban tudatosabban tudj mozogni (ülni, járni, feküdni, és a rossz mozgásmintákból eredő problémákat megelőzd, vagy elkezdj változtatni rajtuk) és élni (kezelni a kihívásokat, stresszt, változásokat és a környezetedben lévő embereket).


Neked ajánlom a tanfolyamot, ha

 • már nagyon szeretnél elkezdeni jógázni, mert mindenki mondja, hogy milyen jó
 • otthon egyedül próbálkoztál, de még nem éreztél rá
 • úgy érzed, hogy kötött vagy
 • ha rendszertelenül, vagy keveset mozogsz
 • ha mást sportolsz és attól a sporttól érzed kötöttnek magadat
 • jó lenne kimozdulni valamerre
 • egy ideje foglalkoztat a jóga gondolata
 • egész nap ülsz és nap végére már elzsibbad mindened, főleg a fejed
 • gyerekekkel vagy otthon vagy velük dolgozol és úgy érzed, hogy mindig másoknak adsz és itt az ideje, hogy te is feltöltődj


Részvételi díj:

30.000 Ft

A jelentkezésed véglegesítéséhez 15.000 Forint előleg fizetendő a foglalási felületen keresztül. A fennmaradó összeg a tanfolyam első napján esedékes utalással, bankkártyával vagy készpénzben, ahogy neked kényelmesebb. A fizetésedről e-számlát állítunk ki. 

Hogyan jelentkezhetsz?


Kizárólag az időpontfoglaló rendszeren keresztül: https://erikajoga.booked4.us/public/

A rendszer teljesen automata, ha a naptárban még szerepel az időpont, akkor még van szabad hely. A helyedet 50% előleg befizetésével tudod véglegesíteni a foglalási folyamatban. Ha nem szeretnél a felületen keresztül bankkártyával fizetni, utalással is megteheted miután lefoglaltad a helyedet: 11773377-00946878.

Ha bármilyen kérdésed, kétséged van, keress bátran. Helyet foglalni azonban csak a felületen keresztül tudsz, üzenetben nem. 

Lemondási feltételek:

A tanfolyam előtt 3 héttel kérheted, hogy egy másik tanfolyamra tegyem át a jelentkezésedet, ha valami mégis közbejönne. A tanfolyam minden alkalmán számítok a részvételedre, hiányzás, lemondás esetén nincs lehetőség a befizetett tanfolyami díj visszatérítésére, azonban a lefoglalt helyedet átruházhatod egy barátodra vagy családtagodra (az elejétől). Súlyos, hosszantartó betegség, baleset miatt történő lemondás egyénileg kerül elbírálásra. Ha a tanfolyam bármilyen nekem felróható okból nem indul el, a befizetett részvételi díjat teljes egészében visszautalom, vagy kérheted, hogy beszámítsam egy másik tanfolyamba, így a jelentkezésed és a befizetett pénz biztonságban van.


A tanfolyamon a maximális létszám 8 fő, és minimum 5 fő jelentkezése esetén indul. Ha nem jön össze a minimális létszám, egy későbbi időpontban kerül megrendezésre a tanfolyam és a jelentkezésedet erre átviheted.


Helyszín:


Free Spirit Studio Sopron, Aranyhegy

Minden eszközzel felszerelt, barátságos és otthonos jógastúdió, ahol teljesen ellazulhatsz. Télen padlófűtés melegít, nyári kellemes hűvösben gyakorolhatsz. Finom teával várlak. Itt teljes nyugalomra találhatsz, nem kell sietni, kapkodni. Kapcsolódj ki teljesen! Legyen egy különleges alkalom a jógázás. Mit hozz magaddal:


A jógastúdió minden eszközzel felszerelt. Jógaszőnyeg, heveder, tégla, pléd, meditációs párna és minden fontos eszköz van.  Sportos, kényelmes ruhát hozz, a stúdióban át tudsz öltözni. 


Rólam:

20 éve jógázok, és 8. éve tanítom ezt a csodálatos mozgásformát és életmódot. Az elmúlt években több ezer csoportos órarendi jógaórát, számos workshopot, tanfolyamot, jógatábort és jógaoktatóképzést is tartottam, az itt szerzett tapasztalatomból és a hosszú éves saját gyakorlásból született meg ez a tanfolyam. Az egyik kedvenc területem a kezdő jógázók segítése, biztatása és erősítése az első lépések megtételében. Az oktatásomra jellemző a mindenféle elavult, dogmatikus tanítások mellőzése és a modern kor emberére szabott, támogató, megengedő és lelkesítő hozzáállás. Tudom, hogy kezdőket tanítani az egyik legnagyobb kihívás, de én pont ezt szeretem benne. És szeretem óra után a mosolygós arcokat látni, valamint azt, ahogy a kis bátortalan kezdőből magabiztos jógázó válik. 


A részletesebb bemutatkozásomat itt találod.


Ha bármilyen kérdésed van, üzenj bátran.


Várom a jelentkezésedet.


Wollaston Erika

Yoga Alliance akkreditált jógaoktató és jógaoktatóképző tanár (ERY-500)

06307931457

erika@erikajoga.hu

IG: @erikajoga