Infinity Flow Jóga Workshop

Infinity Flow Jóga Workshop

Éld át az önfeledt, folyamatos mozgás, majd a teljes elengedettség, mélyrelaxáció állapotát egy 3 órás, komplex gyakorlás alatt. Téma: A régiből az új felé

Légy részese egy 3 órás jógaélménynek. Sokatok nagy kedvence, az Infinity Flow gyakorlás újra itt van! Az első ilyen workshopot 2018-ban tartottam, most ezt a klasszikus sorozatot fogjuk elővenni (apró átalakításokkal). A témánk: A régiből az új felé. 

Ezzel a jógás eseménnyel légy az elsők között, akik az új Free Spirit Studioban jógáznak. 

Egy szabad hely maradt, ha betelik az esemény a várólistára tudsz feliratkozni. 

Éld át a flowt, az önfeledt áramlás élményét egy egyszerűen követhető, teljes testet átmozgató Infinity flow sorozattal. Az infinity jelentése végtelen, tehát szünet nélkül fogunk gyakorolni, hogy minél inkább kiteljesedjen az áramlás élménye, úgy érezhesd, hogy megszűnt az idő és a tér körülötted. Fantasztikus élmény önfeledten áramolni, kiszakadni a hétköznapokból és a légzés ütemében mozogni. A sorozaton belül lesz lehetőség egyszerűbb és haladóbb ászanákat is felvenni, hogy mindenki a saját napi szintjének megfelelően tudjon gyakorolni. Amikor flowban vagy, sokkal több mindenre vagy képes, mint normál tudatállapotban.

Miután a testet ellazítottuk, az aktivitással "lefárasztottuk", egy 30 perces tematikus Theta relaxációval fogjuk a teljes elengedettséget, ellazulást elérni. Előtte külön hangsúlyt fektetünk a stabil és kényelmes Savasana, relaxációs testhelyzet kialakítására.

A gyakorlást egy 15 perces vezetett, jelenlét tudatosság meditációval zárjuk, a belső csendesség állapotában időzve. Lehet széken ülve, falnak támasztva is ülni. 

Neked ajánlom a gyakorlást, ha:

- voltál már egy pár jógaórán korábban, ismered az alap jógapózokat és van egy kis relaxációs gyakorlatod is

- szeretnéd a flow élményt átélni, megtapasztalni, hogy milyen csodálatos ez az állapot

- érdekel a jóga mélysége is, nem csak a fizikai oldal

- szeretnél a saját elméddel kapcsolatba lépni

- szeretnél a belső csendességedben időzni

- a folyamatos mozgás miatt ezt a workshopot nem ajánlom most is problémát okozó mozgásszervi állapot esetén, mert kevés a lehetőség a módosításra (a csoportos jógaóráimon jobban tudok neked segíteni)

Egy korábbi Infinity Flow sorozatom videója. (Élőben lassabban mozgunk, a videó fel van gyorsítva.)Oktató:

Wollaston Erika

Hatha, vinyasa flow, meditáció oktató, jógaoktatóképző tanár (E-RYT-500)

Időpont:

2022. szeptember 8. csütörtök 18:00-21:00

Részvételi díj:

7.900 Ft

korai jelentkezéssel, ha augusztus 18-ig befizeted a helyedet: 6.500 Ft

Regisztráció:

Jelentkezhetsz személyesen vagy ezen a formanyomtatványon keresztül.

A részvételhez előzetes regisztráció szükséges, a helyeket a befizetések sorrendjében töltöm fel. A jelentkezésedről e-számlát állítok ki, amit egyszerűen bankkártyával is tudsz rendezni. Maximum létszám: 8 fő

A részvételi díj befizetésével biztosítod a helyedet az eseményen. Visszatérítésre nincs lehetőség, de ha mégse tudsz eljönni, átadhatod a helyedet olyan valakinek, akinek van alap jógás gyakorlata. Ha nekem felróható okból elmarad az esemény, akkor a befizetett összeget visszatérítem, vagy átviheted egy következő eseményre. 

Helyszín:

új Free Spirit Studio, 9400 Sopron, Aranyhegy (a pontos címet a jelentkezés után küldöm)

Mit hozz magaddal?

- kis kézi törölközőt (előfordul, hogy a gyakorlás során megizzadsz)

- a relaxációhoz biztosítok szempárnát neked, de a stúdió sötétíthető, így a külső fényt minimálisra tudjuk csökkenteni. Ha szeretnéd, a workshopon beszerezheted a saját relaxációs szempárnádat. Az esemény résztvevőjeként 1.000Ft kedvezményt kapsz a szempárna árából.

A terem minden eszközzel felszerelt, van jógaszőnyeg, meditációs-és hengerpárna, tégla, szalag, pléd. Semmilyen jógás eszközt nem kell hoznod. Kérlek úgy étkezz előtte, hogy kitartson az energia a gyakorlás alatt. A workshopon frissítővel várlak. A relaxáció előtt tartunk egy 10 perces technikai szünetet.

Gyakori kérdés, hogy "Erika, bírni fogom én ezt?". A válaszom az, ha voltál már egy-két vinyasa flow órámon és bírtad, akkor igen. 

Ha még nem voltál ilyen gyakorláson, akkor ki kell próbálnod. Ha már voltál, akkor úgyis újra el akarsz jönni. :)

Ha bármilyen kérdésed van, keress bizalommal.

Szeretettel várlak:

Erika