Bennünk élő istennők (3 időpontban)

Bennünk élő istennők (3 időpontban)

7 istennő - 7 bennünk lévő női minőség megismerése a jóga eszközeivel. Csatlakozz hozzánk 2023. januárjától erre a 7 alkalmas különleges jógatanfolyamra 3 választható időpontban.

7 női archetípus, 7 női minőség, ami bennünk van. 7 jógaóra, ahol ezeket a különleges nőtípusokat fogjuk a jóga eszközeivel megjeleníteni és kapcsolatba kerülni a bennünk lévő istennő típussal.

A tanfolyam inspirációját az amerikai pszichológusnő, Jean Sinodha Bolen: Bennünk élő istennők című könyve adta. A Karl Jung féle archetípusokat 7 görög istennőn keresztül mutatja be, ezzel megvilágítva számunkra a női működésünket. A könyvvel 4 éve találkoztam először és azóta jógatábort és egy online tanfolyamot is tartottam ebből a témából, ahol a jóga eszközein keresztül kutatjuk fel magunkban ezeket a minőségeket. Számomra egy életre szóló élmény volt, amikor először kezembe vettem a könyvet. Akik ezeken a jógaprogramokon részt vettek, utána a barátnőiknek, anyukájuknak is vettek könyvet, mert egyetértettünk abban, hogy minden nő számára egy sokkal nagyobb megértést tud adni önmagáról, a lánytestvéréről, lánygyermekéről, anyósáról, anyukájáról, a körülötte élő nőkről.

Számomra azonban úgy volt hatalmas élmény ez a folyamat, hogy a jógaszőnyegen találkoztam a bennem élő istennőkkel. Régóta ígértem sokatoknak, most eljött az alkalom. 7 személyes alkalomból álló programsorozat, 7 istennői minőség megismerése.

Csütörtökönként fogunk másfél órára találkozni, azonban ne egy megszokott jógaórára számíts. Minden egyes istennői minőség másfajta jógastílust és jógatémát hoz majd nekünk.


Na de kik ezek az istennők?

 • Artemisz, az önálló, felfedező nő, független női lélek, aki nem szorul egy férfi segítségére se
 • Athéné, a bölcsességek és stratégia istennője, hősök támogatója, apja lánya
 • Aphrodité, a szerelem és szépség istennője, kreatív nő és szerető
 • Hesztia, a házi tűz örzője, templomok istennője, hajadon nagynénénk
 • Héra, a házasság istennője, elkötelezett nő és feleség
 • Déméter, a termékenység, gabonaföldek istennője, a tápláló anya
 • Perszephoné, a játékos alkalmazkodó nő, anyja lánya


Hogyan lehet ezt eljógázni?

Minden héten az adott istennőhöz kapcsolódó stílusú és témájú jógagyakorlással várlak. Ez a minőség a vezetett relaxációban és meditációban is meg fog jelenni. Az óra elején felvezetem az adott istennői minőséget és kontemplatív kérdésekkel elkezdhetsz ismerkedni vele, megkeresni, hogy hol van ő benned. Kreatív és különleges órákra számíts, ahol a jóga és a coaching teljes eszköztárából fogok neked elemeket hozni. Mindvégig egy biztonságos, elfogadó és szeretetteljes körben gyakorolhatsz, ahol nincs értékelés és minősítés.

Mikor ajánlom a tanfolyamot?

 • Ha nőként szeretnéd önmagadat és a környezetedet jobban megismerni és elfogadni
 • Ha a nagyon spiri női köröktől félsz, itt biztos lehetsz benne, hogy semmilyen vad dolog nem lesz
 • Ha az egész családot a hátadon húzod, mindenkit táplálsz és te magad az utolsó vagy a sorban
 • Ha magányos vagy és szeretnéd jobban megismerni magadat, hogy ezáltal a párkeresésben is tudatosabb lehess
 • Ha nulla énidőd van, és már érzed, hogy magadnak is adnod kéne valamit
 • Ha érdekel a jógagyakorlás és több kreatív órát is kipróbálnál
 • Ha érdekel az ember működése
 • Nem kell semmilyen különleges jógás tudás a részvételhez, hiszen az órán mindig adok kezdőbarát verziókat is a jógapózokból.


Tanfolyami napok:

2023. január 19 - március 02. csütörtökönként 3 különböző időpontban:

reggeli csoport 9:00-10:30

délutáni csoport 17:00-18:30

esti csoport 19:00-20:30

Kérlek a jelentkezéskor válaszd ki az állandó csoportodat. Az ismerős, elfogadó, egymást támogató közösség nagyon fontos, ezért a csoportok állandóak, végig együtt lesznek, az indulás után nem lehet cserélgetni időpontokat. Hiába ugyanaz a témánk, mind a három csoport önmagában különleges és egyedi lesz, hiszen mindegyiknek más a csoportdinamikája. Hiába ugyanaz a téma, mégis kissé más hangsúllyal jelenik meg az egyik és a másik órán, hiszen különbözőek a résztvevők, más a közös cél és fókusz. Hiszek abban, hogy nem hiába kerülünk bele abba a közösségbe. A maximális létszám 8 fő, ami igazi támogató, közösségi élményt és a hovatartozás érzését is biztosítja. 

Hogyan jelentkezhetsz?

Válaszd ki a megfelelő időpontot és jelentkezz az ahhoz kapcsolódó formanyomtatványon kereszütl.:

Délelőtti csoport: Ezt választom 

Délutáni csoport: Ezt választom

Esti csoport: Ezt választom

Részvételi díj:

29.000Ft/fő a 7 alkalmas részvétel, ha 2022.11.30-ig lefoglalod a helyedet és befizeted az előleget, ezután 34.000Ft/fő

A jelentkezésedkor egy 15.000 Forintról szóló előlegszámlát állítok ki neked online, amit utalással vagy bankkártyával tudsz rendezni, ezzel biztosítod a helyedet a tanfolyamon. A fennmaradó összeg a tanfolyam első napján esedékes. A tanfolyamhoz készítettem egy írásos emlékeztetőt, amiben további információkat olvashatsz majd a hét istennői minőségéről. Ezt az első alkalom után kapod meg letölthető digitális verzióban.

Lemondási feltételek:

December 31-ig kérheted, hogy egy másik tanfolyamra tegyem át a jelentkezésedet, ha valami mégis közbejönne. A tanfolyam minden alkalmán számítok a részvételedre, hiányzás, lemondás esetén nincs lehetőség a befizetett tanfolyami díj visszatérítésére, azonban a lefoglalt helyedet átruházhatod egy barátodra vagy családtagodra (az elejétől). Súlyos, hosszan tartó betegség, baleset miatt történő lemondás egyénileg kerül elbírálásra. Ha a tanfolyam bármilyen nekem felróható okból nem indul el, a befizetett részvételi díjat teljes egészében visszautalom, vagy kérheted, hogy beszámítsam egy másik tanfolyamba, így a jelentkezésed és a befizetett pénz biztonságban van.

A tanfolyamon a maximális létszám 8 fő, és minimum 4 fő jelentkezése esetén indul. Ha nem jön össze a minimális létszám, egy későbbi időpontban kerül megrendezésre a tanfolyam és a jelentkezésedet erre átviheted.

Helyszín:

Free Spirit Studio Sopron, Aranyhegy

Minden eszközzel felszerelt, barátságos és otthonos jógastúdió, ahol teljesen ellazulhatsz. Télen padlófűtés melegít, nyári kellemes hűvösben gyakorolhatsz. Finom teával várlak. Itt teljes nyugalomra és jó társaságra találhatsz, nem kell sietni, kapkodni. Kapcsolódj ki teljesen! Legyen egy különleges alkalom a jógázás. Az óra után soha nem kell sietni, ha maradt kérdésed, azokat meg tudjuk beszélni.

Mit hozz magaddal?

A jógastúdió minden eszközzel felszerelt. Jógaszőnyeg, heveder, tégla, pléd, meditációs párna, relaxációs szempárna és minden fontos eszköz van. Kényelmes, sportos ruhában gyere, ami nem szorít az üléskor. Az öltözőben át tudsz öltözni. Kellemes meleg és otthonos hangulat vár rád.

Rólam:

Közel 20 éve jógázok, és már 7. éve tanítom ezt a csodálatos mozgásformát és életmódot. Az elmúlt években több ezer csoportos órarendi jógaórát, számos workshopot, tanfolyamot, jógatábort és jógaoktatóképzést is tartottam, az itt szerzett tapasztalatomból és a hosszú éves saját gyakorlásból született meg ez a tanfolyam. A Bennünk élő istennők filozófiája rengeteget segített abban, hogy még jobban megismertem magamat és abban is, hogy tudatosan figyeljek arra, hogy ne csak az erős minőségeket erősítsem tovább, hanem engedjem, hogy mind a 7 terület megjelenhessen az életemben. Nagy rajongója vagyok ennek az elméletnek, ezért szeretném minél több nőtársamnak átadni ezt a tudást. Az egyik kedvenc területem a jógázók segítése, biztatása és erősítése az első lépések megtételében. Az oktatásomra jellemző a mindenféle elavult, dogmatikus tanítások mellőzése és a modern kor emberére szabott, támogató és lelkesítő hozzáállás. Szeretettel, támogatással foglak fogadni. A célom, hogy a bátortalan területeken is magabiztossá válj.

Ha bármilyen kérdésed van, üzenj bátran.

Várom a jelentkezésedet. 

Wollaston Erika

akkreditált jógaoktató és oktatóképző tanár

06307931457

erika@erikajoga.hu

IG: @erikajoga