Bennünk élő istennők - női jógatanfolyam

Bennünk élő istennők - női jógatanfolyam

7 istennő - 7 benned lévő női minőség megismerése a jóga eszközeivel. Csatlakozz hozzánk 2023. szeptemberétől erre a 7 alkalmas különleges jógatanfolyamra 2 választható időpontban.

Üdvözöllek a Bennünk élő istennők Jóga Kalandon! 


Fedezd fel a női erőforrásokat és az önbizalmat! 


Az életünk gyakran tele van kihívásokkal, amelyek megkérdőjelezik női erőnket és önbizalmunkat. A mindennapi stressz, a testkép-zavarok, és a munka-családi egyensúly nehezen kezelhető terheket ró ránk. De itt az ideje változtatni!


Csatlakozz hozzánk egy izgalmas és inspiráló útra, ahol megtanulhatod, hogy hogyan érd el az életedben a kívánt harmóniát és boldogságot. Támogató közösségünk és tapasztalt jógaoktatónk segítenek megtalálni a megoldásokat, hogy hogyan kezeljük a stresszt, építsük az önbizalmunkat és teremtsünk egyensúlyt a munka és a család között.


Miért érdemes eljönnöd?

 • Mert ebben a folyamatban felismerd és méltó helyükre tudod tenni ezeket az archetípusokat magadban.
 • Mert egy eszközt kapsz a női léthez.
 • Mert felismered, hogy az egyik mit tanulhat a másiktól.
 • Mert elfogadóbb leszel más nőkkel, akik veled ellentétes minőségben erősek.
 • Mert megérted, hogy anyukád, a nővéred, húgod, lányod, sógornőd, a barátnőd, munkatársnőd, a párod exe miért úgy viselkedik, ezzel felszabadítod magadat a veszekedések, bántások és bűntudat alól.
 • Mert megérted, hogy te miért így viselkedsz nőként, barátnőként, feleségként, anyaként, keresztanyaként.
 • Mert felszabadíthatod magadat az anyukádtól, nagymamától örökölt régi női minták alól.
 • Mert egy elfogadó, kis létszámú női körben fejlődhetsz Sopronban, ahol senki nem fog értékelni, bírálni, kinevetni, minősíteni és rangsorolni.

Na de kik ezek az istennők?

 • Artemisz, az önálló, felfedező nő, független női lélek, aki nem szorul egy férfi segítségére se (célkijelölő, bátorsággyűjtő, nemet mondást gyakorló dinamikus jógaóra)
 • Athéné, a bölcsességek és stratégia istennője, hősök támogatója, apja lánya (önbizalomerősítés, bármilyen csatában helytálló határhúzó énünk erősítése jógával)
 • Aphrodité, a szerelem és szépség istennője, kreatív nő és szerető (nagyon nőies flow jóga)
 • Hesztia, a házi tűz örzője, templomok istennője, hajadon nagynénénk (tűzszertartás, spirál tematikájú flow jóga)
 • Héra, a házasság istennője, elkötelezett nő és feleség (nőies, "királynői" minőség, izgalmas páros jógával)
 • Déméter, a termékenység, gabonaföldek istennője, a tápláló anya (önszeretet, öngondoskodás, resztoratív jóga párnákkal kitámasztva gyertyafényben)
 • Perszephoné, a játékos alkalmazkodó nő, anyja lánya (gyerekjóga, ahol a bennünk lévő kislánnyal jógázunk)


Tanfolyami napok:


2023. szeptember 21-től november 2-ig csütörtökönként 2 különböző időpontban:

 • délutáni csoport 17:00-18:30 (betelt, a várólistára jelentkezhetsz)
 • esti csoport 19:00-20:30 (még van szabad hely)

Kérlek a jelentkezéskor válaszd ki az állandó csoportodat.


Részvételi díj:


37.000Ft/fő a 7 alkalmas részvétel

A jelentkezésedet 15.000Ft előleg befizetésével tudod véglegesíteni, amit az időpontfoglaló rendszeresen keresztül tudsz megtenni. A fennmaradó összeg a tanfolyam első napján esedékes utalással, bankkártyával vagy készpénzben, ahogy neked kényelmesebb. A fizetésedről e-számlát állítunk ki.


Hogyan jelentkezhetsz?

Kizárólag az időpontfoglaló rendszeren keresztül: https://erikajoga.booked4.us/public/

A rendszer teljesen automata, ha a naptárban még szerepel az időpont, akkor még van szabad hely. A helyedet az előleg befizetésével tudod véglegesíteni a foglalási folyamatban. Ha nem szeretnél a felületen keresztül bankkártyával fizetni, utalással is megteheted miután lefoglaltad a helyedet: 11773377-00946878.

Ha bármilyen kérdésed, kétséged van, keress bátran. Helyet foglalni azonban csak a felületen keresztül tudsz, üzenetben nem. 


Miért pont hozzád jöjjek? Mit tudsz nekem adni?

Szia! Ha még nem ismerjük egymást, Wollaston Erika vagyok, jógatanár, coach és szabad női lélek. A szavak helyett beszéljenek a képek arról az útról, amit megtettem a jóga, sok coaching ülés és önismereti foglalkozás segítségével.A külső változást láthatod a képeken, ahogy a nadrágból, leggingsből, sportcipőből és férfias külsőből nőies darabokra váltottam vissza. Igen, vissza, mert a mostani énem a régi énem. Ilyen voltam huszonévesen, aztán a sok hajtásban elveszett a nő. Az elmúlt években a belső változásom a túltolt férfi energiából a női energiába való visszaérkezés. Az erőből a megengedés, a harc helyett az elfogadás, a hajtás helyett a szeretet megtalálása. Elkezdve visszaadni a férfi feladatokat a férfiaknak, és bátran visszalépni a nőiességbe. Nem félve az erős férfi energiától, merve nőnek lenni. Ebben az izgalmas utazásban tudok neked is segíteni. Felszabadult nőnek lenni, aki önmagában is egész, és ha akar, bátran mer kapcsolódni olyan férfihoz, aki méltó erre, vagy végre visszaadja a férfi erőt élete társának.

Milyen szakmai tapasztalat van mögöttem?

Az amerikai Yoga Alliance tapasztalt, vezető jógatanár és jógaoktatóképző akkreditációja (E-RYT500), life coach végzettség és 20 év tapasztalat az önismeretben, jógában. A tanfolyam inspirációját az amerikai pszichológusnő, Jean Sinodha Bolen: Bennünk élő istennők című könyve adta. A Karl Jung féle archetípusokat 7 görög istennőn keresztül mutatja be, ezzel megvilágítva számunkra a női működésünket. Ebben a női minőség témában egy jógatábort, egy online tanfolyamot, 3 személyes tanfolyamot és egy workshop sorozatot tartottam, ahol a jóga eszközein keresztül kutatjuk fel magunkban ezeket a minőségeket. Akik ezeken a jógaprogramokon részt vettek, hasonló úton indultak el, mint én. A női felszabadulás útján.

Hogyan lehet ezt eljógázni?

A kreativitás az első számú erősségem. Ha jársz hozzám jógázni, már úgy is tudod, hogy élmény lesz minden alkalom. Minden workshopon a két egymással szembeállított istennőhöz kapcsolódó stílusú és témájú jógagyakorlással és csoportos coaching feladatokkal várlak. Ez a két ellentétes minőség a vezetett relaxációban és meditációban is meg fog jelenni. Az óra elején felvezetem az adott istennői minőségeket és kontemplatív kérdésekkel elkezdhetsz ismerkedni velük, megkeresni, hogy hol vannak ők benned. Kreatív és különleges órákra számíts, ahol a jóga és a coaching teljes eszköztárából fogok neked elemeket hozni. Mindvégig egy biztonságos, elfogadó és szeretetteljes körben gyakorolhatsz, ahol nincs értékelés és minősítés. A csoportos coaching és jóga legjavát hozom neked.

 

Neked való ez? A válasz igen:

 • Ha nőként szeretnéd önmagadat és a környezetedet jobban megismerni és elfogadni.
 • Ha az egész családot a hátadon húzod, mindenkit táplálsz és te magad az utolsó vagy a sorban.
 • Ha magányos vagy és szeretnéd jobban megismerni magadat, hogy ezáltal a párkeresésben is tudatosabb lehess.
 • Ha túl férfias lettél, és te vagy az aktív, az intéző, a mindent elrendező.
 • Ha az életedben megszűnt a szenvedély és olyan jó lenne újra felébreszteni.
 • Ha csak irigykedsz, hogy a környezetedben lévő más nők milyen helyeken járnak, van idejük és jobban néznek ki, mint te.
 • Ha nulla énidőd van, és már érzed, hogy magadnak is adnod kéne valamit.
 • Ha már most is jól érzed magadat a bőrödben, de szeretnél még jobb nő lenni kívül és belül.
 • Ha tudod, hogy a külső szépség a belső szépség nélkül nem létezik.
 • Ha érdekel az ember működése.

Nem kell semmilyen különleges jógás tudás a részvételhez, hiszen az órán mindig adok kezdőbarát verziókat is a jógapózokból. A coachinghoz pedig nem kell előképzettség.

Neked való ez? A válasz nem:

 • Ha szuperul érzed már most is magadat a bőrödben, így bőven jó leszel, nem kell változtatni semmin.
 • Ha jó neked, hogy csak a hagyományos anya szerepben vagy leggingsben és sportos ruhában.
 • Ha abszolút nem érdekel az önismeret, a jóga.
 • Ha inkább könyvekben, Youtube vidókban keresgéled a megoldást hosszú időn keresztül.


De ha eddig elolvastad, akkor biztosan az IGEN-ekből van több és szeretnél jönni.

Helyszín:


Free Spirit Studio Sopron, Aranyhegy

Minden eszközzel felszerelt, barátságos és otthonos jógastúdió, ahol teljesen ellazulhatsz. Télen padlófűtés melegít, nyári kellemes hűvösben gyakorolhatsz. Finom teával várlak. Itt teljes nyugalomra és jó társaságra találhatsz, nem kell sietni, kapkodni. Kapcsolódj ki teljesen! Legyen egy különleges alkalom a jógázás. Az esemény után soha nem kell sietni, ha maradt kérdésed, azokat meg tudjuk beszélni.

Mit hozz magaddal?

A jógastúdió minden eszközzel felszerelt. Jógaszőnyeg, heveder, tégla, pléd, meditációs párna, relaxációs szempárna és minden fontos eszköz van. Kényelmes, sportos ruhában gyere, ami nem szorít az üléskor. Az öltözőben át tudsz öltözni. Kellemes meleg és otthonos hangulat vár rád. Nem kell semmilyen jógás cuccot venned, mindent adok.

Lemondási feltételek:

A tanfolyam előtt 3 héttel kérheted, hogy egy másik tanfolyamra tegyem át a jelentkezésedet, ha valami mégis közbejönne. A tanfolyam minden alkalmán számítok a részvételedre, hiányzás, lemondás esetén nincs lehetőség a befizetett tanfolyami díj visszatérítésére, azonban a lefoglalt helyedet átruházhatod egy barátodra vagy családtagodra (az elejétől). Súlyos, hosszantartó betegség, baleset miatt történő lemondás egyénileg kerül elbírálásra. Ha a tanfolyam bármilyen nekem felróható okból nem indul el, a befizetett részvételi díjat teljes egészében visszautalom, vagy kérheted, hogy beszámítsam egy másik tanfolyamba, így a jelentkezésed és a befizetett pénz biztonságban van. 


A tanfolyamon a maximális létszám 8 fő, és minimum 4 fő jelentkezése esetén indul. Ha nem jön össze a minimális létszám, egy későbbi időpontban kerül megrendezésre a tanfolyam és a jelentkezésedet erre átviheted.

Rólam:

20 éve jógázok, és már 8. éve tanítom ezt a csodálatos mozgásformát és életmódot. Az elmúlt években több ezer csoportos órarendi jógaórát, számos workshopot, tanfolyamot, jógatábort és jógaoktatóképzést is tartottam, az itt szerzett tapasztalatomból és a hosszú éves saját gyakorlásból született meg ez a tanfolyam. A Bennünk élő istennők filozófiája rengeteget segített abban, hogy még jobban megismertem magamat és abban is, hogy tudatosan figyeljek arra, hogy ne csak az erős minőségeket erősítsem tovább, hanem engedjem, hogy mind a 7 terület megjelenhessen az életemben. Nagy rajongója vagyok ennek az elméletnek, ezért szeretném minél több nőtársamnak átadni ezt a tudást. Az egyik kedvenc területem a jógázók segítése, biztatása és erősítése az első lépések megtételében. Az oktatásomra jellemző a mindenféle elavult, dogmatikus tanítások mellőzése és a modern kor emberére szabott, támogató és lelkesítő hozzáállás. Szeretettel, támogatással foglak fogadni. A célom, hogy a bátortalan területeken is magabiztossá válj.

Még bizonytalan vagy, hogy neked való-e? Keress bátran a lenti elérhetőségek egyikén.

Várom a jelentkezésedet. Még egyszer a link a jelentkezéshez.

Wollaston Erika

akkreditált jógaoktató és oktatóképző tanár, coach, nő

06307931457

erika@erikajoga.hu

IG: @erikajoga