Újraépítem az életemet - Coaching és jóga csomag

Hatalmasat csalódtál? Elhagyott a szerelmed? Visszautasítottak? Úgy érzed, hogy romokban az életed? Innen nincs tovább? Elképzelni se tudod, hogy hogyan állj fel és kezdj neki újra az életnek? Itt vagyok, értelek és támogatni foglak. Két nagy témából álló csomagot állítottam neked össze. Egy olyan mély és komplex programot, ami a mostani élethelyzetedben a jóga, meditáció és coaching legerősebb eszközeivel segíthet. Ez egy három hónapos program, így lesz időd a fájdalmat megélni, a szakítás 7 állomásán átmenni, majd megtervezni az új életedet. 

Örülök, hogy itt vagy. Lehet, hogy nagyon rosszul érzed most magadat, de jó úton jársz. Eldöntötted, hogy nem szeretnél hosszú hónapokon, éveken keresztül a szakítás utáni fájdalommal kűzdeni. A kezedbe veszed újra a sorsodat, szeretnéd bátran megélni és kiadni az érzelmeidet, majd minél hamarabb továbblépni, hogy újra őszintén mosolyoghass, élvezhesd az életet és csodákat élhess meg minden egyes nap. És eldöntötted, hogy nem szeretnéd még egyszer az előző élethelyzetedet megismételni, végre meg akarod keresni az igazi boldogságot, a saját középpontodat, saját erődet, saját magadat, aki stabil és nem függ a külső körülmények változásától, legyen az párkapcsolat megléte vagy hiánya, vagy épppen szakmai körülmények.  

Miért nagyon hatásos ez a program? Mert nem bűnbakot keres, hanem segít a jelenlegi állapotodat megérteni, feldolgozni, valamint segít a nulláról felépíteni egy új, boldog, szíved vágyai szerinti életet. Két fő témából áll a program. 

                                               

"Gyógyítsd meg az összetört szívedet"

Kipróbált, hatásos technikák, amik segítenek egy darabban kilábalni a mostani helyzetből.  

Mit tartalmaz ez a fejezet? 

  • 4 tematikus jógagyakorlás, amikkel megtalálhatod a saját középpontodat, egyensúlyodat, stabilitásodat, erődet, bátorságot és gyakorolhatod fizikailag is az elengedést, továbblépést, örömöt.
  • Mindfulness meditáció, ami segít tudatosítani a benned lévő érzelmeket és segít abban, hogy ne egy negatív szemüvegen keresztül nézz ezekre.
  • 3 tematikus vizualizációs gyakorlat, amik a mostani helyzetben hatalmas segítséget adhatnak. Gyógyítsd meg a gondolataidat, hogy ez segítsen a szívedet meggyógyítani.
  • 28 oldalas e-könyv, amiben segítek elmagyarázni, hogy mik ezek az érzelmek és nagyon sok egyéb eszközt ajánlok neked a gyógyulás útjára.                                  
Szívem igazi vágyai és céljai


Ezzel a programmal végre elérhetsz olyan dolgokat, amikről eddig csak álmodoztál, és felhagyhatsz olyan célok kergetésével amik mögött nincs igazi motiváció és lelkesedés. Egy igazán izgalmas programot állítottam össze neked, ami - ha megengeded, hogy végigkísérjelek rajta - segít tisztábban látni, hogy mit is szeretnél az életeddel kezdeni. Hogyan szeretnéd te érezni magadat? Nem a családod, nem a környezeted, nem a társadalom, hanem TE. Ebben a programban csak rólad lesz szó. Az itt eltöltött idő igazi ajándék lehet számodra. Egy olyan ajándék, ami sokszorosan megtérülő befektetés az életedbe és a boldogságodba.  

Év elején már biztosan te is tűztél ki olyan célokat magadnak, amik végrehajtása egy hét után érdeklődés hiányában elmaradt. Mi a gond az ilyen célokkal? Az, hogy már a kijelölés idejében sincs kellő motiváció és szívből jövő akarat mögöttük. Ezeket a racionális elménk szereti kilistázni nekünk. Tipikusan ilyen célok a -5 kg, nagyobb ház, új kocsi, szoba kifestése.. biztosan tudnád a sort folytatni. Én, ha ránézek ezekre a célokra, már a gondolatuktól is elmegy a kedvem. Sokkal inkább hasonlítanak házi feladatra, elvégzendő tennivalókra, mint boldogabbá tevő célokra.

Miben lesznek az én módszeremmel kidolgozott célok másak? Úgy, hogy egy teljesen új szemléletmód szerint fogjuk megfogalmazni őket. Hátulról előre haladunk. Először azt fogjuk megnézni, hogy hogyan szeretnéd érezni magadat. Izgalmas, szórakoztató, mégis komoly és jól átgondolt kérdésekre válaszolva fogod megtalálni azokat az érzéseket, amikkel igazán boldognak érzed magadat.

Ezekkel a szívből jövő érzésekkel felvértezve fogunk 8 életterülettel dolgozni. Egyesével megvizsgáljuk, hogy itt hogyan szeretnéd érezni magadat, majd megfogalmazod a céljaidat, konkrét lépésekkel. Hacsak tényleg nem egy nagyobb házra vágysz, akkor sokkal mélyebb, izgalmasabb célok fognak megszületni. Tapasztalatból tudom, hogy olyan célok, amiknek a megvalósításában is sok örömödet fogod lelni. Végre leszámolhatsz a törtetéssel, erölködéssel. Olyan útra kerülhetsz, ahol a boldogság lesz az alapállapotod. És ha ezen az úton vagy, akkor a boldogságot is fogod vonzani, megoldások fognak az utadba kerülni és szinte észrevétlenül vezetni téged. Úgy érezheted, hogy tényleg csodák történnek veled. Minden sokkal könnyebb lesz.

Ebben a blogbejegyzésben már meséltem neked arról, hogy hogyan lettem sokkal boldogabb ezzel a módszerrel. Azóta is hatalmas lelkesedéssel haladok a céljaim felé, vagyis inkább az utamon, ahol boldognak érzem magamat. Itt vannak mellettem, az íróasztalomon a saját varázsszavaim, és iránytűként használom őket a napi döntéseimben is, nem csak a céljaimban. Ezeknek a segítségével sikerült olyan dolgoktól, feladatoktól, kapcsolatoktól is sokkal könnyebben megszabadulnom, amik nem csengtek össze ezzel.

Nagyon-nagyon lelkes vagyok, hogy ezt a módszert most veled is megoszthatom. Számomra a legnagyobb boldogság és a fő életcélom, hogy másoknak, köztük neked is megmutathassam a boldogabb, kiegyensúlyozott élet felé vezető utat és segíthesselek, bíztathassalak útközben.   

Mit tartalmaz ez a fejezet?

  • Egy izgalmas, színes e-könyvet, amit letölthetsz pdf formátumban és örök életedre használhatod, évről évre újra előveheted. Az e-könyv 54 oldalas, nyomtathatod, vagy a kérdéseket és a válaszaidat kiírhatod a füzetedbe.
  • Egy "Lazíts" nevű relaxációs hangfelvételt, ami segít abban, hogy a modulok elvégzése előtt kiszakadj a racionális gondolkodásból, lecsendesedj és a csendben meghallhasd a szívből jövő válaszaidat.
  • Egy "Célvizualizációs" relaxáció hangfelvételt, ami abban segít, hogy minden érzékszerveddel vizualizáld a kívánt célodat majd ezt a képet elraktározd az elmédben. Nagyon fontos, hogy az egód ne akadályozzon meg a célok megvalósításában, ne akarja a megszokott, régi állapotot fenntartani, félve az újtól, a még ismeretlentől. Ezzel a relaxációval a célodat úgy ültetheted az elmédbe, mintha az már a valóság lenne.
A csomag megvásárlásától számított 60 napig kedvezményesen vehetsz részt az 5 alkalmas egyéni coaching folyamaton velem, ahol még mélyebbre merülhetsz az önismeret területén és támogatást kaphatsz, hogy még előbb ki tudj lábalni a mostani helyzetből és egy még boldogabb, őszintébb életet építhess fel. A kedvezményes kupont az e-könyvben találod.  

Ajándékozd meg magadat ezzel a programmal és lábalj ki minél előbb ebből a mostani helyzetből. Ne vesztegess el több hónapot az önsajnálatra, fájdalomra, a sok negatív gondolatra, ha ezekkel a gyakorlatokkal sokkal rövidebb idő alatt is túlléphetsz a szívfájdalmadon. Bízom benne, hogy téged is hamarosan üdvözölhetlek a szívünk igazi vágyaiból megalkotott "varázsszavakkal" rendelkezők egyre népesebb táborában. Hiszek benne, hogy ez a módszer téged is elvezet a boldogabb, kiegyensúlyozottabb, tudatosabb éned felé. Ha te boldog vagy, azzal a környezetednek is követendő példát mutatsz. Ha te boldog vagy és ezt sugárzod magadból, akkor könnyebben megtalálhatod a hozzád passzoló társat. 

Jó gyógyulást! Jó gyakorlást! És egy mosolygós új ént kívánok neked sok szeretettel:

Wollaston Erika 

jóga-és meditáció oktató, life coach

Nehézség
Kezdő
Időtartam
4 óra 6 perc
3 havi hozzáférés
24 900 Ft
Megvásárlom

A múlt lezárása - vizualizációs gyakorlat

17:39
A múlt lezárása - vizualizációs gyakorlat A múlt lezárása - vizualizációs gyakorlat A múlt lezárása - vizualizációs gyakorlat

A gyógyulás folyamatát nagyban felgyorsíthatod, ha az elmédet elkezded átprogramozni. Ez az erőteljes vizualizációs gyakorlat segít a múlt eseményeit lezárni és elindulni egy sokkal boldogabb, mosolygósabb éned felé.

Lazíts! Vezetett relaxáció

10:04
Lazíts! Vezetett relaxáció Lazíts! Vezetett relaxáció Lazíts! Vezetett relaxáció

Rövid, de hatásos relaxációs gyakorlat, ami segít a feszültségeket kioldani a testedből és az elmédből. Segít a racionális, folyton gondolkodó, tervező elmét egy kicsit kikapcsolni.

Célvizualizációs relaxáció

15:20
Célvizualizációs relaxáció Célvizualizációs relaxáció Célvizualizációs relaxáció

Az elméd nem tudja a különbséget a valós és az elképzelt között. Ez a gyakorlat segít egy kívánt jövőbeli boldog állapotot betáplálni az elmédbe, hogy az minél előbb valósággá válhasson. Minden érzékszervedet használni fogod ebben a vizualizációban.

Egyensúlyban a célod felé

58:12
Egyensúlyban a célod felé Egyensúlyban a célod felé Egyensúlyban a célod felé

Találd meg az egyensúlyodat és a bátorságot is a továbblépéshez. Kihívásokkal teli gyakorlás. Teszteld a bátorságodat a szobád kényelmében, hogy az új önbizalommal felvértezve léphess ki az életbe.

Középpontod megtalálása

56:46
Középpontod megtalálása Középpontod megtalálása Középpontod megtalálása

Találd meg a saját középpontodat, a saját erődet, saját boldogságodat, ami nem függ semmilyen külső hatástól. " Ha egy bizonyos ok miatt vagy boldog, akkor még mindig szenvedsz - mert ezt az okot holnap elvehetik tőled." - Deepak Chopra

Továbblépés az új éned felé

42:18
Továbblépés az új éned felé Továbblépés az új éned felé Továbblépés az új éned felé

Miután megtaláltad a saját belső erődet, kezdj el a továbblépésen dolgozni. Minél előbb eldöntöd, hogy a bánat, szomorúság nem mehet már tovább, annál előbb találhatod meg a mosolygós énedet.

Flow jóga - Boldogság

22:00
Flow jóga - Boldogság Flow jóga - Boldogság Flow jóga - Boldogság

Nevess, mosolyogj! Döntsd el, hogy az öröm lesz mától az alapállapotod. Ha örömöt sugárzol magadból örömöt és csodákat fogsz bevonzani az életedbe. Ha szenvedést sugárzol a szenvedés lesz az alapállapotod. Hozz döntést ma!

Mindfulness meditáció

08:08
Mindfulness meditáció Mindfulness meditáció Mindfulness meditáció

Légy jelen a mostban. Bátran figyeld meg, hogy milyen érzések és érzelmek vannak benned. Ne minősítsd őket. Ez a meditáció segít abban, hogy ne ragadj le a múltban, le tudd csendesíteni a gondolatokat és tisztább fejjel léphess előre.

Relaxáció - elengedés vizualizációval

16:00
Relaxáció - elengedés vizualizációval Relaxáció - elengedés vizualizációval Relaxáció - elengedés vizualizációval

Tudtad, hogy az egód szereti a megszokásokat, szeret birtokolni és sajnos pont ezzel a tulajdonságával áll a gyógyulásod útjába, ha nem teszel ellene. Ez a vizualizációs gyakorlat megkönnyíti az elengedés folyamatát.