Turbózd fel magad! - Jóga futóknak csomag

Ez a videócsomag a 3 hónapos "Turbózd fel magad" komplex program jóga modulját tartalmazza ízelítőként. Ha most nem szeretnél elköteleződni a teljes 3 hónapos programra, akkor próbáld ki egy hónap erejéig, hogy mennyivel jobban fogod érezni magadat, ha beiktatod ezeket a jóganyújtásokat az edzésedbe. 

Ha az egy hónap után szeretnél a 3 hónapos programra benevezni, akkor 15% kedvezményt kapsz tőlünk, tehát ez az egy hónap így ajándék volt tőlünk.  

Kik vannak a program mögött?

Arany Enikő ultrafutó, terepfutó, funkcionális edző, gerinctréner, sportmasszőr.

12 év hosszútávfutás, számos 100 km közeli vagy feletti táv teljesítése aszfalton és terepen, sikeres Ultrabalaton teljesítés után világossá vált számára, hogy az eredményes versenyekhez nem csak futással kell felkészülni. Nagyon fontos a core, mélyizmok és tartó izmok megerősítése, valamint a koordináció fejlesztése és a mentális ráhangolódás. Mindemellett nyújtás, hengerezés(+masszázs) nélkül sem úszhatóak meg a sérülések. Futás, erősítés, nyújtás, ellazulás és mentális edzés teszi teljessé egy hosszú távú versenyre való felkészülést. Enikő számára a legfontosabb a prevenció, tapasztalati úton tudja, hogy mindezek kellenek a sérülésmentes sportoláshoz és a teljesítmény növeléséhez.


Wollaston Erika vezető jógatanár, life-coach, NLP tréner, meditáció oktató, jógaterapeuta

Saját bőrén tapasztalta, hogy mennyire jól kiegészíti egymást a hosszútávfutás, maratonra edzés és a jóga. A futás vagy teljesítménytúrázás közben jelentkező holtpontokon nem egyszer a jógában megtanult légzés, kitartás és tudatos jelenlét segítette át. Minden, a programban található jóga technika saját élményalapú, kipróbált, megjárt és működő. Erika foglalkozásaira jellemző a lelkesítő hozzáállás, hatékonyság, funkcionalitás, dogmák kerülése, és a szeretetteljes légkör, ahol mindenki önmaga lehet. Jelenleg ezzel a programmal egészíti ki a Kinizsi 100-ra való felkészülését.


Örülünk, ha velünk tartasz. Szívünket-lelkünket beletettük ebbe a programba. Sok-sok év munkájával és tapasztalatával állítottuk össze az anyagot, hogy neked ne kelljen a rossz utakat megjárnod, legyen minél inkább sikeres a célba vezető utad a felesleges mellékágak és kihagyások nélkül.

Sok szeretettel:

Enikő és Erika

Nehézség
Kezdő
Időtartam
1 óra 48 perc
1 havi hozzáférés
5 000Ft
Megvásárlom

Jóga - Egyensúly fejlesztése

30:01
Jóga - Egyensúly fejlesztése Jóga - Egyensúly fejlesztése Jóga - Egyensúly fejlesztése

Fejleszd az egyensúlyodat, a kordinációt ezzel a kreatív flow jóga sorozattal. Közben erősítjük a core izmokat, a lábakat, valamint mobilizáljuk a csípőt is. Sokat fog segíteni, ha egyenetlen talajon futsz és túrázol.

Jóga-Gerinc vállak mobilizációja

26:59
Jóga-Gerinc vállak mobilizációja Jóga-Gerinc vállak mobilizációja Jóga-Gerinc vállak mobilizációja

Mozgasd át, erősítsd és lazítsd a gerincedet és a vállakat ezzel a jógagyakorlással! Ellensúlyozd az egyoldalú mozgást, vagy a munkádból eredő terhelést ezzel a videóval!

Jóga - Teljes test nyújtás

29:54
Jóga - Teljes test nyújtás Jóga - Teljes test nyújtás Jóga - Teljes test nyújtás

Lazítsd el a futásban megfáradt izmaidat ezzel a teljes testet érintő jógagyakorlással!

Jóga - Fekvő csípőlazítás

21:50
Jóga - Fekvő csípőlazítás Jóga - Fekvő csípőlazítás Jóga - Fekvő csípőlazítás

Lazítsd el a lábaidat, a medence izmait ezzel a nagyon kellemes fekvő csípőlazító gyakorlással. Tökéletes választás egy hosszú futás vagy túrázás után.