Turbózd fel magad! - Funkcionális erősítés csomag

Ez a videócsomag a 3 hónapos "Turbózd fel magad" komplex program funkcionális erősítés modulját tartalmazza ízelítőként. Ha most nem szeretnél elköteleződni a teljes 3 hónapos programra, akkor próbáld ki egy hónap erejéig, hogy mennyivel jobban fogod érezni magadat, ha beiktatod ezeket a jóganyújtásokat az edzésedbe.

Ha az egy hónap után szeretnél a 3 hónapos teljes programra benevezni, akkor 15% kedvezményt kapsz tőlünk, tehát ez az egy hónap így ajándék volt tőlünk.

Kik vannak a program mögött?

Arany Enikő ultrafutó, terepfutó, funkcionális edző, gerinctréner, sportmasszőr.

12 év hosszútávfutás, számos 100 km közeli vagy feletti táv teljesítése aszfalton és terepen, sikeres Ultrabalaton teljesítés után világossá vált számára, hogy az eredményes versenyekhez nem csak futással kell felkészülni. Nagyon fontos a core, mélyizmok és tartó izmok megerősítése, valamint a koordináció fejlesztése és a mentális ráhangolódás. Mindemellett nyújtás, hengerezés(+masszázs) nélkül sem úszhatóak meg a sérülések. Futás, erősítés, nyújtás, ellazulás és mentális edzés teszi teljessé egy hosszú távú versenyre való felkészülést. Enikő számára a legfontosabb a prevenció, tapasztalati úton tudja, hogy mindezek kellenek a sérülésmentes sportoláshoz és a teljesítmény növeléséhez.

Wollaston Erika vezető jógatanár, life-coach, NLP tréner, meditáció oktató, jógaterapeuta

Saját bőrén tapasztalta, hogy mennyire jól kiegészíti egymást a hosszútávfutás, maratonra edzés és a jóga. A futás vagy teljesítménytúrázás közben jelentkező holtpontokon nem egyszer a jógában megtanult légzés, kitartás és tudatos jelenlét segítette át. Minden, a programban található jóga technika saját élményalapú, kipróbált, megjárt és működő. Erika foglalkozásaira jellemző a lelkesítő hozzáállás, hatékonyság, funkcionalitás, dogmák kerülése, és a szeretetteljes légkör, ahol mindenki önmaga lehet. Jelenleg ezzel a programmal egészíti ki a Kinizsi 100-ra való felkészülését.

Örülünk, ha velünk tartasz. Szívünket-lelkünket beletettük ebbe a programba. Sok-sok év munkájával és tapasztalatával állítottuk össze az anyagot, hogy neked ne kelljen a rossz utakat megjárnod, legyen minél inkább sikeres a célba vezető utad a felesleges mellékágak és kihagyások nélkül.

Sok szeretettel:

Enikő és Erika

Nehézség
Kezdő
Időtartam
1 óra 17 perc
1 havi hozzáférés
5 000Ft
Megvásárlom

Erősítés - Lábak, farizmok, csípő

26:32
Erősítés - Lábak, farizmok, csípő Erősítés - Lábak, farizmok, csípő Erősítés - Lábak, farizmok, csípő

Sajnos a farizmok futáskor nem szeretnek dolgozni, csak ha rávesszük őket a mozgásra. Ha utóbbi nem dolgozik, a derék és a térdhajlító izmok veszik át a feladatot ezzel fájdalmakat generálva. Erősítsd és aktiváld a csípő körüli izmokat, lábizmokat!

Erősítés - Core izmok 360 fokban

26:30
Erősítés - Core izmok 360 fokban Erősítés - Core izmok 360 fokban Erősítés - Core izmok 360 fokban

Ha a core izmok nem elég stabilak energiaveszteség történik a mozgás során, ezáltal az összes ízület túlterhelődése elindul minden egyes talajról elrugaszkodásodkor. Erősítsd meg 360 fokban a core izmaidat ezzel a tabata jellegű edzéssel!

Erősítés - Váll-felső hát

24:23
Erősítés - Váll-felső hát Erősítés - Váll-felső hát Erősítés - Váll-felső hát

Futás során a háti szakaszunk kevésbé dolgozik, elgyengül, a mellkasunk beesik, pedig helyes testtartással sokat segíthetnénk magunkon, javul a teljesítmény és megelőzhetőek a hátfájások.