Tematikus vinyasa flow órák csomag

Ha azt gondolod, hogy a jóga csak nyújtás, fekvés és unatkozás, akkor neked ajánlom az ezeknek ellentmondó vinyasa flow jógát. Ez a stílus folyamatosan mozgásban tart, így garantáltan leköti a figyelmedet. 

A vinyasa flow jóga nagyon ajánlott ülőmunkát végzőknek, egyoldalú terhelés alatt dolgozóknak vagy sportolóknak, mert hatásosan átmozgatja, egyszerre nyújtja és erősíti az egész testet. A testre összefüggésekben, fascialáncokban is gondoltam amikor összeállítottam ezeket a gyakorlatokat. 

Neked ajánlom, ha szeretnél erősíteni, de nem szereted a sok ismétléses tornagyakorlatokat. Valamint ha a hagyományosabb jógastílusokkal nem tudod lekötni a figyelmedet, a gondolatokat. 

Jógázz a nappalidban egy tapasztalt és képzett jógaoktató mellett! A vinyasa flow jóga az egyik legnépszerűbb stílus tőlünk nyugatra. Én is Londonban ismerkedtem meg ezzel a jógafajtával még 2008-ban, és azóta is leginkább ebben a stílusban gyakorlok, valamint több képzést, workshopot itt és amerikai jógaoktatóknál végeztem. 

A jógaóráknak mindig van egy témája, ami körül épül a gyakorlás. Jógapózokat fűzünk össze sorozattá, igen kreatív gyakorlásokra számíthatsz. 

A csomag megvásárlásához hozz létre egyszerűen egy felhasználói fiókot az oldalamon. Ezzel tudsz majd belépni az online felületre, hogy laptopról vagy mobiltelefonról gyakorolhass akár naponta többször is. Minden videó egyből a rendelkezésedre áll, akár pár percen belül ki is terítheted a jógaszőnyegedet. Ez nem ismétlődő előfizetés, egyszeri, egy havi hozzáférést tudsz magadnak váltani. Ha tetszik a csomag, jövő hónapban újra megvásárolhatod, de nem keletkezik semmilyen kötelezettséged. Örülök, ha együtt gyakorolhatunk az online térben. 

Nehézség
Újrakezdő
Időtartam
9 óra 33 perc
1 havi hozzáférés
6 900Ft
Megvásárlom

Föld elemű flow jóga

29:02
Föld elemű flow jóga Föld elemű flow jóga Föld elemű flow jóga

Föld elemű, lassabb, stabilizáló jógaóra. Érdemes akkor gyakorolni, amikor úgy érzed, hogy szét vagy esve és nem vagy a középpontodban. Segít, hogy újra biztonságban és a tengelyedben érezd magadat.

Önszeretet, önelfogadás

31:12
Önszeretet, önelfogadás Önszeretet, önelfogadás Önszeretet, önelfogadás

Vedd fel a kedvenc jógaruhádat. Légy jelen a saját testedben. Add meg magadnak az énidőt. Barátkozz meg a gondolattal, hogy elfogadod és szereted önmagadat a jelen pillanatban. Szeresd magadat, hogy más is szerethessen.

Kreativitás

41:55
Kreativitás Kreativitás Kreativitás

Lépj ki a megszokásból. Az új ötletek nem a megszokásban pattannak ki a fejünkből. Légy kreatív! Create! Alkoss! Hozz létre új dolgokat! Középhaladó szint kevesebb instrukcióval, több szabadsággal.

Légy víz, barátom!

46:17
Légy víz, barátom! Légy víz, barátom! Légy víz, barátom!

Légy víz, barátom! Kerülj áramlásba, erősödj a kihívásokkal teli világban is!

Tűz elemű spirál flow

39:18
Tűz elemű spirál flow Tűz elemű spirál flow Tűz elemű spirál flow

Szabadítsd ki magamat az örök körforgásból, az ördögi körökből és szárnyalj felfelé az élet spirálján. Szabadon és megújulva.

Új nézőpont

43:48
Új nézőpont Új nézőpont Új nézőpont

Úgy érzed, hogy egy helyben topogsz? Mi lenne, ha különböző szemszögekből rátekintenél az élethelyzetedre? Lehet, hogy meglenne a megoldás?

Slow flow / Stabilitás

52:40
Slow flow / Stabilitás Slow flow / Stabilitás Slow flow / Stabilitás

Csendesítsd le az elmédet, lazítsd el az egész testedet, érkezz meg a mostba és találd meg a stabilitásodat ezzel a slow flow gyakorlással!

Klasszikus vinyasa flow

47:47
Klasszikus vinyasa flow Klasszikus vinyasa flow Klasszikus vinyasa flow

Klasszikus dinamikus gyakorlás Napüdvözlettel, vinyasa sorozattal és klasszikus jógapózokkal kiegészítve. Néha jólesik visszatérni a gyökerekhez. Ez a gyakorlás erősíti a belső tüzet.

Nincs téma, érezd jól magadat!

37:27
Nincs téma, érezd jól magadat! Nincs téma, érezd jól magadat! Nincs téma, érezd jól magadat!

A gyakorlás, aminek nincs témája. Ez a különlegessége. Érezd jól magadat, mosolyogj és mozgasd át az egész testedet! Jó gyakorlást!

Középpontod megtalálása

56:46
Középpontod megtalálása Középpontod megtalálása Középpontod megtalálása

Találd meg a saját középpontodat, a saját erődet, saját boldogságodat, ami nem függ semmilyen külső hatástól. " Ha egy bizonyos ok miatt vagy boldog, akkor még mindig szenvedsz - mert ezt az okot holnap elvehetik tőled." - Deepak Chopra

Továbblépés az új éned felé

42:18
Továbblépés az új éned felé Továbblépés az új éned felé Továbblépés az új éned felé

Miután megtaláltad a saját belső erődet, kezdj el a továbblépésen dolgozni. Ha olyan élethelyzetben vagy, ahol a bánat, szomorúság van most jelen, ez a gyakorlás segíthet megtalálni a mosolygós énedet.

Flow jóga - Boldogság

22:00
Flow jóga - Boldogság Flow jóga - Boldogság Flow jóga - Boldogság

Nevess, mosolyogj! Döntsd el, hogy az öröm lesz mától az alapállapotod. Ha örömöt sugárzol magadból örömöt és csodákat fogsz bevonzani az életedbe. Ha szenvedést sugárzol a szenvedés lesz az alapállapotod. Hozz döntést ma!

Egyensúlyban a célod felé

58:12
Egyensúlyban a célod felé Egyensúlyban a célod felé Egyensúlyban a célod felé

Találd meg az egyensúlyodat és a bátorságot a továbblépéshez. Kihívásokkal teli gyakorlás. Teszteld a bátorságodat a szobád kényelmében, hogy az új önbizalommal felvértezve léphess ki az életbe.

Lazíts! Vezetett relaxáció

10:04
Lazíts! Vezetett relaxáció Lazíts! Vezetett relaxáció Lazíts! Vezetett relaxáció

Egy rövid vezetett relaxáció, amit betehetsz gyakorlás után vagy lefekvés előtt. Engedd a testedet és az elmédet is ellazulni! Jó gyakorlást!

Vezetett reggeli meditáció

14:34
Vezetett reggeli meditáció Vezetett reggeli meditáció Vezetett reggeli meditáció

Ebben a videóban megfigyeljük a mostban tapasztalt érzéseket, érzelmeket, majd egy rövid váltott orrlyukas légzőtechnika után engedjük, hogy a figyelmünk feloldódjon a légzésben és ezáltal megpihenjen a belső csendességben.