Tematikus vinyasa flow órák csomag

Ha azt gondolod, hogy a jóga csak nyújtás, fekvés és unatkozás, akkor neked ajánlom az ezeknek ellentmondó vinyasa flow jógát. Ez a stílus folyamatosan mozgásban tart, így garantáltan leköti a figyelmedet. 

A vinyasa flow jóga nagyon ajánlott ülőmunkát végzőknek, egyoldalú terhelés alatt dolgozóknak vagy sportolóknak, mert hatásosan átmozgatja, egyszerre nyújtja és erősíti az egész testet. A testre összefüggésekben, fascialáncokban is gondoltam amikor összeállítottam ezeket a gyakorlatokat. 

Neked ajánlom, ha szeretnél erősíteni, de nem szereted a sok ismétléses tornagyakorlatokat. Valamint ha a hagyományosabb jógastílusokkal nem tudod lekötni a figyelmedet, a gondolatokat. 

Jógázz a nappalidban egy tapasztalt és képzett jógaoktató mellett! A vinyasa flow jóga az egyik legnépszerűbb stílus tőlünk nyugatra. Én is Londonban ismerkedtem meg ezzel a jógafajtával még 2008-ban, és azóta is leginkább ebben a stílusban gyakorlok, valamint több képzést, workshopot itt és amerikai jógaoktatóknál végeztem. 

A jógaóráknak mindig van egy témája, ami körül épül a gyakorlás. Jógapózokat fűzünk össze sorozattá, igen kreatív gyakorlásokra számíthatsz. 

A csomag megvásárlásához hozz létre egyszerűen egy felhasználói fiókot az oldalamon (adószámot NEM kell megadni, mert csak magánszemélyként tudsz vásárolni a webshopban). Ezzel tudsz majd belépni az online felületre, hogy laptopról vagy mobiltelefonról gyakorolhass akár naponta többször is. Minden videó egyből a rendelkezésedre áll, akár pár percen belül ki is terítheted a jógaszőnyegedet. Ez nem ismétlődő előfizetés, egyszeri, egy havi hozzáférést tudsz magadnak váltani. Ha tetszik a csomag, jövő hónapban újra megvásárolhatod, de nem keletkezik semmilyen kötelezettséged. Örülök, ha együtt gyakorolhatunk az online térben. 

Nehézség
Újrakezdő
Időtartam
7 óra 11 perc
1 havi hozzáférés
6 900Ft
Megvásárlom

Légy víz, barátom!

46:17
Légy víz, barátom! Légy víz, barátom! Légy víz, barátom!

Légy víz, barátom! Kerülj áramlásba, erősödj a kihívásokkal teli világban is!

Új nézőpont

43:48
Új nézőpont Új nézőpont Új nézőpont

Úgy érzed, hogy egy helyben topogsz? Mi lenne, ha különböző szemszögekből rátekintenél az élethelyzetedre? Lehet, hogy meglenne a megoldás?

Slow flow / Stabilitás

52:40
Slow flow / Stabilitás Slow flow / Stabilitás Slow flow / Stabilitás

Csendesítsd le az elmédet, lazítsd el az egész testedet, érkezz meg a mostba és találd meg a stabilitásodat ezzel a slow flow gyakorlással!

Klasszikus vinyasa flow

47:47
Klasszikus vinyasa flow Klasszikus vinyasa flow Klasszikus vinyasa flow

Klasszikus dinamikus gyakorlás Napüdvözlettel, vinyasa sorozattal és klasszikus jógapózokkal kiegészítve. Néha jólesik visszatérni a gyökerekhez. Ez a gyakorlás erősíti a belső tüzet.

Nincs téma, érezd jól magadat!

37:27
Nincs téma, érezd jól magadat! Nincs téma, érezd jól magadat! Nincs téma, érezd jól magadat!

A gyakorlás, aminek nincs témája. Ez a különlegessége. Érezd jól magadat, mosolyogj és mozgasd át az egész testedet! Jó gyakorlást!

Középpontod megtalálása

56:46
Középpontod megtalálása Középpontod megtalálása Középpontod megtalálása

Találd meg a saját középpontodat, a saját erődet, saját boldogságodat, ami nem függ semmilyen külső hatástól. " Ha egy bizonyos ok miatt vagy boldog, akkor még mindig szenvedsz - mert ezt az okot holnap elvehetik tőled." - Deepak Chopra

Továbblépés az új éned felé

42:18
Továbblépés az új éned felé Továbblépés az új éned felé Továbblépés az új éned felé

Miután megtaláltad a saját belső erődet, kezdj el a továbblépésen dolgozni. Ha olyan élethelyzetben vagy, ahol a bánat, szomorúság van most jelen, ez a gyakorlás segíthet megtalálni a mosolygós énedet.

Flow jóga - Boldogság

22:00
Flow jóga - Boldogság Flow jóga - Boldogság Flow jóga - Boldogság

Nevess, mosolyogj! Döntsd el, hogy az öröm lesz mától az alapállapotod. Ha örömöt sugárzol magadból örömöt és csodákat fogsz bevonzani az életedbe. Ha szenvedést sugárzol a szenvedés lesz az alapállapotod. Hozz döntést ma!

Egyensúlyban a célod felé

58:12
Egyensúlyban a célod felé Egyensúlyban a célod felé Egyensúlyban a célod felé

Találd meg az egyensúlyodat és a bátorságot a továbblépéshez. Kihívásokkal teli gyakorlás. Teszteld a bátorságodat a szobád kényelmében, hogy az új önbizalommal felvértezve léphess ki az életbe.

Lazíts! Vezetett relaxáció

10:04
Lazíts! Vezetett relaxáció Lazíts! Vezetett relaxáció Lazíts! Vezetett relaxáció

Egy rövid vezetett relaxáció, amit betehetsz gyakorlás után vagy lefekvés előtt. Engedd a testedet és az elmédet is ellazulni! Jó gyakorlást!

Vezetett reggeli meditáció

14:34
Vezetett reggeli meditáció Vezetett reggeli meditáció Vezetett reggeli meditáció

Ebben a videóban megfigyeljük a mostban tapasztalt érzéseket, érzelmeket, majd egy rövid váltott orrlyukas légzőtechnika után engedjük, hogy a figyelmünk feloldódjon a légzésben és ezáltal megpihenjen a belső csendességben.