Örömjógázás - belső utazás - Infinity flow (Személyes esemény) csomag

Ébreszd fel magadban a belső napsütést, az örömöt, a gyermeki kíváncsiságot, a szenvedélyt, az örök lét tudatosságát. Találd meg a saját boldogságodat, szabadságot, szeretetet, ami nem a külső körülményektől függ. Szakadj ki a szokásos dolgokból, tennivalókból és ajándékozd meg magadat ezzel a három órás élménnyel! Éld át milyen az, amikor megszűnik az idő és a tér körülötted. Ezen a gyakorláson egy különleges önismereti és lélekbeli utazásra hívlak, ahol az életedben most jelenlévő elakásra, döntési helyzetre is kaphatsz egy másik nézőpontot, vagy választ. 

Az V. Infinity Flow gyakorlást az utazás szeretete ihlette. Az utazás, amit idén kívülről elvettek tőlünk, azonban belül még mindig megtalálhatjuk és átélhetjük. Felhasználhatjuk ezt a külső akadályt arra, hogy belül találjuk meg a szabadságunkat, a felszabadulást, mindent, amit eddig kívül, másban kerestünk. 

Hölgyek és Urak! Jóginik és Jógik! ¡Señoras y señores!

Utazzunk együtt a jóga őshazájába, Indiába, a Himalája hófödte hegycsúcsaira, a Földközi-tenger napsütötte partjaira, a titokzatos skandináv érintetlen tájakra, a tűzforró afrikai sivatagokba, a csillagfényes Szajna partjára, az Amazonas sűrűn benőtt dzsungeljeibe, a szenvedélyes argentin éjszakába és hazánk, a legbelső énünk eddig fel nem fedezett zugaiba.

Ezen a gyakorláson fontos elem a külön erre az alkalomra összeállított zene, ami segíti az utazás élményét megjeleníteni. Engedd, hogy ezek a dallamok elrepítsenek a világ különböző részeire.

Éld át a flowt, az önfeledt áramlás élményét egy követhető, teljes testet átmozgató, kreatív Infinity flow sorozattal. Az infinity jelentése végtelen, tehát szünet nélkül fogunk gyakorolni, hogy minél inkább kiteljesedjen az áramlás élménye, úgy érezhesd, hogy megszűnt az idő és a tér körülötted. Izgalmas átmentekkel fűzzük egymásba a jógapózokat, fizikailag is világkörüli, testkörüli utazásra invitállak. Ne egy megszokott jógaórára készülj. A jógapózokat használjuk arra, hogy az igazi flow élményét megtapasztalhasd. 

A sorozaton belül lesz lehetőség egyszerűbb és haladóbb ászanákat is felvenni, hogy mindenki a saját napi szintjének megfelelően tudjon gyakorolni. A belső tüzet úgy fogjuk megtapasztalni, hogy közben le is lassulunk. Nincs rohanás, van idő átélni a pillanatot, van idő jelen lenni. Amikor eljön a pillanat, elengedem a kezedet, a szervezett utazásból kapsz szabadidőt és a saját utadat is meglelheted.

Miután a testet az aktivitással "lefárasztottuk", egy tematikus mélyrelaxációval fogjuk a teljes elengedettséget, ellazulást elérni. Ebben a relaxációval a Felsőbb Éneddel veheted fel a kapcsolatot, kérdezhetsz tőle, útmutatást kérhetsz, hogy tudatalatt mi a szíved igazi vágya. 

A gyakorlást az egész utazás kicsúcsosodásaként egy tematikus vezetett meditációval zárjuk, a belső csendesség állapotában időzve. Ha még nem tudsz stabilan a meditációs helyzetben ülni, falnak támaszkodva is ülhetsz. Hogy ez a meditáció hová vezet? Azt csak te tudhatod, de a cél a legbelső fény megtalálása. 

Az utazásunk során a fizikai rétegünktől indulunk egyre mélyebbre a legbelső énünk felé. A jóga mellett coaching és NLP technikákat hozok neked, hogy valamelyik eszköz a sok közül biztosan megszólítson ott és akkor, amikor kell. Naplózási, írásos gyakorlattal is készülök, hogy ezzel kiemelhesd magadat kicsit a megszokásból és egy más szemszögből is rátekinthess a helyzetedre, esetleges problémára. 


Neked ajánlom ezt az utazást, ha: 

- szeretnéd a flow élményt átélni és megtapasztalni, hogy milyen csodálatos ebben időzni

- úgy érzed, hogy bekorlátoztak, elvették a szabadságodat, de kiutat keresel ebből, szeretnéd a te saját belső szabadságodat megtalálni, ami nem függ másoktól 

- érdekel a jóga és a saját mélységed is, nem csak a fizikai oldal 

- szeretnél egy új jógás élményt

- nyitott vagy, el mered fogadni, hogy nem csak egy jógás út van, de mindegyik út ugyanoda vezet

- voltál már egy pár jógaórán korábban, ismered az alap jógapózokat és van egy kis relaxációs gyakorlatod is

- a lassabb jógagyakorlással nehezen tudsz ellazulni, kikapcsolódni

- szeretnél a saját elméddel, belső világoddal mélyebben kapcsolatba lépni

- szeretnél a belső csendesség semmihez se hasonlítható érzésében időzni

- szeretnél kiszakadni a hétköznapokból

- eleged van a szürkeségből, megszokásból és valami újra vágysz

- nem félsz a változástól és az újdonságoktólMilyen visszajelzések érkeztek a korábbi Infinity flow gyakorlások után?

"Erika, ez fantasztikusan jó volt! Én még mindig a hatása alatt vagyok. Ha lesz következő, én arra is biztosan benevezek!" - Niki

"Kedves Erika! Hálás köszönet a mai gyakorlásért! Fantasztikus érzés volt! Nem is nagyon érzékeltem magam körül az embereket! Nem is tudom meddig tudtam volna folytatni! Nem fáradtam el, de feltöltődtem!" - KatiOKTATÓ: 

Wollaston Erika

szabadidejében világjáró, az utazás szerelmese

jóga- és meditáció oktató (Yoga Alliance EYT-200, YT-500)


IDŐPONT:

2020. október 3. szombat 18:00-21:00


Részvételi díj az utazáson:

A weboldalon keresztül való online jelentkezéssel: 6.900 Ft

Hagyományos jelentkezés (e-mail, személyes): 7.900 Ft


Jelentkezés:

Jelentkezhetsz online, a weboldalamon keresztül, személyesen vagy az erika@erikajoga.hu e-mail címen.


Milyen előnye van az online, automatizált jelentkezésnek? 

- Mindkettőnknek egyszerű és gyors, nem igényel időrabló papírmunkát, levélírást, felesleges adminisztrációt, ezért ha ezt az opciót választod, kedvezményesebben jelentkezhetsz.

- Plusz ajándékként a csomagban egy hónapig elérheted a nagy kedvencemet, az "Utazás a szív barlangjába" vezetett relaxációs hangfelvételemet, ami egy nagyon különleges, vizualizációs utazásra visz a legbelsőbb rétegedbe, hogy ott meghallhasd, hogy mire is vágysz igazán. 


A 3 órás jógautazáson való részvételhez előzetes regisztráció szükséges, a helyeket a befizetések sorrendjében töltöm fel. Limitált létszámú esemény, ha betelt már nem lesz elérhető a csomag a weboldalamon.  


A befizetett részvételi díjat nem áll módomban visszatéríteni, azonban ha mégse tudsz eljönni, átadhatod a helyedet olyan valakinek, akinek van alap jógás gyakorlata. Ha nekem felróható okból nem kerül megrendezésre az esemény, a részvételi díjat teljes egészében visszafizetem, vagy kérheted, hogy másik eseménybe beszámítsam. A vírushelyzetre való tekintettel, ha leállna az élet, az eseményt egy későbbi időpontban rendezzük meg.


HELYSZÍN:

Free Spirit Studio, 9400 Sopron, Csengery u.30-32.

Minden eszközzel felszerelt, tágas és barátságos jógastúdió Sopronban, ahol mindenkinek jut elegendő személyes tér.


Mit hozz magaddal?

- egy kis törölközőt (előfordul, hogy a gyakorlás során megizzadsz)

- a relaxációhoz hozz egy kispárnát a fejed alá (opcionális)

- innivalót (izotóniás ital a legjobb, a tengerparti Mojitot és Aperolt most csak képzeletben fogyasztjuk)

- a naplódat és egy tollat

- az esemény előtt külön írok még a jelentkezőknek és a levélben minden fontos információt elküldök

A teremben minden más van, jógaszőnyeg, meditációs-és hengerpárna, tégla, szalag, pléd. Kérlek úgy vacsorázz, hogy kitartson az energia a gyakorlás alatt, ha szükségét érzed, hozz szőlőcukrot magadnak. A relaxáció előtt tartunk egy 5-10 perces technikai szünetet.


Mit szólnál egy workshop utáni ízutazáshoz?

A gyakorlás után jól fog esni visszatölteni az elégetett kalóriákat. Mit szólnál, ha az ízekben is utaznánk? Ha maradnál még egy ideig velünk az esemény után beszélgetni egy jót és közben falatozni, akkor hozz magaddal valamilyen finomságot, rágcsálnivalót abból az országból, amelyikből szeretnél. Indiai bhaji? Mexikói nachos? A nagymama sütije? Dulce de leche? Rádbízom. Tegyük össze azt, amink van, amit veszünk vagy sütünk és falatozzunk együtt, építve a közösséget és erősítve azt az érzést magunkban, hogy nem vagyunk egyedül, mindannyian ugyanoda tartunk, csak lehet, hogy más utakon. 


Ha bármilyen kérdésed van, keress bizalommal. 


Pakolj, hozd a bőröndödet és utazzunk együtt! :) Ehhez az utazáshoz nem kell semmilyen teszt, útlevél, csak az a nyitott, kiváncsi és felfedezésre vágyó személyiség, mint amilyen legbelül vagy. Velem tartasz?


Szeretettel várlak:


Wollaston Erika

Nehézség
Haladó
Időtartam
16 perc
1 havi hozzáférés
6 900 Ft
Megvásárlom

Utazás a szív barlangjába relaxáció

16:38
Utazás a szív barlangjába relaxáció Utazás a szív barlangjába relaxáció Utazás a szív barlangjába relaxáció

Utazz a külső rétegek felől a legbelső felé. Vidd be a sötétségbe a fényt, halld meg a szíved igazi hangját.