Nemzetközi Jóganap 2020 csomag

Az ENSZ és India Miniszterelnöke közösen úgy döntöttek, hogy az idei évben a 'Jóga az egészségért - Jóga otthon' szlogent és témát választják, mert ez a rendkívüli pandémia is rámutatott arra, hogy mennyire fontos az egészséges életmód és az erős immunrendszer. A jóga segít ezek elérésében. Az ENSZ a jógát is felsorolja a 2018-2030-as világszintű akciótervében, mint egy eszközt, amivel az egészséget javítani lehet. A Jóganap célja, hogy több aktív ember egy egészségesebb világot teremtsen. - Forrás: Indian Express

Az elmúlt három évben együtt jógáztunk veletek az Erzsébet kertben, idén a témához hűen csatlakozzunk ehhez a nagyszabású nemzetközi megmozduláshoz és jógázzunk együtt otthonról a modern technológia nyújtotta lehetőségeket kihasználva. Egy komplex jógagyakorlást állítottam össze neked, amit nagyon kedvezményesen tudsz elérni és az egy hónap alatt akár naponta is gyakorolni. 

Köszönöm szépen, hogy megengeded, hogy vezesselek a jóga ösvényén, a harmónia és kiegyensúlyozottság útján. 

Legyen szép napod!

ErikaNehézség
Kezdő
Időtartam
1 óra 24 perc
1 havi hozzáférés
3 900 Ft
Megvásárlom

Vezetett meditáció

14:34
Vezetett meditáció Vezetett meditáció Vezetett meditáció

Érj el egy tudatosabb, fókuszáltabb és energikusabb állapotot ezzel a vezetett légzőgyakorlattal és meditációval. Gyakorold reggel önállóan vagy a fizikai jógagyakorlás után. Rövid időn belül érezni fogod a pozitív eredményeket.

Egyensúlyban a célod felé

58:12
Egyensúlyban a célod felé Egyensúlyban a célod felé Egyensúlyban a célod felé

60 perces jógagyakorlás a testi és lelki egészségért. Engedj el minden olyan dolgot, ami már csak hátráltat és nézz szembe bátran az újjal. Egyensúly, stabilitás, kihívás.

Relaxáció - Nem vagy egyedül

11:59
Relaxáció - Nem vagy egyedül Relaxáció - Nem vagy egyedül Relaxáció - Nem vagy egyedül

Az idei jóganap témája a "jóga otthon", de ez a vizualizációs gyakorlat segít abban, hogy ne érezd úgy, hogy egyedül vagy a világban. Te is egy nagy közösség része vagy, ezt erősítsd meg magadban.