Mi áll a boldogságod útjába? - Jóga és coaching csomag

Mi áll a boldogságod útjába?

Használd ki a jóga, jógaterápia és a coaching eszközeit, mert ezekkel együtt még messzebbre juthatsz, még kiegyensúlyozottabb, tudatosabb és boldogabb lehetsz. Ezzel az egyedi megközelítéssel évek óta húzódó elakadásokat léphetsz át. Felfedezheted az érzelmeid valós okát, de itt nem állunk meg, a segítségemmel lépéseket, célokat fogalmazol meg és el is indulsz előre. 

   

Hogyan működik ez a program?

A fizikai jógagyakorlás maga és a videókban feltett kérdések segítenek beindítani az érzelmeket, gondolatokat. Ezután szabadírással papírra veted a gondolatokat, kiírsz magadból mindent. A szabadírás azért nagyon jó technika, mert egy idő után kikapcsolod a racionális, tudatos elmédet és végre szóhoz juthat a tudattalan elméd. Ez egy sokkal halkabb hang, amit a nyűzsgésben nem is lehet meghallani, ehhez le kell lassulnod, el kell csendesedned. Ha ezt sikerült megtenned, itt kincseket, a szíved igazi vágyait találhatod meg. 

Összeállítottam neked egy 24 oldalas e-könyvet, amiben a két fő témához coaching technikával kérdéseket teszek fel, mintha ott ülnék melletted és vezetnélek. Olyan kérdéseket, amik segítenek eljutni az érzelmek gyökeréhez, segítenek a dolgok mögé nézni és ha megtaláltad az okot és vágyat, akkor lépéseket is tudsz tenni a céljaid felé. 


Két fő témát találsz ebben a csomagban. 


Irigység 

Tekints másként az irigységre! Ez nem egy szégyelnivaló dolog, hanem egy jelzés, hogy te is szeretnél valamit elérni, ami még nem a tied. Halld meg, hogy mi a szíved vágya. Nézz be az érzés mögé. Lehet, hogy eddig elvesztegetted az energiádat ezen a téren, az irigység negatív érzelmekbe, akadályozó gondolatmintákba torkollott, ahelyett hogy hasznos jelként dolgoztál volna vele. A csomagban lévő e-könyvben egy coaching folyamaton vezetlek át, önreflexiós kérdésekkel megtalálod az irigység okát, átfordítod ezt más nézőponttá, a szolgálatodba állítod és a feneketlen kútba áramoltatott idő és energia helyett lépéseket fogalmazol meg, hogy az irigység tárgya, a vágyad hogyan lesz a tied. 


Érzelmek kimutatása

Jaj, azok az érzelmek! Biztosan te is tudod, hogy amit elnyomsz magadban, amit nem mersz megélni, kiadni, az méregként, időzített bombaként van benned. A jógagyakorlás és a szabad írás segít megfogalmazni, hogy pontosan mi is az az érzelem, ami most benned van. Van-e olyan érzelem, amit nem mersz kimutatni, elmondani a másiknak? Le lehet úgy élni egy életet, hogy nem mondom el a másiknak, hogy szeretem, tisztelem, vagy éppen megbántott, szomorúvá tett, nem érzem jól magamat vele, vátoztatni kellene dolgokon, és még hosszan sorolhatnám. Elsőként saját magadban kell tisztázni, hogy mit is érzel, mi van benned. Önmagadnak el mered-e mondani, le mered-e írni, hogy mi van most benned? Az érzelmek iránytűként vezethetnek téged, megmutatják, hogy mi a te utad. Érdemes ezt a hangot meghallani és cselekedni. A rendszeres jógagyakorlás segít abban, hogy a belső csendességet és abban a szíved igazi vágyait, az útjelző érzéseidet megtapasztald. Ebben a programban coaching kérdésekkel továbbvezetlek innen és arra sarkallak, hogy cselekedj, mutasd ki az érzelmeket, mondd el, írd le, ne nyomj el magadban semmit. Szabadítsd fel az idődet és energiádat, ne rejtegess érzelmeket, tapasztald meg, hogy mekkora felszabadulást tud adni, ha végre kinyílvánítod őket. 


A csomagban található e-könyvet letöltheted és bármikor újra és újra előveheted, átvezetheted magadat a foylamaton ha a jövőben ismét szükségét érzed. Így ez örökre a tied marad és segíthet neked. Ha sikerül végre egy régóta tartó akadályon átlépned, a csomag egyszeri ára sokszorosan megtérül. Én saját magamon úgy tapasztalom, hogy ha egy probléma megoldódik és az életem ezáltal előrébb halad az megfizethetetlen. 

Jó gyakorlást és szép felismeréseket kívánok neked. 

Erika

Nehézség
Újrakezdő
Időtartam
1 óra 20 perc
1 havi hozzáférés
7 900Ft
Megvásárlom

Irigység

36:52
Irigység Irigység Irigység

Ha előjön az irigység érzése benned, akkor pontosan mit irigyelsz? Indítsd be a gondolatokat és a szíved vágyának hangját ezzel a gyakorlással.

Érzelmek kimutatása

43:40
Érzelmek kimutatása Érzelmek kimutatása Érzelmek kimutatása

Mit érzel pontosan? Ki mered-e mutatni ezt az érzelmet? Ezekre a kérdésekre segít válaszolni ez a gyakorlás. Esti félhomályban, meghitt, bensőséges hangulatban készült ez a videó, hogy biztonságos teret nyújtson számodra.