4 hetes kezdő jógatanfolyam csomag

Új online kezdő tanfolyam indul 2021. február 3-án, szerdán 17:00 órakor. 

Régóta szemezel a jógával, de félsz egy meglévő csoporthoz csatlakozni kezdőként vagy nem tudod, hogy az interneten melyik jógavideóra gyakorolj, hogy ne tegyél kárt magadban? Szeretnéd megérteni és biztosan gyakorolni az alap jógapózokat? Szeretnél egy tapasztalt oktató támogatásával elindulni a jógás utadon, azonban jelenleg nem tudsz személyesen elmenni egy tanfolyamra? Akkor ez a videócsomag és 4 alkalom, kis csoportos élő online konzultáció tökéletes választás lehet számodra. A tanfolyamot kis létszámmal tartom, hogy tudjak mindenkinek segíteni, mindenki megkapja a kellő figyelmet. Hogyan tudsz jelentkezni?

A csomag megvásárlásához hozz létre egyszerűen egy felhasználói fiókot az oldalamon. Ezzel tudsz majd belépni az online felületre, hogy laptopról vagy mobiltelefonról gyakorolhass akár naponta többször is. Minden videó egyből a rendelkezésedre áll, akár pár percen belül ki is terítheted a jógaszőnyegedet. Már a tanfolyam kezdete előtt elkezdhetsz otthon jógázni. A jelentkezésed után e-mailben elküldök neked minden fontos tudnivalót, valamint a személyes alkalomkor is minden segítséget megkapsz. 

A kis csoportos Zoom konzultációs alkalmak időpontjai: 

 • február 3. 17:00-18:30
 • február 10. 17:00-18:30
 • február 17. 17:00-18:30
 • február 24. 17:00-18:30

A jóga végcélja nem változott az elmúlt évszázadokban, továbbra is a belső csendesség, az egység, a felszabadulás, megelégedettség, harmónia megtalálása az, ami felé haladunk, azonban az oda vezető utak alkalmazkodnak a korokhoz, a kor emberéhez. A mai világban a valós, igazi énünkhöz úgy tudunk eljutni, hogy először felszabadítjuk a testünket a feszültségek, kötöttségek alól és felkészítjük arra, hogy stabil legyen, és ezután elkezdhessünk az elmével is mélyebben dolgozni. A jóga tanításának módszere is folyamatosan alakul, idomul az igényekhez. Az elmúlt évek alatt sok kezdő tanfolyamot tartottam már, ez a mostani igazán különleges lesz, mert részben a saját időbeosztásod szerint otthon tudsz gyakorolni a tanfolyamhoz készített online videókra és hanganyagokra, részben együtt is gyakorlunk egy mini csoportban 4 alkalommal. Az elmúlt években több mint száz gyakorló végezte el sikeresen a klasszikus személyes kezdő jógatanfolyamomat Sopronban. Ez az anyag ennek a kipróbált és bevált tananyagnak az online verziója, aminek az a nagy előnye, hogy akár többször is visszanézheted a gyakorlatokat, nem csak egy héten egyszer fogsz jógázni, hanem akár hetente 3-4 alkalommal is. 


Ezt az online tanfolyamot úgy állítottam össze, hogy teljesen kezdő jógázók és újrakezdők számára is könnyen emészthető legyen, de a már egy-két éve jógázók is találjanak új, hasznos információkat maguknak. Cél a személyes fejlődés, egy boldogabb, harmonikusabb élet felé vezető úton való elindulás.Mit adhatsz magadnak ezzel a tanfolyammal?

 • Igazi önszeretet, saját magadra fordított hasznos idő
 • Befektetés a testi és lelki egészségedbe
 • Egy hasznos tevékenység a hosszú, sötét estéken
 • Pozitív cél a jelenlegi zárt világunkban
 • Közösségi élmény, közösséghez tartozás 
 • Megérted, hogy mit miért csinálunk egy jógaórán, milyen alapokra épülnek a jógapózok
 • Csökkented a sérülés veszélyét, ha megérted, hogy hogyan épülnek fel a jógapózok
 • A tanfolyamon megtanulhatod, hogy hogyan kompenzáld a sok ülést 
 • Kikapcsolódás
 • Elcsendesedés, ahol meghallhatod, hogy a testednek és a lelkednek mire van szüksége
 • Ha minden jól megy még egy életed végéig tartó új érdeklődést is felfedezhetsz


Hogyan épül fel ez a különleges tanfolyam?

Ne egy megszokott jógaórára számíts! Az online videókkal és a 4 élő konzultációs alkalommal az alap ászanákat, technikákat és összefüggéseket fogom neked megtanítani, amikre magabiztosan és biztonságosan tudsz majd építeni, ahogy haladsz majd tovább a jóga útján. Ezután biztos alapokkal tudsz majd csoportos jógaórákon résztvenni vagy egyedül gyakorolni online. 

A tanfolyamhoz kapsz egy letölthető e-bookot, ami alapján otthon is tudsz gyakorolni, tovább olvasni egyes témákban. Ezt innen a csomagból tudod majd letölteni. 

  

A célom, hogy magabiztos alaptudást szerezz, a tanfolyam után majd bátran csatlakozz bármelyik órarendi jógaórához, és otthon is elkezdj rendszeresen gyakorolni. A tanfolyam alatt az érthető, emészthető alapokra, összefüggésekre fogunk koncentrálni, amik abban is segítenek, hogy a hétköznapokban tudatosabban tudj mozogni (ülni, járni, feküdni, és a rossz mozgásmintákból eredő problémákat megelőzd, vagy elkezdj változtatni rajtuk). Semmilyen felesleges dolgot nem fogunk tanulni, csak olyanokat, amikre kezdőként szükséged van. Hatékonyan, céltudatosan, szervezetten fogunk haladni, hogy minél kevesebb idő alatt át tudjam neked adni a szükséges alaptudást.

Mikor ajánlom ezt a tanfolyamot számodra?

 • Ha régóta szeretnél jógázni, de nem tudod hogyan kezdj neki
 • Ha jógázol otthon Youtube videókra, de nem vagy benne biztos, hogy jól csinálod-e, szakszerű-e a gyakorlás
 • Ha szeretnéd, ha egy tapasztalt és képzett jógaoktató segítsen az utad elején
 • Ha szeretnél elmélyülni a jóga alapjaiban
 • Ha egy kis támogatásra van szükséged, bizonytalannak érzed most még magadat egyedül
 • Ha úgy érzed, hogy nagyon szeretnél, de nem tudsz lazítani
 • Ha fiatal vagy idős vagy, nálam nincs se alsó, se felső korhatár
 • Ha teljesen kezdő vagy, vagy ha már 1-2 éve jógázol, de nem találtad még meg a rendszerességet
 • Ülő vagy álló munkát végzel, aminek a káros hatásait szeretnéd megelőzni vagy a már meglévőkön enyhíteni
 • Stresszes munkát végzel és nehezen tudsz kikapcsolni
Ez a csomag tartalmazza:

 • A jelentkezésedtől számítva 2 hónapig korlátlan mennyiségben használhatod a csomagban lévő több mint 4 és fél óra mennyiségű oktatóvideót, relaxációs, meditációs felvételt. Ha a tanfolyam után szeretnél tovább gyakorolni ezekre a videókra, akkor kedvezményes meghosszabbíthatod az előfizetésedet. 
 • Letöltheted a kezdő jógázóknak szóló e-könyvet pdf formátumban a számítógépedre. Ez tovább segít a jógás utadon és örökre a tied marad. 
 • 4 kiscsoportos személyes konzultáció, amit Zoomon keresztül tartok, ahol látjuk egymást és tudok segíteni , javítani, ha szükséges.
 • Professzionális minőségben, videókamerával, külön mikrofonnal felvett, szerkesztett videókra gyakorolhatsz otthon a saját időbeosztásod szerint. A videók a weboldalamon keresztül érhetők el, nem szükséges Facebook csoport a részvételhez. Az online anyagokat kifejezetten neked készítettem a legjobb tudásom szerint, nem korábbi órák rögzített felvételeit kapod. A legjobb minőségre törekedtem, hogy otthon is hatékonyan tudj tanulni. 


Rólam:

Több mint 16 éve jógázok és már több mint 4 éve tanítom is ezt a csodálatos mozgásformát és életmódot. Az elmúlt években több ezer csoportos órarendi jógaórát, számos workshopot, tanfolyamot és jógatábort tartottam, az itt szerzett tapasztalatomból és a hosszú éves saját gyakorlásból született meg ez a tanfolyam. Az egyik kedvenc területem a kezdő jógázók segítése, biztatása és erősítése az első lépések megtételében. Az oktatásomra jellemző a mindenféle elavult, dogmatikus tanítások mellőzése és a modern kor emberére szabott, támogató és lelkesítő hozzáállás. 


A részletesebb bemutatkozásomat itt találod.


Ha bármilyen kérdésed van, üzenj bátran.


Várom a jelentkezésedet.

Wollaston Erika

vezető jógatanár (EYT500), meditáció oktató és life coach

erika@erikajoga.hu 30/7931-457

Nehézség
Kezdő
Időtartam
4 óra 38 perc
2 havi hozzáférés
24 500Ft
Megvásárlom

Köszöntő - alaptanfolyam

03:15
Köszöntő - alaptanfolyam Köszöntő - alaptanfolyam Köszöntő - alaptanfolyam

Köszönöm, hogy engeded, hogy támogathassalak a jógás utadon.

Bemelegités

18:09
Bemelegités Bemelegités Bemelegités

Mozgasd át a gerincedet és a főbb izületeket, hogy kilazítsd a feszültségeket a testedből, valamint felkészítsd a további mozgásra.

Az egyensúly megtalálása

20:31
Az egyensúly megtalálása Az egyensúly megtalálása Az egyensúly megtalálása

Találd meg az alap egyensúlyozó jógapózok elengedhetetlen hozzávalóit, hogy te is magabiztosan gyakorolhasd ezeket a játékos ászanákat. Engedd, hogy ezek után az életedben is helyrebillenhessen az egyensúly.

3 alappóz

13:50
3 alappóz 3 alappóz 3 alappóz

3 alappóz lépésről lépésre felépítve és gyakorolva, hogy ezekre később magabiztosan tudj építeni.

Csípő irányai

25:03
Csípő irányai Csípő irányai Csípő irányai

A csípő mozgásának az irányait és az ezekhez kapcsolódó jógapózokat nézzük át ebben a videóban.

Csavarás szabályai

12:48
Csavarás szabályai Csavarás szabályai Csavarás szabályai

Ebben a videóban átnézzük a csavarás szabályait, hogy biztonságosan és jól tudd a csavaró jógapózokat gyakorolni.

Mellkas irányai

13:41
Mellkas irányai Mellkas irányai Mellkas irányai

Milyen irányokba mozog a mellkasunk és ezekhez milyen jógapózok tartoznak? Ebben a videóban ezeknek a pózoknak a főbb szabályait nézzük át.

Harcos pózok

45:09
Harcos pózok Harcos pózok Harcos pózok

Ismerd meg az öt különböző Harcos pózt! Apránként, darabokra szedve építjük fel őket, hogy otthon, egyedül is biztonságosan és jól tudd őket gyakorolni.

Napüdvözlet lépésről lépésre

10:47
Napüdvözlet lépésről lépésre Napüdvözlet lépésről lépésre Napüdvözlet lépésről lépésre

A Félnapüdvözlet és a Napüdvözlet A verziója lépésről lépésre felépítve, hogy biztonságosan tudd ezeket egyedül is gyakorolni.

Lazító flow jóga

49:18
Lazító flow jóga Lazító flow jóga Lazító flow jóga

Lazítsd el a testedet és az elmédet ezzel a kezdő flow jellegű gyakorlással. A leghatékonyabb csipőt és mellkast lazító jógapózokból állítottam össze ezt az órát.

Kezdő vinyasa flow jóga - csípő 360

35:31
Kezdő vinyasa flow jóga - csípő 360 Kezdő vinyasa flow jóga - csípő 360 Kezdő vinyasa flow jóga - csípő 360

A vinyasa flow jógában pózokat fűzünk össze egy sorozattá, így a nyüzsgő elmét is könnyen le tudjuk kötni, mert mindig van tennivalója a testnek. Közben a légzésen és a testérzeteken tartott figyelem segíti az elmédet lecsendesíteni.

Feszités-lazítás relaxáció

11:49
Feszités-lazítás relaxáció Feszités-lazítás relaxáció Feszités-lazítás relaxáció

Lazíts el minden egyes testrészt ezzel a kezdő meditációs technikával, majd utána engedd, hogy az elméd is ellazulhasson és tényleg kipihenhesd magadat.

Lazíts! Vezetett relaxáció

10:04
Lazíts! Vezetett relaxáció Lazíts! Vezetett relaxáció Lazíts! Vezetett relaxáció

Engedd el a nap során felgyülemlett fizikai és lelki feszültségeket ezzel a vezetett relaxációs gyakorlattal. Lazíts!

Kezdő mindfulness meditáció

08:08
Kezdő mindfulness meditáció Kezdő mindfulness meditáció Kezdő mindfulness meditáció

Kezdd a napodat tudatos jelenléttel, fókuszáltan, összeszedetten! Gyakorolj rendszeresen, légy tudatában annak, hogy mi történik körülötted és benned.