Jóga a fáradt testnek és léleknek csomag

A hideg napok, a négy fal között töltött túl sok idő kimerítő nemcsak a testnek, hanem mentálisan is. Ilyenkor lehet, hogy nem esik jól erőteljesen jógázni, de van másik lehetőség. Gyakorold ilyenkor a testet és a lelket is feltöltő resztoratív jógát vagy a jóga nidrát. 

A többi videócsomagban található vinyasa flow jóga tökéletes kiegészítése a resztoratív jóga. Az egyensúly érdekében érdemes az aktív gyakorlásokat passzívabb jógával kiegészíteni legalább hetente egyszer, de akár többször is, ha az időd engedi. 

Neked ajánlom, ha szeretnél megállni kicsit, megpihenni és a tested valamint az elméd mélyebb rétegeiben elmerülni. Különösen jól fog esni a gyakorlás olyan napokon, amikor úgy érzed, hogy teljesen lemerültél, se kedved, se erőd nincs semmihez. Ilyenkor a kevés fizikai erőfeszítést igénylő jóga a legjobb választás. 

A csomag megvásárlásához hozz létre egyszerűen egy felhasználói fiókot az oldalamon. Ezzel tudsz majd belépni az online felületre, hogy laptopról vagy mobiltelefonról gyakorolhass akár naponta többször is. Minden videó egyből a rendelkezésedre áll, akár pár percen belül ki is terítheted a jógaszőnyegedet. Ez nem ismétlődő előfizetés, egyszeri, egy havi hozzáférést tudsz magadnak váltani. Ha tetszik a csomag, jövő hónapban újra megvásárolhatod, de nem keletkezik semmilyen kötelezettséged. Örülök, ha együtt gyakorolhatunk az online térben. 

Nehézség
Kezdő
Időtartam
2 óra 16 perc
1 havi hozzáférés
4 900Ft
Megvásárlom

Jóga nidra a fáradt testnek és léleknek

27:26
Jóga nidra a fáradt testnek és léleknek Jóga nidra a fáradt testnek és léleknek Jóga nidra a fáradt testnek és léleknek

Jóga nidra, azaz jógikus alvás. Ez a gyakorlás kifejezetten a nagyon kimerült testnek és léleknek készült. Helyezkedj egy nagyon kényelmes hátonfekvésbe, tegyél a szemedre szempárnát, fejed alá kispárnát, takarózz be! Lazíts!

Resztoratív jóga a falon

29:28
Resztoratív jóga a falon Resztoratív jóga a falon Resztoratív jóga a falon

Stabilitás egyszerre a faltól és a talajtól, ami segít elengedni magadat, elengedni a feszültségeket és időzni a pihenésben, feltöltődésben. Ez a gyakorlás egy csípőlazító gyakorlatsor a falon.

Erdőfürdőző meditáció

08:44
Erdőfürdőző meditáció Erdőfürdőző meditáció Erdőfürdőző meditáció

Állj meg egy rövid időre, és élvezd az erdei madarak csicsergését, az elméd megpihenését. Rövid meditációs gyakorlat, amivel kiszakadhatsz a gondolatok folytonos körforgásából.

Resztoratív jóga gyertyafényben

36:15
Resztoratív jóga gyertyafényben Resztoratív jóga gyertyafényben Resztoratív jóga gyertyafényben

Lazíts és engedj el minden törekvést, erőfeszítést egy fárasztó nap vagy egy kemény edzés után. Engedd, hogy a gyertyafény és a lágy háttérzene is segítse a pihenésedet.

Lazíts! Vezetett relaxáció

10:04
Lazíts! Vezetett relaxáció Lazíts! Vezetett relaxáció Lazíts! Vezetett relaxáció

Egy rövid vezetett relaxáció, amire pihenhetsz lefekvés előtt vagy napközben egy kis énidőt ajándékozva magadnak. Engedd a testedet és az elmédet is ellazulni!

Stabilizáló resztoratív jóga

24:22
Stabilizáló resztoratív jóga Stabilizáló resztoratív jóga Stabilizáló resztoratív jóga

Teljes testet átmozgató, feltöltő, lecsendesítő jógagyakorlás, hogy jól tudj aludni egy nehéz, stresszes nap után.