Holdüdvözlet csomag

Ez a különleges gyakorlás egy tükröződő sorozatból áll össze, mint ahogy a Hold csökkenése és növekedése is tükröződik. Víz elemű, hűsítő, nyugtató és lazító mozgás ez, ami csodálatosan kiegészíti a Napüdvözletet. A Napüdvözlet és a Holdüdvözlet olyanok egymásnak, mint az ikerlángok, egymást látják a tükörben, kiegészítik egymást, megmutatják egymásnak azt, ami a másikban kevésbé van meg és amivel együtt egy egészet tudnak alkotni. 

A csomagokat nagyon egyszerűen, pár kattintással megvásárolhatod, és a leírásban feltűntetett 1 hónapig korlátlan alkalommal jógázhatsz rá. A vásárlással létrehozod a saját felhasználói fiókodat, amibe belépve élvezheted a jó minőségű videó-és audio anyagokat akár naponta többször is. Minden vizuális anyag videókamerával és mikrofonnal lett rögzítve a legjobb minőség érdekében. Örülök, ha velem jógázol az online térben. Én nagy szeretettel készítettem ezeket az anyagokat neked. 


Nehézség
Újrakezdő
Időtartam
1 óra 8 perc
1 havi hozzáférés
3 900Ft
Megvásárlom

Holdüdvözlet

56:10
Holdüdvözlet Holdüdvözlet Holdüdvözlet

A Chandra namaskar a lágy áramlásával, és csípőnyitó, nyújtó ászanáival 2. központos, vízelemű, nőies, kreativitást fokozó sorozat. Gyakorold rendszeresen és élvezd a jótékony hatásait.

Tükörkép - vizualizációs relaxáció

12:03
Tükörkép - vizualizációs relaxáció Tükörkép - vizualizációs relaxáció Tükörkép - vizualizációs relaxáció

A te igazi tükröd milyen képet mutatna rólad? Most mindezt megláthatod ebben a relaxációban, és meg is kérdezheted a tükörképedet, azaz a tudatalatti elmédet.