Gyógyítsd meg az összetört szívedet! - Coaching és jóga csomag

Nagy lelkesedéssel és izgalommal szeretném átadni neked ezt a nagyon különleges, jógát, meditációt és coachingot ötvöző programot. Örülök, hogy itt vagy. Lehet, hogy nagyon rosszul érzed most magadat, de jó úton jársz. Eldöntötted, hogy nem szeretnél hosszú hónapokon keresztül a szakítás utáni fájdalommal kűzdeni. A kezedbe veszed újra a sorsodat, szeretnéd bátran megélni és kiadni az érzelmeidet, majd minél hamarabb továbblépni, hogy újra őszintén mosolyoghass, élvezhesd az életet és csodákat élhess meg minden egyes nap. 

Egy nagyon komplex programot állítottam össze neked erre az útra. Kipróbált, hatásos technikák, amik segítenek egy darabban kilábalni a mostani helyzetből. 

  • 4 tematikus jógagyakorlás, amikkel megtalálhatod a saját középpontodat, egyensúlyodat, stabilitásodat, erődet, bátorságot és gyakorolhatod fizikailag is az elengedést, továbblépést, örömöt. 
  • Mindfulness meditáció, ami segít tudatosítani a benned lévő érzelmeket és segít abban, hogy ne egy negatív szemüvegen keresztül nézz ezekre. 
  • 3 tematikus vizualizációs gyakorlat, amik a mostani helyzetben hatalmas segítséget adhatnak. Gyógyítsd meg a gondolataidat, hogy ez segítsen a szívedet meggyógyítani. 
  • 28 oldalas e-könyv, amiben segítek elmagyarázni, hogy mik ezek az érzelmek és nagyon sok egyéb eszközt ajánlok neked a gyógyulás útjára.  


Ajándékozd meg magadat ezzel a programmal és lábalj ki minél előbb ebből a mostani helyzetből. Ne vesztegess el több hónapot az önsajnálatra, fájdalomra, a sok negatív gondolatra, ha ezekkel a gyakorlatokkal sokkal rövidebb idő alatt is túlléphetsz a szívfájdalmadon. 

Jó gyógyulást! Jó gyakorlást! És egy mosolygós új ént kívánok neked sok szeretettel:


Wollaston Erika

jógaoktató, life-coach

Nehézség
Kezdő
Időtartam
3 óra 56 perc
3 havi hozzáférés
19 900 Ft
Megvásárlom

Elengedés - vizualizációs gyakorlat

16:00
Elengedés - vizualizációs gyakorlat Elengedés - vizualizációs gyakorlat Elengedés - vizualizációs gyakorlat

Tudtad, hogy az egód szereti a megszokásokat, szeret birtokolni és sajnos pont ezzel a tulajdonságával áll a gyógyulásod útjába, ha nem teszel ellene. Ez a vizualizációs gyakorlat megkönnyíti az elengedés folyamatát.

A múlt lezárása - vizualizációs gyakorlat

17:39
A múlt lezárása - vizualizációs gyakorlat A múlt lezárása - vizualizációs gyakorlat A múlt lezárása - vizualizációs gyakorlat

A gyógyulás folyamatát nagyban felgyorsíthatod, ha az elmédet elkezded átprogramozni. Ez az erőteljes vizualizációs gyakorlat segít a múlt eseményeit lezárni és elindulni egy sokkal boldogabb, mosolygósabb éned felé.

Célvizualizációs relaxáció

15:20
Célvizualizációs relaxáció Célvizualizációs relaxáció Célvizualizációs relaxáció

Az elméd nem tudja a különbséget a valós és az elképzelt között. Ez a gyakorlat segít egy kívánt jövőbeli boldog állapotot betáplálni az elmédbe, hogy az minél előbb valósággá válhasson. Minden érzékszervedet használni fogod ebben a vizualizációban.

Mindfulness meditáció

08:08
Mindfulness meditáció Mindfulness meditáció Mindfulness meditáció

Légy jelen a mostban. Bátran figyeld meg, hogy milyen érzések és érzelmek vannak benned. Ne minősítsd őket. Ez a meditáció segít abban, hogy ne ragadj le a múltban, le tudd csendesíteni a gondolatokat és tisztább fejjel léphess előre.

Középpontod megtalálása

56:46
Középpontod megtalálása Középpontod megtalálása Középpontod megtalálása

Találd meg a saját középpontodat, a saját erődet, saját boldogságodat, ami nem függ semmilyen külső hatástól. " Ha egy bizonyos ok miatt vagy boldog, akkor még mindig szenvedsz - mert ezt az okot holnap elvehetik tőled." - Deepak Chopra

Továbblépés az új éned felé

42:18
Továbblépés az új éned felé Továbblépés az új éned felé Továbblépés az új éned felé

Miután megtaláltad a saját belső erődet, kezdj el a továbblépésen dolgozni. Minél előbb eldöntöd, hogy a bánat, szomorúság nem mehet már tovább, annál előbb találhatod meg a mosolygós énedet.

Flow jóga - Boldogság

22:00
Flow jóga - Boldogság Flow jóga - Boldogság Flow jóga - Boldogság

Nevess, mosolyogj! Döntsd el, hogy az öröm lesz mától az alapállapotod. Ha örömöt sugárzol magadból örömöt és csodákat fogsz bevonzani az életedbe. Ha szenvedést sugárzol a szenvedés lesz az alapállapotod. Hozz döntést ma!

Egyensúlyban a célod felé

58:12
Egyensúlyban a célod felé Egyensúlyban a célod felé Egyensúlyban a célod felé

Találd meg az egyensúlyodat és a bátorságot is a továbblépéshez. Kihívásokkal teli gyakorlás. Teszteld a bátorságodat a szobád kényelmében, hogy az új önbizalommal felvértezve léphess ki az életbe.