Szívem igazi vágyai és céljai coaching program csomag

Az, hogy tudod, hogy mit is akarsz az életben és mitől vagy igazán boldog.. megfizetethetetlen. Ezzel a coaching programommal megtalálhatod a saját iránytűidet, amik végigvezetnek az életed során. Így sokkal könnyebb igent és nemet mondanod és sokkal könnyebb a helyes úton járnod. 


Köszöntelek kedves Útkereső!

Egy igazán izgalmas programot állítottam össze neked, ami - ha megengeded, hogy végigkísérjelek rajta - segít tisztábban látni, hogy mit is szeretnél az életeddel kezdeni. Hogyan szeretnéd te érezni magadat? Nem a családod, nem a környezeted, nem a társadalom, hanem TE. Ebben a programban csak rólad lesz szó. Az itt eltöltött idő igazi ajándék lehet számodra. Egy olyan ajándék, ami sokszorosan megtérülő befektetés az életedbe és a boldogságodba. 

Év elején már biztosan te is tűztél ki olyan célokat magadnak, amik végrehajtása egy hét után érdeklődés hiányában elmaradt. Mi a gond az ilyen célokkal? Az, hogy már a kijelölés idejében sincs kellő motiváció és szívből jövő akarat mögöttük. Ezeket a racionális elménk szereti kilistázni nekünk. Tipikusan ilyen célok a -5 kg, nagyobb ház, új kocsi, szoba kifestése.. biztosan tudnád a sort folytatni. Én, ha ránézek ezekre a célokra, már a gondolatuktól is elmegy a kedvem. Sokkal inkább hasonlítanak házi feladatra, elvégzendő tennivalókra, mint boldogabbá tevő célokra. 

Miben lesznek az én módszeremmel kidolgozott célok másak? Úgy, hogy egy teljesen új szemléletmód szerint fogjuk megfogalmazni őket. Hátulról előre haladunk. Először azt fogjuk megnézni, hogy hogyan szeretnéd érezni magadat. Izgalmas, szórakoztató, mégis komoly és jól átgondolt kérdésekre válaszolva fogod megtalálni azokat az érzéseket, amikkel igazán boldognak érzed magadat. 

Ezekkel a szívből jövő érzésekkel felvértezve fogunk 8 életterülettel dolgozni. Egyesével megvizsgáljuk, hogy itt hogyan szeretnéd érezni magadat, majd megfogalmazod a céljaidat, konkrét lépésekkel. Hacsak tényleg nem egy nagyobb házra vágysz, akkor sokkal mélyebb, izgalmasabb célok fognak megszületni. Tapasztalatból tudom, hogy olyan célok, amiknek a megvalósításában is sok örömödet fogod lelni. Végre leszámolhatsz a törtetéssel, erőlködéssel. Olyan útra kerülhetsz, ahol a boldogság lesz az alapállapotod. És ha ezen az úton vagy, akkor a boldogságot is fogod vonzani, megoldások fognak az utadba kerülni és szinte észrevétlenül vezetni téged. Úgy érezheted, hogy tényleg csodák történnek veled. Minden sokkal könnyebb lesz. 

Ebben a blogbejegyzésben már meséltem neked arról, hogy hogyan lettem sokkal boldogabb ezzel a módszerrel. Azóta is hatalmas lelkesedéssel haladok a céljaim felé, vagyis inkább az utamon, ahol boldognak érzem magamat. Itt vannak mellettem, az íróasztalomon a saját varázsszavaim, és iránytűként használom őket a napi döntéseimben is, nem csak a céljaimban. Ezeknek a segítségével sikerült olyan dolgoktól, feladatoktól, kapcsolatoktól is  sokkal könnyebben megsnom, amik nem csengtek össze ezzel. 


Ez a "Szívem igazi vágyai és céljai" online program megalkotása az egyik célom volt, amiben mind az öt varázsszavam, szívből jövő érzésem velem volt.


Nagyon-nagyon lelkes vagyok, hogy ezt a módszert most veled is megoszthatom. Számomra a legnagyobb boldogság és a fő életcélom, hogy másoknak, köztük neked is megmutathassam a boldogabb, kiegyensúlyozott élet felé vezető utat és segíthesselek, bíztathassalak útközben.  Mit tartalmaz ez a csomag?

  • Egy izgalmas, színes e-könyvet, amit letölthetsz pdf formátumban és örök életedre használhatod, évről évre újra előveheted. Az e-könyv 54 oldalas, nyomtathatod, vagy a kérdéseket és a válaszaidat kiírhatod a füzetedbe. 
  • Egy "Lazíts" nevű relaxációs hangfelvételt, ami segít abban, hogy a modulok elvégzése előtt kiszakadj a racionális gondolkodásból, lecsendesedj és a csendben meghallhasd a szívből jövő válaszaidat. 
  • Egy NLP módszeren alapuló "Célvizualizációs" hangfelvételt, ami abban segít, hogy minden érzékszerveddel vizualizáld a kívánt célodat, majd ezt a képet elraktározd az elmédben. Nagyon fontos, hogy az egód ne akadályozzon meg a célok megvalósításában, ne akarja a megszokott, régi állapotot fenntartani, félve az újtól, a még ismeretlentől. Ezzel a relaxációval a célodat úgy ültetheted az elmédbe, mintha az már a valóság lenne.
  • A csomag megvásárlásától számított 60 napig kedvezményesen vehetsz részt az 5 alkalmas egyéni coaching folyamaton velem, ahol még mélyebbre merülhetsz az önismeret területén és támogatást kaphatsz sok éve halogatott vágyaid, céljaid megvalósításához. A kedvezményes kupont az e-könyvben találod. 
Bízom benne, hogy téged is hamarosan üdvözölhetlek a "varázsszavakkal" rendelkezők egyre népesebb táborában. Hiszek benne, hogy ez a módszer téged is elvezet a boldogabb, kiegyensúlyozottabb, tudatosabb éned felé. Ha te boldog vagy, azzal a környezetednek is követendő példát mutatsz. Másokat nem tudsz megváltoztatni, de a jó példádat követhetik, úgyhogy legyen az alapállapotod a boldogság. 

"Nekem nagyon sokat segített. Ha elakadtál, nagy kérdés előtt állsz vagy csak szeretnél tanulni és önismeretben részt venni akkor ez a te programod." - Vivien 

Sok sikert kívánok neked az úton. 


Wollaston Erika

life coach, jógatanár


Nehézség
Kezdő
Időtartam
25 perc
2 havi hozzáférés
9 900Ft
Megvásárlom

Lazíts! Vezetett relaxáció

10:04
Lazíts! Vezetett relaxáció Lazíts! Vezetett relaxáció Lazíts! Vezetett relaxáció

Lazíts! Rövid relaxációs gyakorlat, amivel ellazulhatsz, kiszakadhatsz a racionális gondolatok áradatából, hogy nyugalomban, csendességben találd meg az igazi válaszaidat.

Célvizualizációs relaxáció

15:20
Célvizualizációs relaxáció Célvizualizációs relaxáció Célvizualizációs relaxáció

Vizualizáld a céljaidat ezzel a minden érzékelésre kitérő gyakorlattal. Így az egód nem fog félni az ismeretlentől, nem fog megakadályozni abban, hogy elérd az álmaidat, az új énedet, a sokkal boldogabb életet.