Vinyasa flow jógatábor Somogyvámoson

Vinyasa flow jógatábor Somogyvámoson

Gyere és pihenj, jógázz velünk Somogyvámoson! Egy önismereti jógautazásra invitálunk a kreativitás témakörében. Tarts velünk!

Négy napos feltöltődés 2021. augusztus 13-16-ig (péntektől hétfőig) Wollaston Erika és Kriston Adrienn jógaoktatókkal. 

Helyszínünk már sokadik alkalommal az ország legszebb elvonulási központja, a somogyvámosi Rádhé Resort lesz. Ebben a csodás környezetben, a béke és nyugalom szigetén várunk minden kezdő és haladó gyakorlót. A részvételhez nem kell több éves jógás tapasztalat. Hölgyek és urak jelentkezését is várjuk. 

Az idei táborunk témája: KreativitásA program összeállításánál a fő szempontunk, hogy  a több, mint egy éve ránk kényszerített bezártság után kikapcsolódj, kiszakadj a megszokott környezetedből, majd feltöltődve térj haza. Komplex jógafoglalkozásokra számíthatsz, ahol lehetőséged lesz elmerülni a jógában, relaxációs- és meditációs technikákban, kreatív foglalkozásokban és esti önismereti gyakorlatokban.


Miért ezt a témát választottuk? 


Ahogy tőlünk megszokhattátok a csodás környezet, tápláló és finom ételek, nagyszerű közösség mellé mindig egy kiemelt témával készülünk. Az idei témánk a kreativitás, melyet kifejezetten aktuálisnak érzünk 2021-ben egyéni és kollektív szinten egyaránt, hiszen az elmúlt 1,5 év mindannyiunk problémamegoldási, újratervezési és új megközelítési képességét próbára tette és fejlesztésre ösztönözte.


A kreativitás egyfajta látásmód; olyan nézőpontból szemlélünk helyzeteket, ami által számos új lehetőséget is észreveszünk, ez pedig hozzásegíthet egy elégedettebb, önazonosabb, érdekesebb élethez. Általa egyedien oldunk meg problémákat, rugalmasabban alkalmazkodunk váratlan helyzetekhez, más nézőpontból is rálátunk az életünkre, eredményesebben birkózunk meg a kihívásokkal, lelkesebben éljük a mindennapokat. Merítsünk ebből az alkotó (élet)energiából!


Ezen az elvonuláson ehhez szeretnénk segítséget nyújtani Neked a jóga és a coaching eszközeivel valamint a minden érzékszervedet megérintő, mély, gyógyító és felszabadító megtapasztalással.


Mire számíthatsz ebben a jógatáborban?

 • Tematikus jógagyakorlások a kreativitás témakörében vinyasa flow stílusban
 • Különleges kreatív foglalkozások és a teremtő erőt növelő, közös alkotás és szertartás (többek között akrilfestés és hennázás)
 • Esténként kreativitást fejlesztő coaching és önismereti gyakorlatok
 • Opcionálisan ellátogathatsz Krisna-völgybe
 • Pihenhetsz a hotel zöld kertjében és hűsölhetsz a szabadtéri medencében


Neked ajánljuk az elvonulást, ha


 • a jógát kedvelő, pihenésre vágyó, kreativitásra nyitott gyakorló vagy
 • szeretnéd fejleszteni az alkotó, teremtő és problémamegoldó képességed
 • szeretnéd a kreativitás, a bőség, az áramlás blokkjait oldani az életedben
 • a megszokott környezetedből kiszakadva szeretnéd tágítani, szélesíteni a nézőpontodat
 • minőségi programokra és elvonulásra vágysz egy szép környezetben

 

Helyszín:

Rádhé Resort & Syám Meditációs és Rendezvényközpont, Somogyvámos , a Krisna-völgy szomszédságában, a nyugalom és béke szigetén. A jógaóráknak a Resort földszinti, nagy, világos és légkondicionált jógaterme ad otthont. Napközben a Resort medencéjében hűsölhetsz, a nyugágyakon olvashatsz, lazíthatsz. 

Elhelyezés:

Stúdió apartmanokban vagy dupla fürdőszobás családi apartmanokban. Minden apartman új építésű, provence-i stílusban berendezett, felszerelt mini konyhával, pihenő terasszal rendelkezik. Az apartmanokban két ágy van egy szobában, a nappaliban további kényelmes ágy. Több apartman összenyitható, így két szoba használhatja a nappalit és a konyhát.

Ellátás:

Változatos, ízletes és bőséges vegetáriánus reggeli, ebéd és vacsora indiai, magyar és olasz ízekben. Az alapanyagok nagy része a település bio-és öko gazdálkodásból kerül ki. Nem lesz szükséged plusz ételre otthonról, az adagok bőségesek, senki nem fog éhesen maradni. A reggeli svédasztalos rendszerben, az ebéd három, a vacsora két fogásos. Az itt szervezett más jógatáborokhoz képest már első napra is kértünk ebédet, így tényleg nem kell hoznod otthonról semmit, teljes ellátást kapsz. A négy napra felár ellenében lehetőség van laktóz-és gluténmentes étkezést kérni, ezt közvetlenül a szállásnak kell majd fizetni, de a jelentkezéskor jelezd, hogy meg tudjuk ezt rendelni számodra. 

Utazás:

Telekocsis rendszerben, aminek szervezésében segítünk, így nem akadály ha nincs autód.

Tervezett program:

A gyakorlásokat a tábor témája szerint állítjuk össze. A délelőtti jógaórákat 1.5-2 órásra tervezzük, hogy legyen elég időnk az ászanákra, relaxációra, önismereti gyakorlatokra és meditációra is. Az órák a témánk szerint fognak egymásra épülni, a testünkkel és az elmével is dolgozunk. Több újdonsággal is találkozhatsz a tábor alatt, amikre egy megszokott jógaórán nincs időnk. Délutánonként 2-3 órás kreatív programot szervezünk. Esténként különféle izgalmas és hasznos önismereti gyakorlatokkal fogunk szintén a témánkhoz kapcsolódóan foglalkozni, majd átbeszéljük a napot. Reggel 30 perces, a témához kapcsolódó, kezdők által is követhető meditációs gyakorlással kezdjük a napot. 

A tábort vezetik: Wollaston Erika hatha- és vinyasa flow jógaoktató, meditáció oktató, jógaterápia, life coach (Yoga Alliance 500hrs)

Kriston Adrienn YA RYT-500 ( vinyasa flow, hatha és meditáció oktató)


Időpont:


2021. augusztus 13-16. - péntektől hétfőig


Részvételi díj:  

83.000 Ft

Csodás 4 csillagos környezetben, egészséges és tápláló ételekkel, meseszép helyszínen várunk minden feltöltődni vágyó kezdő és haladó gyakorlót. A részvételhez nem kell jógás tapasztalat, csak nyitottság.


Az ár tartalmazza a szállást az ország legkeresettebb jógatábor helyszínén, a somogyvámosi Rádhé Resortban, modern, felszerelt apartmanokban, napi három bőséges, több fogásos vegetáriánus étkezést, a szabadtéri medence és pihenőágyak használatát, tematikus jógafoglalkozásokat, önismereti és coaching gyakorlatokat valamint a kreativ foglalkozások anyag- és oktatási költségét. A tábor alatt teljes ellátást biztosítunk, nincs semmilyen további vagy rejtett költség.


Jelentkezés:


- személyesen Erikánál vagy Adriennél

- e-mailben: erika@erikajoga.hu, adrienn@kriston.hu,

A helyek korlátozott számban állnak rendelkezésre, és a befizetések sorrendjében töltjük fel őket, ezért érdemes minél hamarabb lefoglalni a helyed.


A részvételi díjat befizetheted:


-személyesen Adriennél vagy Erikánál készpénzben

-átutalással - a számla kiállításához írd meg a lakcímedet és az e-mail címedet a jelentkezéskor Erikának


Helyedet 40 000 Ft előleg befizetésével biztosíthatod. A fennmaradó összeg július 30-ig fizetendő.


Lemondási feltételek:


Mivel a szállást és az étkezést nekünk is előre ki kell fizetnünk, kérünk vedd figyelembe, hogy a jelentkezésedet a következőképpen tudod lemondani vagy módosítani:

A jelentkezésedet egy alkalommal díjmentesen átruházhatod - olyan valakire, aki még nem jelentkezett a táborra - augusztus 10-ig

Ha a tábort átruházás nélkül lemondod, az alábbi összeg kerül levonásra a visszatérítésből:

 • Július 16-ig a tábor díjának 25%-a
 • Július 30-ig a tábor díjának 50%-a
 • Augusztus 6-ig a tábor díjának 100%-a, ezért a lemondás helyett inkább az átruházást ajánljuk.További tudnivalók:

 • A táborban 14 éves kortól lehet részt venni.
 • Férfiak jelentkezését is várjuk.  
 • Háziállatot nem tud a szállás elhelyezni. 


Az elmúlt két év nyári táborainak a beszámolóját itt és itt találod. 

Idén is rengeteget készülünk Adriennel, hogy tartalmas négy napon vehess részt. Ugye jól esne a nyugalomban, a szabadtéri medence partján napfürdőzni, finomakat enni és hasznos önismeretre szert tenni? Téged is sok-sok szeretettel várunk. 

Ha bármilyen kérdésed van, keress minket bizalommal.


Erika és Adri