Újranyitás - hogyan tovább?

Újranyitás - hogyan tovább?

Májusban újra megnyitjuk a jógastúdió kapuit. Kérlek figyelmesen olvasd el, hogy hogyan készülünk a nyitásra és milyen lehetőségeket kínálunk neked.

Először is nagy boldogsággal jelentem, hogy túléltük a második bezárást is és májustól újult erővel várunk benneteket. A bezárás alatt tovább szépültünk, még hangulatosabb lett a stúdió, már csak ti hiányoztok. Most még nem örülhetünk a teljesen korlátlan életnek, egyelőre egy fontos szabály betartásával tudsz eljönni hozzánk. Ezt nem mi találtuk ki, hanem a Magyar Közlönyben megjelent rendeletet kell, hogy kövessük mindannyian. 


Hogyan tudsz eljönni hozzánk? 

Ennek értelmében jógastúdiók egyelőre csak Védettségi Igazolvánnyal látogathatók. Kérünk, hogy ezt mindig hozd magaddal, mert a Közlönyben megjelentek szerint ezt fel kell, hogy mutasd nekünk, különben 100.000-1 millió Forint összegig vagy egy éves bezárásra büntethetnek bennünket. Többen kérdeztétek, hogy negatív teszttel lehet-e jönni, de egyelőre ez nem szerepel a rendeletben, tehát az én értelmezésemben csak az igazolványt tudjuk elfogadni. Magában az oltási papír se elég, úgy szövegezték a rendeletet, hogy csak a zöld kártya elfogadható. Köszönjük a megértésedet. Ha ebben lesz döntés vagy változás, akkor természetesen veletek is tudatjuk. Minden ilyen jellegű kérdésedet, felvetésedet kérjük, hogy Magyarország Kormánya vagy a Koronainfó vonal felé továbbítsd, hátha meghallgatják. Mi a rendeletet követjük, de ezen kívül nem szeretnénk különbséget tenni jógázó és jógázó között. 


A stúdióban milyen lesz?

A Közlönyben megjelentek szerint NEM kell a jógastúdióban maszkot hordani. Előre bejelentkezni NEM kell, mert nem számítunk tömegekre. Bent a normális, megszokott életünk tér vissza. Természetesen mi ugyanúgy vigyázunk a tisztaságra, ahogy évek óta. Hozhatod a saját jógaszőnyegedet, amit itt is hagyhatsz az öltözőben a polcon. Természetesen továbbra is biztosítunk minden eszközt (szőnyeget, plédet, párnákat, téglát, hevedert) a kényelmes jógázáshoz, csak sportos ruhát hozz magaddal. Kérünk, hogy használat után töröld át a jógaszőnyegedet a polcra kihelyezett fertőtlenítőszerrel. Az öltözőben át tudsz öltözni. 

Egy nagyszerű lehetőség azoknak, akik messze laknak

Mivel többen megszerettétek a Zoom jógát, ezért ezt a lehetőséget kísérleti jelleggel fenntartjuk. A korábbi hónapokhoz hasonlóan heti 2-3 alkalommal élőben tudsz csatlakozni hozzám és a társaidhoz. Annyi fog változni, hogy az otthonomból közvetített órák mellett most majd néha a jógastúdióból fogok jelentkezni. Ezek hibrid órák lesznek, így választhatsz, hogy eljössz személyesen vagy Zoomon csatlakozol hozzánk valós időben. Fontos volt számomra, hogy akik személyesen ott lesznek, őket ne zavarja a közvetítés, és aki otthonról jelentkezik be, ő pedig minél jobb szolgáltatást kapjon. Ha még nem próbáltad a zoomos jógaórámat, akkor bíztatlak. Itt találsz róla bővebb információt. 

Online jógavideók

Természetesen továbbra is elérhetőek maradnak az online jógavideók. Próbáltad már a legújabb vinyasa flow videócsomagot? Vagy a fáradt testnek és léleknek készült resztoratív jógacsomagot? Ezekre egy hónapig a saját időbeosztásod szerint tudsz gyakorolni akár naponta.

Jógabérletek

A Zoom jógára és a Free Spirit Studioba két különböző bérletet tudsz váltani. Amikor abbahagyod az egyiket, egyszerűen átválthatsz a másikra a lejárati időn belül. Ilyenkor forintosítom a meglévő alkalmakat és beválthatod egy új bérletre. Akinek novemberről maradt befagyasztott (november 11-én még érvényes) bérlete, ő az újranyitástól felhasználhatja a megmaradt alkalmakat. A 2020-as befagyasztott bérletedet kérlek legkésőbb 2021.május 31-ig kezd el újra felhasználni személyesen vagy online. 

Milyen bérletek közül választhatsz?

A stúdiós órákra és a Zoomra különböző bérleteket kínálok neked. Jógázz rendszeresen és válassz kedvezményes bérletet. A stúdióban bevetésre kerül egy új bérlet azoknak, akik csak kéthetente tudnak eljönni jógázni. Az idei évtől minden kézzel kiállított nyugtát egyesével be kell jelentenem a NAV-nak, ami rengeteg adminisztrációval jár. Ezt szeretném elkerülni, ezért bíztatlak arra, hogy vásárolj bérletet. Kérj e-számlát, fizess kényelmesen utalással, bankkártyával vagy Revoluton. Természetesen kp-ban is lehet fizetni személyesen. 

Free Spirit Studio egyszeri alkalom: 2.400 Ft

Free Spirit Studio 4 hónapig érvényes 8 alkalmas bérlet: 17.600 Ft (2.200 Ft/alkalom)

Free Spirit Studio 2 hónapig érvényes 8 alkalmas bérlet: 16.000 Ft (2.000 Ft/alkalom)


Zoom egyszeri alkalom: 1.800 Ft

Zoom 7 alkalmas bérlet: 11.500 Ft (2 hónapig érvényes)

A bérletek lejárati idejét szigorúan betartom. Kérlek, hogy hosszantartó súlyos betegség esetén vedd fel velem a kapcsolatot, mert ilyenkor lehetőséget biztosítok a bérlet egyszeri meghosszabbítására. 

Első jógaórák

Ahogy visszatérünk jógázni, először a testet fogjuk a feszültségek, kötöttségek alól felszabadítani. Ez mentálisan is nagyon jót tesz, hiszen itt ugyanezt a kötöttséget, beszűkülést éltük meg az elmúlt időszakban. Tehát az első pár alkalommal kilazító, felszabadító gyakorlásra készülök nektek. Lesznek fel-és lefelé opciók, mint mindig. 

Zárszó


Itt szeretnék köszönetet mondani mindenkinek, aki az elmúlt hat hónapban online jógázott velem a videókra vagy Zoomon. Nagyon hálás vagytok nektek. Mentálisan nagyon sokat jelentett a kitartásotok és a támogatásotok, az órák előtti vagy utáni beszélgetések. Köszönöm nektek! Mától egy újabb fejezetet nyitunk együtt. Haladunk tovább a jóga útján elfogadással és alkalmazkodással. Én mindenben támogatlak benneteket, ha velem tartotok. 

Sok szeretettel: 


Erika

erika@erikajoga.hu

0036307931457