Újra! Kezdő jógatanfolyam indul Sopronban

Újra! Kezdő jógatanfolyam indul Sopronban

Egy nagyon különleges jógatanfolyamra hívlak. Tanuld meg az alapokat és indulj el magabiztosan a szükséges eszközökkel és alap tudással az életed végéig tartó jógikus úton! Személyes és online tanfolyam a legjobb eredményért.

Sok hónapos szünet után elindul 2021 első személyes jóga alaptanfolyama

Régóta szemezel a jógával, de félsz egy meglévő csoportba elmenni kezdőként? Otthon Youtube videókra jógázol és nem tudod, hogy jól csinálod-e? Szeretnéd megérteni és biztosan gyakorolni az alap jógapózokat? Szeretnél egy tapasztalt oktató támogatásával elindulni a jógás utadon? Most újra itt a lehetőség!

A jóga végcélja nem változott az elmúlt évszázadokban, továbbra is a belső csendesség, az egység, a felszabadulás, megelégedettség, harmónia megtalálása ami felé haladunk, azonban az oda vezető utak alkalmazkodnak a korokhoz, a kor emberéhez. A mai énünkhöz először úgy tudunk eljutni, hogy felszabadítjuk a testünket a feszültségek, kötöttségek alól és felkészítjük arra, hogy stabil legyen, és ezután elkezdhessünk az elmével is mélyebben dolgozni. A jóga tanításának módszere is folyamatosan alakul, idomul az igényekhez. Az elmúlt évek alatt sok kezdő tanfolyamot tartottam már, ez a mostani igazán különleges lesz, mert a technikai lehetőségeinket kihasználva a 6 hét alatt nem csak személyesen fogunk találkozni, hanem a saját időbeosztásod szerint otthon is tudsz gyakorolni a tanfolyamhoz készített online videókra és hanganyagokra. 

A kizárólag csak személyes tanfolyamaimon tapasztaltam, hogy nagyon jó, hogy hetente egyszer együtt gyakorlunk, de még jobbá lehetne tenni ezt, ha a jógázók otthon is gyakorolnának. Ez viszont nagyon nehéz az elején oktató nélkül, ezért döntöttem el, hogy készítek online videókat is, hogy így virtuálisan ott lehessek, vezethesselek és az otthonod kényelméből is tudj gyakorolni naponta 15-20 percet. 


Ezt a 6 hetes tanfolyamot úgy állítottam össze, hogy teljesen kezdő jógázók és újrakezdők számára is könnyen emészthető legyen, de a már egy-két éve jógázók is találjanak új, hasznos információkat maguknak. Cél a személyes fejlődés, egy boldogabb, harmonikusabb élet felé vezető úton való elindulás.


Hogyan épül fel ez a különleges tanfolyam?


2021.május 20-tól kezdve hat csütörtöki napon fogunk személyesen találkozni a soproni Free Spirit Studioban másfél-másfél órára. Azonban ne egy megszokott jógaórára számíts, mindig lesz elméleti rész, ászana doktor, ahol megtanuljuk az alap ászanák helyes, gyakorlóra szabott, ha kell módosított verzióját. Megtanuljuk az alap légzőgyakorlatok helyes kivitelezését. Az alap ászanákat, technikákat és összefüggéseket fogom neked megtanítani, amikre magabiztosan és biztonságosan tudsz majd építeni, ahogy haladsz majd tovább a jóga útján. Ezután biztos alapokkal tudsz majd csoportos jógaórákon résztvenni vagy egyedül gyakorolni online. 


Ezekre a témákra számíthatsz a tanfolyam alatt:


 • Álló, ülő, fekvő, térdelő, csípőnyitó, mellkasnyitó jógapózok és ezek helyes kivitelezése a mai, modern emberre szabva. Igen, a jógapózt szabjuk rád és nem téged erőszakolunk bele olyan testhelyzetbe, ami lehet, hogy a te testednek nem előnyös. Nagyon sokféle testi állapotra (veleszületett, korábbi sérülésből származó fizikai állapotok) tudok neked különböző verziókat mutatni egyes jógapózokból, hogy te is minél inkább teljes értékűen gyakorolhass és fejlődhess. Mindig van másik verzió. Nem fogom azt mondani neked, hogy te addig ülj és lazíts.
 • Hátrahajlító, csavaró, kezdő fordított testhelyzetek (pl. Ardha Sarvangasana - fél-vállállás - gyertyapóz kezdő verziója, vagy ennek előkészítő gyakorlata)
 • Egyensúlyi gyakorlatok és ezek rávezető gyakorlatai
 • Napüdvözlet sorozat
 • Alaplégzések, stresszoldó légzéstechnikák
 • Különböző kezdő relaxációs technikák, kezdő meditáció
 • Ízelítő és bevezető a jóga filozófiai hátterébe érthetően, röviden, az órán alkalmazva, amikor gyakorlat közben tanulhatod meg ezeket a tradicionális útmutatásokat (pl. nem ártás, figyelem irányítása)
 • Rövid anatómiai áttekintés, hogy megértsd mit miért csinálunk


A tanfolyamhoz kapsz egy letölthető e-bookot, ami alapján otthon is tudsz gyakorolni, tovább olvasni egyes témákban. 

  

A személyes találkozókon mindig lesz lehetőséged kérdezni, megbeszélni azt, amivel esetleg otthon elakadtál. A célom, hogy magabiztos alaptudást szerezz, a 6 hét után (vagy már alatt) bátran csatlakozz bármelyik órarendi jógaórához, és otthon is elkezdj rendszeresen gyakorolni. A tanfolyam alatt az érthető, emészthető alapokra, összefüggésekre fogunk koncentrálni, amik abban is segítenek, hogy a hétköznapokban tudatosabban tudj mozogni (ülni, járni, feküdni, és a rossz mozgásmintákból eredő problémákat megelőzd, vagy elkezdj változtatni rajtuk). Semmilyen felesleges dolgot nem fogunk tanulni, csak olyanokat, amikre kezdőként szükséged van. Hatékonyan, céltudatosan, szervezetten fogunk haladni, hogy minél kevesebb idő alatt át tudjam neked adni a szükséges tudást. 


Mikor ajánlom ezt a tanfolyamot számodra?

 • Ha régóta szeretnél jógázni, de nem tudod hogyan kezdj neki
 • Ha szeretnéd, ha egy tapasztalt és képzett jógaoktató segítsen az utad elején
 • Ha szeretnél elmélyülni a jóga alapjaiban
 • Ha egy kis támogatásra van szükséged, bizonytalannak érzed most még magadat egyedül 
 • Ha úgy érzed, hogy nagyon szeretnél, de nem tudsz lazítani  
 • Ha fiatal vagy idős vagy, nálam nincs se alsó, se felső korhatár 
 • Ha teljesen kezdő vagy, vagy ha már 1-2 éve jógázol, de nem találtad még meg a rendszerességet 
 • Ülő vagy álló munkát végzel, aminek a káros hatásait szeretnéd megelőzni vagy a már meglévőkön enyhíteni 
 • Stresszes munkát végzel és nehezen tudsz kikapcsolni 

Ha valamilyen sérülésed, fizikai állapotod van és emiatt nem mertél eddig elkezdeni jógázni, akkor nálam jó helyen jársz. Ha bizonytalan vagy, a jelentkezéskor írd meg nekem az állapotodat, hogy biztosra tudjam neked mondani, hogy jógázhatsz-e vele. A jógaoktatásom egyik jellemzője, hogy nálam mindig van másik opció. A jógapózt szabjuk rád, hatalmas eszköztárat gyűjtöttem össze az évek alatt, mindig tudok más lehetőséget adni, hogy te is teljesértékűen tudj gyakorolni. Nem csak egy jó verzió van. Mindig a jógapózt szabjuk rád és soha nem téged erőszakolunk bele egy elképzelt ideális jógapózba. 

A tanfolyam nem oktatóképzés, cél a személyes fejlődés, a magabiztos elindulás a jóga útján. Ha már gyakorlott jógázó vagy és érdekel az oktatás, akkor téged a 2021. szeptemberében induló 200 órás jógaoktató képzésre várlak. 


Hogyan jelentkezhetsz?Ez a tanfolyam formabontó lesz, mert a jelentkezésedet online tudod leadni, úgy, hogy megvásárlod a 6 hetes kezdő jógatanfolyam csomagot.

Kattints ide és továbbviszlek a csomaghoz. 

Ezzel létrehozod a felhasználói fiókodat is, amivel be tudsz lépni minden nap az oldalra, hogy elérd az online videókat az otthoni gyakorláshoz, valamint le tudd tölteni az e-könyvet. 

Ha még nem ismerjük egymást személyesen, kérlek írj egy rövid bemutatkozást magadról, ha van, a jógás múltadról az erika@erikajoga.hu e-mail címre, hogy a személyes alkalmakat minél inkább rátok tudjam szabni, tudjam, hogy mire van szükségetek, mi hozott titeket a jóga útjára. 

A tanfolyam díját az online vásárlással tudod kiegyenlíteni kényelmesen, bankkártyával. A számlát az e-mail címedre kapod. 


Ennek a különleges csomagnak a díja 26.500 Ft, ami tartalmazza a:

 • 6 személyes alkalmat, ahol ha szükséges rád szabjuk a jógapózokat, javítok, melletted leszek és mindenben segítelek. 
 • A jelentkezésedtől számítva 2 hónapig korlátlan mennyiségben használhatod a csomagban lévő jógavideókat, relaxációs, meditációs felvételeket, tehát 2 hónap előfizetést kapsz a videótárhoz.
 • Letöltheted az e-könyvet pdf formátumban a számítógépedre. Ez tovább segít a jógás utadon. 


A személyes alkalmak miatt korlátozott számú jelentkezést tudok elfogadni, ha megtelt a létszám a csomagot már nem tudod megvásárolni a weboldalamon. Ha szeretnél jönni, kérlek minél előbb add le a jelentkezésedet. 


Lemondási feltételek: 

Mivel a tanfolyam online és személyesen lesz, így a csomag megvásárlása után nem tudok lehetőséget biztosítani a visszamondásra, a videók két hónapig a rendelkezésedre állnak, letöltheted az e-könyvet és a tanfolyam mind a hat személyes alkalmán számítok a részvételedre, hiányzás esetén nincs lehetőség a befizetett tanfolyami díj visszatérítésére. A mostani járványhelyzetre való tekintettel, ha május 20-án még, vagy újra nem engedélyezik a személyes jelenlétet, akkor a szükséges egy-két héttel elcsúsztatjuk a kezdést. A Free Spirit Studioban minden előírást betartunk (esetleges védettségi igazolvány szükségessége), kérlek ezt a jelentkezéskor is vedd figyelembe. Kivételes esetben, pl. hosszantartó súlyos betegség esetén lehetőséget biztosítok neked, hogy a következő kezdő tanfolyamon bepótolhasd az elmaradt órákat. Ezt mindig egyénileg bírálom el.Személyes tanfolyami napok:


Első alkalom: 2021. május 20. csütörtök 17:00-18:30

Utolsó alkalom: 2021.június 24. csütörtök 17:00-18:30


Professzionális minőségben, videókamerával, külön mikrofonnal felvett, szerkesztett vidókra gyakorolhatsz otthon a saját időbeosztásod szerint. A videók a weboldalom keresztül érhetőek el, nem szükséges Facebook csoport a részvételhez. 


A személyes gyakorlások helyszíne:


Free Spirit Studio Sopron, Csengery utca 30-32. (Elzett udvar belső udvara, az Erzsébet utca felől érdemes bejönni a belső udvarba, onnan a jobb oldali külső lépcsőn fel az emeletre.)

A jógastúdió minden eszközzel felszerelt. Jógaszőnyeg, heveder, tégla, pléd, meditációs párna és minden fontos eszköz van. Át tudsz öltözni, a teremben mindenkinek jut elég személyes tér a biztonságos gyakorláshoz. Hozz kulacsot vagy innivalót magaddal.Rólam:


Több mint 16 éve jógázok és 5 éve tanítom is ezt a csodálatos mozgásformát és életmódot. Az elmúlt években több mint ezer csoportos órarendi jógaórát, számos workshopot, tanfolyamot és jógatábort tartottam, az itt szerzett tapasztalatomból és a hosszú éves saját gyakorlásból született meg ez a tanfolyam. Az egyik kedvenc területem a kezdő jógázók segítése, biztatása és erősítése az első lépések megtételében. Az oktatásomra jellemző a mindenféle elavult, dogmatikus tanítások mellőzése és a modern kor emberére szabott, támogató és lelkesítő hozzáállás.

A részletesebb bemutatkozásomat itt találod.


Ha bármilyen kérdésed van, üzenj bátran.


A csomag eléréséhez és a jelentkezéshez kattints ide! Én az életem legjobb döntésének tartom, hogy anno elkezdtem jógázni, mert ezáltal olyan eszközök vannak most a kezemben, amikkel a világ folytonos változásához, a kiszámíthatatlansághoz is könnyebben tudok alkalmazkodni. Ha szeretnél te is ezekkel rendelkezni és használni őket, akkor jó helyen jársz. Jelentkezz és haladjunk együtt a jóga útján! Én támogatni foglak, hogy a kitartó munkát meg tudd tenni.  


Várom a jelentkezésedet.


Wollaston Erika

vezető jógaoktató és life coach

erika@erikajoga.hu  0630/7931-457