Tavaszi jógatábor Somogyvámoson

Tavaszi jógatábor Somogyvámoson

Mélyülj el a jógában, töltődj fel, és szakadj ki egy kicsit a hétköznapok rohanásából. Ez a négy nap neked is jár. Térj haza a tábor után megújulva, feltöltődve.

Tavaszi jógatábor 2019.április 4-7-ig. Helyszínünk az ország legkeresettebb elvonulási központja, a somogyvámosi Rádhé Resort lesz. Ebben a csodás környezetben, a béke és nyugalom szigetén várok minden kezdő és haladó gyakorlót. A részvételhez nem kell több éves jógás tapasztalat. Az órák összeállításánál a fő szempontom az egyéni fejlődés elősegítése lesz. Komplex foglalkozásokra számíthatsz, ahol lehetőséged lesz elmerülni az ászanákban, légzésben, különböző relaxációs-és meditációs technikákban, a jóga életmód tanításaiban. A tábor alatt többféle jógastílusban fogunk gyakorolni, így megtapasztalhatod a stresszoldó resztoratív jógát, hatha jógát, hatha flowt és vinyasa flowt. Minden este, kötetlen beszélgetés keretében átbeszéljük a napi tapasztalatainkat, a felmerült kérdéseket, valamint önismereti gyakorlatokra is számíthatsz. A tábor témája az életcélok, új lendület lesz. 

Helyszín:

Rádhé Resort & Syám Meditációs és Rendezvényközpont, Somogyvámos

A szállásról bővebb információ

                

Elhelyezés:

2-3-4 ágyas szobákban (legvalószínűbb a két ágyas elhelyezés), egy légterű stúdió apartmanokban vagy 2 hálószobás dupla fürdőszobás családi apartmanokban. Minden apartman új építésű, provence-i stílusban berendezett, felszerelt mini konyhával, pihenő terasszal rendelkezik.


Ellátás:

Változatos, ízletes és bőséges vegetáriánus reggeli, ebéd és vacsora indiai, magyar és olasz ízekben. Az alapanyagok nagy része a település bio-és öko gazdálkodásból kerül ki. Felár ellenében lehetőség van laktóz-és gluténmentes étkezést kérni.

Utazás:

Telekocsis rendszerben, aminek szervezésében segítek. 


Tervezett program:

A gyakorlásokat a tábor témája szerint állítom össze, a jóga és jógaterápia hatalmas eszköztárából sok mindennel megismerkedhetsz, ami közelebb vihet majd az életcéljaid kijelöléséhez, a régi, nem működő dolgokból való kimozduláshoz, új lendület vételéhez és a céljaid közeljövőben való megvalósításához. A jógaórákat 2-2.5 órásra tervezem, hogy legyen elég időnk az ászanákra, relaxációra, légzőgyakorlatra és meditációra is. Az órák a témánk szerint fognak egymásra épülni, a testünkkel és az elmével is dolgozunk. Nagyon hatásos mélyrelaxációs technikákkal fogjuk a életcélokat körbejárni. Több újdonsággal is találkozhatsz a tábor alatt, amikre egy megszokott jógaórán nincs időnk. Esténként különféle önismereti gyakorlatokkal fogunk szintén a témánkhoz kapcsolódóan foglalkozni, majd átbeszéljük a napot. 

Idén úgy döntöttem, hogy a táborokban megszokott hajnali meditációt a gyakorlásokba építem be, és több másfél órás foglalkozás helyett inkább több komplex, 2-2.5 órás foglalkozásokat fogok tartani, hogy a gyakorlások mennyisége változatlan maradjon, viszont ne legyen annyira szétszabdalva a nap, több szabadidő maradjon. 


Csütörtök

-délelőtt komplex hatha flow gyakorlás relaxációval és meditációval

-délután ászanafejlesztő hatha jóga, mélyrelaxációs technika

-este önismereti gyakorlat, a nap átbeszélése 

Péntek

-délelőtt vinyasa flow gyakorlás, mélyrelaxációs technika

-délután ászanafejlesztő hatha jóga relaxációval és meditációval

-este önismereti gyakorlat, a nap átbeszélése

Szombat

-délelőtt hatha flow gyakorlás, relaxáció, meditáció

-délután resztoratív jóga, mélyrelaxációs technika

-este önismereti gyakorlat, a nap átbeszélése

Vasárnap

-délelőtt komplex jógagyakorlás relaxációval, meditációval 

-a nap zárása, kérdések átbeszélése

Késő ebéd, majd várhatóan 13-14 óra között ér véget a tábor


Kis csoportos tábor, ahol mindenkire jut majd elegendő figyelem. Fő célom, hogy fejlődjetek az ászanagyakorlásban, valamint megismerkedhessetek olyan nagyon hatásos jógaeszközökkel, amiknek a használatával az életünket jobbá tehetjük. 

Jelentkezés:

Személyesen, vagy emailben az erika@erikajoga.hu címen


Részvételi díj:

59.800 Ft, mely tartalmazza a szállást teljes ellátással, az összes foglalkozást, parkolást, idegenforgalmi adót. Semmilyen rejtett költség nincs. A szálláson rendezett más jógatáborokhoz képest még egy plusz ebédet is kértem, így az érkezés napján, csütörtökön már az ebéd, és nem az esti vacsora lesz az első étkezésünk. Tapasztalataim szerint is bőséges, ízletes és laktató ételeket szolgálnak fel a szálláson dolgozó vegetáriánus szakácsok, senki nem fog éhesen maradni.

A helyek korlátozott számban állnak rendelkezésre, maximum 14 főt tudok fogadni. A helyeket a befizetések sorrendjében töltöm fel, ezért érdemes minél hamarabb foglalnod.


A részvételi díjat befizetheted:

Személyesen 

Átutalással a jelentkezésedkor kapott számla alapján (a címedet is írd meg nekem a jelentkezéskor a számla kiállításához)


Egy összegben, vagy igény esetén 3 részletben is fizethetsz: 

1. részlet: 14.800 Ft jelentkezéskor

2. részlet: 22.500 Ft 2019. január 31-ig

3. részlet: 22.500 Ft 2019. február 28-igLemondási feltételek:

Lemondás esetén a részvételi díjból levonásra kerül:

- január 31-ig beérkezett lemondás esetén: 14.800 Ft

- február 1. és március 3. között beérkezett lemondás esetén: a részvételi díj 50%-a

- március 4. után a részvételi díjat nem tudom visszautalni


További tudnivalók:

- A táborban hölgyek és urak, anya-lánya párosok jelentkezését is várom.  Minimum életkor 14 év.

- Háziállatot nem tud a szállás elhelyezni.


Ha esetleg ez az időpont nem megfelelő neked, akkor vegyél részt a július 18-21. között megrendezésre kerülő Vinyasa flow jógatáboromon, amit Kriston Adriennel közösen tartunk. Bővebb információ hamarosan. 


Ha bármilyen kérdésed van, keress bizalommal. 

Szeretettel várlak:


Wollaston Erika

hatha-vinyasa flow jógaoktató, meditáció oktató, jógaterápia

(Yoga Alliance YT-500)

www.erikajoga.hu