Spórolj több ezer Forintot az új jógaszőnyegeden!

Spórolj több ezer Forintot az új jógaszőnyegeden!

Szeretnél te is egy olyan jógaszőnyeget, ami bírja a gyűrődést és még szép is? Személyesen ajánlom neked a kedvenc szőnyegeimet, amit most kedvezményesen tudsz megvásárolni.

Nagyon sokszor kérdezitek, hogy milyen jógaszőnyeget érdemes vásárolni és mindig ugyanazt mondom. Ha még csak most kezded a jógát és nem gondolod annyira komolyan, akkor az elején egy olcsó, 5-6.000 forintos jógaszőnyeg tökéletes választás, különösen, ha nem vinyasa flow vagy más dinamikus jógát gyakorolsz. Ha viszont már rendszeresen jógázol és talán oktatod is a jógát, akkor érdemes egy profi szőnyegbe befektetni. 

Most kedvezményes rendelhetsz Manduka jógaszőnyeget rajtam keresztül. 

Hosszútávú befektetésként gondolj a szőnyegvásárlásra. Én korábban 2-3 évente vettem olcsó szőnyeget, mert mindig szétmállott. A profi szőnyegeim több ezer jógaóra után is szuper formában vannak és örömmel jógázok rajtuk. A saját kedvencem az amerikai Manduka. És mivel évek óta ezeken a szőnyegeken jógázok, ezért tapasztalatból jó szívvel ajánlom őket. 

A ProLite szériából kettő szőnyegem van, a képen látható Deep Sea Green, ami a jógastúdióban van, valamint egy Midnight Blue, amit otthon használok. Mindkettő tökéletes formában van, stabil és kiegyensúlyozott gyakorlást biztosítanak. Csak akkor csúszik rajtuk a tenyerem, ha nagyon izzadok, de ilyenkor egy kis kézi törölközőt szoktam odakészíteni a közelbe és néha letörlöm a kezemet. A csúszás azért fordulhat elő, mert zárt szerkezetű a szőnyeg, tehát nem szívja magába a nedvességet, nem tárolja a baktériumokat, nem lesz rossz szaga és a legfontosabb, hogy nem mállik szét, garantáltan egyben marad. A Pro szériát jógaoktatóknak és a jógát komolyan űzőknek készítették. Csodálatos színekben kapható. A színválasztásnál válassz inkább sötétebbet, mert egy nagyon világoson előbb koszolódik. Magyar webshopokban jelenleg 32.000 Forint körüli áron kapható. 

ProLite széria szőnyegei

A harmadik szőnyegem a Travel szériából van, amit kifejezetten utazásra vagy jógastúdióba vitelre terveztek. Ezek vékonyak, könnyűek és egyszerűen lehet őket szállítani. Akkor vettem az enyémet, amikor legutóbb Londonban voltam Jason Crandell két hetes haladó vinyasa flow oktatóképzésén, mert a repülőn a kézipoggyászban tudtam szállítani összehajtogatott állapotban. Ez a szőnyeg abszolút nem csúszik, olyan, mint álom! Azonban ez vékony, magában ezen jógázni nem ajánlott. Kell alá egy normál jógaszőnyeg, de tökéletes választás akkor, ha jógastúdióban jógázol, mert ott rá tudod tenni a stúdió szőnyegére. Ez a szőnyeg olyan, mintha egy jógaszőnyegből készült jógatörölköző lenne. Jelenleg 17.000 Forint körül árulják jógaboltok. 

Ezt a szériát itt tudod megnézni. 

Na, de hogyan tudsz kedvezményesen vásárolni? 

Mivel az amerikai Yoga Alliance által akkreditált 500 órás jógaoktató vagyok, ezért kaptam egy személyes kuponkódot a Mandukától, amivel 10% kedvezménnyel vásárolhatok én is, és a jógatanítványaim is. Ez egy ProLite szőnyegnél 3.000 Ft kedvezmény. Használhatod ezt a kedvezménykódot: ERIKAJOGA  

Fektess be hosszútávon az egészségedbe egy megbízható jógaszőnyeg segítségével!

Ha szakmai kérdésed, kétséged van, keress bátran. Szívesen segítek. Üzenhetsz Facebook vagy Instagram üzenetben (Erika Jóga) vagy e-mailben (erika@erikajoga.hu). 


Erika