Pihenj és lazíts ezekkel a kis csodákkal!

Pihenj és lazíts ezekkel a kis csodákkal!

Saját tervezésű és készítésű relaxációs szempárna, amivel kipihenheted a napod fáradalmait. Több, mint 20 különböző mintából választhatsz.

Home office (Tudtad, hogy Angliában mást jelent ez a szó?), kinti fények, monitorok, képernyők, mind fárasztják a szemünket, az idegrendszerünket és az elménket. Próbáltál már relaxációs szempárnával lazítani? Én itthon csak így relaxálok, mert - teljesen egyszerűen - sokkal jobb így. A párna súlya finoman rásimul a szemekre, kizárja a külső fényeket és az elme végre megpihenhet. Menyország! 

Egy ideje kerestem a tökéletes párnát, de legutóbb is sikerült egy elsőre jónak tűnő, majd használat közben nagyon levizsgázó párnát vennem. Bemérgesedtem és azt mondtam, hogy ezt sokkal jobban is meg lehetne csinálni, úgyhogy elővettem a varrógépemet és megterveztem majd megvarrtam az első darabokat, amiket leteszteltem, majd ebből megszületett a saját szempárna termékem, a "Made with Love and Intention", azaz a Szeretettel és Szándékkal készült relaxációs szempárna család. 

Miért különlegesek ezek a párnák?

  • Jógi (azaz én) varrja és tervezi jógiknak (neked)
  • Dupla anyagú, a külső designer huzat könnyen levehető és mosható
  • A huzat mintáit jógásoknak válogattam össze (mandala, csajos minták, szabadság, páva)
  • A belső párnát sok tesztelés után a legjobb összetételű és súlyú terményekkel, hüvelyesekkel és a saját levendulámmal töltöttem meg. 
  • Mindegyik párna tartalmaz egy (saját vagy a mintához illő) szankalpát, azaz pozitív megfogalmazást, ami hozzásegít ahhoz, amit nagyon szeretnél. Pl: "A szívem útját választom", "Magabiztos és kitartó vagyok."
  • A párnákat egy különleges mantra energiájával töltöttem meg. Aki érzékeny arra, hogy ne szenvedésből és negativitásból kerüljenek hozzá dolgok, neki ez fontos lehet. 
  • Felnőtt és gyermek méretben készültek.
  • Mindegyik párna kis szalaggal átkötve, ízlésesen érkezik hozzád.


Milyen mintákból választhatsz? 







Mennyibe kerül sok évnyi feltöltődés ezekkel a párnákkal?

Felnőtt méret 5.000 Ft/db

Gyermek méret 4.000 Ft/db

2 felnőtt párna 9.000Ft

1 felnőtt és 1 gyermek párna 8.000Ft

Meglévő párna mellé plusz huzat: 2.500Ft

Nagyobb mennyiségre kérj egyedi ajánlatot!

Magyarország területén postán maradó csomaggal súlytól függően már 1090Ft-ért tudok neked postázni. A postacsomag automatába való küldés a legolcsóbb. A házhosszállítás 1790 Forinttól kezdődik. Kérlek a rendelés leadásánál írd meg, hogy melyik opciót választod. Nagyobb mennyiségre itt is kérj ajánlatot tőlem üzenetben.


Rendelés menete:

A Free Spirit Studioban a készleten lévő párnákat helyben készpénzben vagy bankkártyás fizetéssel megvásárolhatod. Egyedi kéréseket igyekszek rövid határidővel teljesíteni. 

Postázással vagy nagyobb mennyiség esetén kérlek töltsd ki ezt a megrendelő lapot és egy munkanapon belül felveszem veled a kapcsolatot a részletekkel. A megrendelt párnákról e-számlát állítok ki, amit bankkártyával vagy utalással tudsz kiegyenlíteni. Ha beérkezett az összeg, 1-2 munkanapon belül küldöm a párnákat neked. 


Szeretettel készítettem őket neked. Élvezd a relaxációt velük! Töltődj fel nyugalommal és harmóniával!

Ha bármilyen kérdésed van, keress bizalommal. 


Erika 

erika@erikajoga.hu

0036307931457