Örömjógázás - belső utazás

Örömjógázás - belső utazás

Örömjógázzunk együtt a következő Infinity flow gyakorláson! Légy részese egy 3 órás jógaélménynek! Utazz határok és korlátok nélkül!

Ébreszd fel magadban a belső napsütést, az örömöt, a gyermeki kíváncsiságot és a szenvedélyt. Találd meg a saját boldogságodat, ami nem a külső körülményektől függ. Szakadj ki a szokásos dolgokból, tennivalókból és ajándékozd meg magadat a flow jóga élményével, amivel úgy érezheted, hogy megszűnt az idő és a tér körülötted. Ezen a gyakorláson egy különleges utazásra hívlak. 

Az V. Infinity Flow gyakorlást az utazás szeretete ihlette. Az utazás, amit idén kívülről elvettek tőlünk, azonban belül még mindig megtalálhatjuk és átélhetjük.

Hölgyek és Urak! Jóginik és Jógik! 

Utazzunk együtt a jóga őshazájába, Indiába, a Himalája hófödte hegycsúcsaira, a Földközi-tenger napsütötte partjaira, a tűzforró afrikai sivatagokba, a csillagfényes Szajna partjára, az Amazonas sűrűn benőtt dzsungeljeibe, a szenvedélyes argentin éjszakába és hazánk, a legbelső énünk eddig fel nem fedezett zugaiba. 


Ezen a gyakorláson fontos elem a külön erre az alkalomra összeállított zene, ami segíti az utazás élményét megjeleníteni. Engedd, hogy ezek dallamok elrepítsenek a világ különböző részeire. 


Éld át a flowt, az önfeledt áramlás élményét egy követhető, teljes testet átmozgató Infinity flow sorozattal. Az infinity jelentése végtelen, tehát szünet nélkül fogunk gyakorolni, hogy minél inkább kiteljesedjen az áramlás élménye, úgy érezhesd, hogy megszűnt az idő és a tér körülötted. Izgalmas átmentekkel fűzzük egymásba a jógapózokat, fizikailag is világkörüli, testkörüli utazásra invitállak. 

A sorozaton belül lesz lehetőség egyszerűbb és haladóbb ászanákat is felvenni, hogy mindenki a saját napi szintjének megfelelően tudjon gyakorolni. A belső tüzet úgy fogjuk megtapasztalni, hogy közben le is lassulunk. Nincs rohanás, van idő átélni a pillanatot, van idő jelen lenni. Amikor eljön a pillanat, elengedem a kezedet, a szervezett utazásból kapsz szabadidőt és a saját utadat is meglelheted.

Miután a testet az aktivitással "lefárasztottuk", egy 30-40 perces tematikus mélyrelaxációval fogjuk a teljes elengedettséget, ellazulást elérni. Előtte külön hangsúlyt fektetünk a stabil és kényelmes Savasana, a relaxációs testhelyzet kialakítására. 

A gyakorlást az egész utazás kicsúcsosodásaként egy 15 perces vezetett meditációval zárjuk, a belső csendesség állapotában időzve. Ha még nem tudsz stabilan 15 percet meditációs helyzetben ülni, falnak támaszkodva is ülhetsz.

Az utazásunk során a fizikai rétegünktől indulunk egyre mélyebbre a legbelső énünk felé. 


Neked ajánlom ezt az utazást, ha:


- szeretnéd a flow élményt átélni és megtapasztalni, hogy milyen csodálatos ez az állapot

- úgy érzed, hogy bekorlátoztak, elvették a szabadságodat, de kiutat keresel ebből, szeretnéd a te saját belső szabadságodat megtalálni, ami nem függ másoktól

- érdekel a jóga és a saját mélységed is, nem csak a fizikai oldal

- szeretnél egy új jógás élményt

- nyitott vagy, el mered fogadni, hogy nem csak egy jógás út van, de mindegyik út ugyanoda vezet

- voltál már egy pár jógaórán korábban, ismered az alap jógapózokat és van egy kis relaxációs gyakorlatod is

- a lassabb jógagyakorlással nehezen tudsz ellazulni, kikapcsolódni

- szeretnél a saját elméddel, belső világoddal mélyebben kapcsolatba lépni

- szeretnél a belső csendesség semmihez se hasonlítható érzésében időzni

- szeretnél kiszakadni a hétköznapokból

- eleged van a szürkeségből, megszokásból és valami újra vágysz


Milyen visszajelzések érkeztek a korábbi Infinity flow gyakorlások után?

"Erika, ez fantasztikusan jó volt! Én még mindig a hatása alatt vagyok. Ha lesz következő, én arra is biztosan benevezek!" - Niki

"Kedves Erika! Hálás köszönet a mai gyakorlásért! Fantasztikus érzés volt! Nem is nagyon érzékeltem magam körül az embereket! Nem is tudom meddig tudtam volna folytatni! Nem fáradtam el, de feltöltődtem!" - Kati

OKTATÓ:

Wollaston Erika

szabadidejében világjáró, az utazás szerelmese

jóga- és meditáció oktató (Yoga Alliance EYT-200, YT-500)


IDŐPONT:

2020. október 3. szombat 18:00-21:00


Részvételi díj az utazáson:


A weboldalon keresztül való online jelentkezéssel: 6.900 Ft

Hagyományos jelentkezés (e-mail, személyes): 7.900 FtJelentkezés:


Jelentkezhetsz online, a weboldalamon keresztül, személyesen vagy az erika@erikajoga.hu e-mail címen.


Milyen előnye van az online, automatizált jelentkezésnek?

- Mindkettőnknek egyszerű és gyors, nem igényel időrabló papírmunkát, nekem felesleg adminisztrációt, ezért ha ezt az opciót választod, kedvezményt adok neked. Az így megtakarított időt arra tudom fordítani, hogy minél szuperebb eseményt, különleges flow sorozatot, zenei listát, tematikus relaxációt, úgy általában egy nagyon egyedi jógás programot hozhassak létre nektek. 

- Ajándékként a csomagban egy hónapig elérheted az "Utazás a szív barlangjába" vezetett relaxációs hangfelvételt, ami egy nagyon különleges, vizualizációs utazásra visz a vizualizált fizikai utazáson keresztül a legbelsőbb rétegedbe, hogy ott meghallhasd, hogy mire is vágysz igazán. 

Kattints erre a linkre a jelentkezés elindításához. 


Az utazáson való részvételhez előzetes regisztráció szükséges, a helyeket a befizetések sorrendjében töltöm fel. Limitált létszámú esemény, ha betelt már nem lesz elérhető a csomag a weboldalamon. 

A befizetett részvételi díjat nem áll módomban visszatéríteni, azonban ha mégse tudsz eljönni, átadhatod a helyedet olyan valakinek, akinek van alap jógás gyakorlata. Ha nekem felróható okból nem kerül megrendezésre az esemény, a részvételi díjat teljes egészében visszafizetem, vagy kérheted, hogy másik eseménybe beszámítsam. A vírushelyzetre való tekintettel, ha leállna az élet, az eseményt egy későbbi időpontban rendezzük meg. 


HELYSZÍN:

Free Spirit Studio, 9400 Sopron, Csengery u.30-32.

Minden eszközzel felszerelt, tágas és barátságos jógastúdió Sopronban, ahol mindenkinek jut elegendő személyes tér.


Mit hozz magaddal?

- egy kis törölközőt (előfordul, hogy a gyakorlás során megizzadsz)

- a relaxációhoz hozz egy kispárnát a fejed alá (opcionális)

- innivalót (izotóniás ital a legjobb, a tengerparti Mojitot és Aperolt most csak képzeletben fogyasztjuk)

A teremben minden más van, jógaszőnyeg, meditációs-és hengerpárna, tégla, szalag, pléd. Kérlek úgy vacsorázz, hogy kitartson az energia a gyakorlás alatt, ha szükségét érzed, hozz szőlőcukrot magadnak. A relaxáció előtt tartunk egy 5-10 perces technikai szünetet.


Mit szólnál egy workshop utáni ízutazáshoz?

A gyakorlás után jól fog esni visszatölteni az elégetett kalóriákat. Mit szólnál, ha az ízekben is utaznánk? Ha maradnál még egy ideig velünk az esemény után beszélgetni egy jót és közben falatozni, akkor hozz magaddal valamilyen finomságot, rágcsálnivalót abból az országból, amelyikből szeretnél. Indiai bhaji? Mexikói nachos? A nagymama sütije? Dulce de leche? Rádbízom. Tegyük össze azt, amink van, amit veszünk vagy sütünk és falatozzunk együtt, építve a közösséget és erősítve azt az érzést magunkban, hogy nem vagyunk egyedül. 
Ha bármilyen kérdésed van, keress bizalommal.

Pakolj, hozd a bőröndödet és utazzunk együtt! :) Ehhez az utazáshoz nem kell semmilyen teszt, útlevél, csak az a nyitott, kiváncsi és felfedezésre vágyó személyiség, mint amilyen legbelül vagy. Velem tartasz? Szeretettel várlak:

Wollaston Erika