Önismereti jógatábor Somogyvámoson

Önismereti jógatábor Somogyvámoson

Szakadj ki egy kicsit a megszokott környezetedből, és tölts négy napot jógával és önismerettel a béke szigetén, a somogyvámosi Rádhé Resortban. Ennyi énidő neked is jár.

Tavaszi jógatábor 2019. április 4-7-ig. Helyszínünk az ország legkeresettebb elvonulási központja, a somogyvámosi Rádhé Resort lesz. Ebben a csodás környezetben, a béke és nyugalom szigetén várok minden kezdő és haladó gyakorlót. A részvételhez nem kell több éves jógás tapasztalat. Az órák összeállításánál a fő szempontom az egyéni fejlődés elősegítése lesz. Komplex foglalkozásokra számíthatsz, ahol lehetőséged lesz elmerülni az ászanákban, légzésben, nagyon hatásos relaxációs, imaginációs- és meditációs technikákban, a jóga életmód tanításaiban. A tábor alatt többféle jógastílusban fogunk gyakorolni, így megtapasztalhatod a stresszoldó resztoratív jógát, hatha jógát, hatha flowt és vinyasa flowt. Minden este önismereti gyakorlatokkal, beszélgetéssel zárjuk a napot. A tábor témája az életcélok, új lendület lesz.

Miért választottam ezt a témát?

Mert a boldogság egyik titka, hogy tudd, hogy TE mit szeretnél, és tudd, hogy melyik eddigi életcélod nem is a tied, hanem a családból, munkahelyről, közösségedből hoztad magaddal. A jógaterápia nagyon hatásos eszközeit fogjuk alkalmazni, hogy az elménket felkutassuk, és feltérképezzük a valós értékeinket és céljainkat. Válaszokat fogunk keresni téged érintő életkérdésekre, olyan élethelyzetekre, ahol nem tudtál eddig még dönteni. Ezek a technikák nem azt jelentik, hogy a tábor után otthagyod az eddigi életedet, és beköltözöl egy barlangba, éppen ellenkezőleg, abban segítenek majd, hogy a mostani életedben boldogabb, határozottabb, tudatosabb legyél, és abba az irányba haladj, ami neked tényleg jó. Készítünk szankalpát is, hogy a tábor utáni hónapokban folytathasd az elkezdett munkát. A kérdéseidet, problémákat nem kell nyilvánosan megbeszélned a csoporttal, ilyen feladatok nem lesznek. 

Helyszín:

Rádhé Resort & Syám Meditációs és Rendezvényközpont, Somogyvámos

A szállásról bővebb információ


Elhelyezés:

2-3-4 ágyas stúdió apartmanokban vagy 2 hálószobás dupla fürdőszobás családi apartmanokban. Minden apartman új építésű, provence-i stílusban berendezett, felszerelt mini konyhával, pihenő terasszal rendelkezik. Az apartmanokban két ágy van egy szobában, a nappaliban további kényelmes ágy. Több apartman összenyitható, így két szoba használhatja a nappalit és a konyhát. 


Ellátás:

Változatos, ízletes és bőséges vegetáriánus reggeli, ebéd és vacsora indiai, magyar és olasz ízekben. Az alapanyagok nagy része a település bio-és öko gazdálkodásból kerül ki. Nem lesz szükséged plusz ételre otthonról, az adagok bőségesek, senki nem fog éhesen maradni. A négy napra 4.500 forintos felár  ellenében lehetőség van laktóz-és gluténmentes étkezést kérni.


Utazás:

Telekocsis rendszerben, aminek szervezésében segítek, így nem akadály ha nincs autód.


Tervezett program:

A gyakorlásokat a tábor témája szerint állítom össze, a jóga és jógaterápia hatalmas eszköztárából sok mindennel megismerkedhetsz, ami közelebb vihet majd az életcéljaid kijelöléséhez, a régi, nem működő dolgokból való kimozduláshoz, új lendület vételéhez és a céljaid közeljövőben való megvalósításához. A jógaórákat 2-2.5 órásra tervezem, hogy legyen elég időnk az ászanákra, relaxációra, légzőgyakorlatra és meditációra is. Az órák a témánk szerint fognak egymásra épülni, a testünkkel és az elmével is dolgozunk. Nagyon hatásos mélyrelaxációs technikákkal fogjuk a életcélokat körbejárni. Több újdonsággal is találkozhatsz a tábor alatt, amikre egy megszokott jógaórán nincs időnk. Esténként különféle önismereti gyakorlatokkal fogunk szintén a témánkhoz kapcsolódóan foglalkozni, majd átbeszéljük a napot.

Idén úgy döntöttem, hogy a táborokban megszokott hajnali meditációt a gyakorlásokba építem be, és több másfél órás foglalkozás helyett inkább több komplex, 2-2.5 órás foglalkozásokat fogok tartani, hogy a gyakorlások mennyisége változatlan maradjon, de ne legyen annyira szétszabdalva a nap, több szabadidő maradjon.

Tervezett időbeosztás:


CSÜTÖRTÖK 

-délelőtt komplex hatha flow gyakorlás relaxációval és meditációval

-délután ászanafejlesztő hatha jóga, mélyrelaxációs technika amiben választ keresünk egy életproblémára

-este önismereti gyakorlat, a nap átbeszélése


PÉNTEK

-délelőtt vinyasa flow gyakorlás, mélyrelaxációs technika amiben feltérképezzük az életcéljainkat

-délután ászanafejlesztő hatha jóga relaxációval és meditációval

-este önismereti gyakorlat, a nap átbeszélése


SZOMBAT


-délelőtt hatha flow gyakorlás, relaxáció, meditáció

-délután resztoratív jóga, mélyrelaxációs technika amiben tovább ismerkedünk a saját elménkkel

-este önismereti gyakorlat, a nap átbeszélése


VASÁRNAP


-délelőtt komplex jógagyakorlás jóga nidrával, meditációval

-a nap zárása, kérdések átbeszélése

Késő ebéd, majd várhatóan 13-14 óra között ér véget a tábor


Kis csoportos tábor, ahol mindenkire jut majd elegendő figyelem. Fő célom, hogy elinduljatok, vagy tovább haladjatok egy boldogabb, harmonikusabb úton a gyakorolt technikák segítségével.


Jelentkezés:

Személyesen, vagy emailben az erika@erikajoga.hu címen


Részvételi díj:

59.800 Ft, mely tartalmazza a szállást teljes ellátással, az összes foglalkozást, parkolást, idegenforgalmi adót. Semmilyen rejtett költség nincs. A szálláson rendezett más jógatáborokhoz képest még egy plusz ebédet is kértem, így az érkezés napján, csütörtökön már az ebéd, és nem az esti vacsora lesz az első étkezésünk. Tapasztalataim szerint is bőséges, ízletes és laktató ételeket szolgálnak fel a szálláson dolgozó vegetáriánus szakácsok, senki nem fog éhesen maradni.

A helyek korlátozott számban állnak rendelkezésre, maximum 14 főt tudok fogadni. A helyeket a befizetések sorrendjében töltöm fel, ezért érdemes minél hamarabb foglalnod.


A részvételi díjat befizetheted:

Személyesen

Átutalással a jelentkezésedkor kapott számla alapján (a címedet is írd meg nekem a jelentkezéskor a számla kiállításához)


Egy összegben, vagy igény esetén 2 részletben is fizethetsz:

1. részlet: 30.000 Ft jelentkezéskor

2. részlet: 29.800 Ft 2019. február 28-ig


Lemondási feltételek:


Lemondás esetén a részvételi díjból levonásra kerül:

- február 1. és március 3. között beérkezett lemondás esetén: a részvételi díj 50%-a 

- március 4. után a részvételi díjat nem tudom visszautalni


További tudnivalók:


- A táborban hölgyek és urak, anya-lánya párosok jelentkezését is várom. Minimum életkor 14 év.

- Háziállatot nem tud a szállás elhelyezni.


Ha esetleg ez az időpont nem megfelelő neked, akkor vegyél részt a július 18-21. között megrendezésre kerülő Vinyasa flow jógatáboromon, amit Kriston Adriennel közösen tartunk. Bővebb információ hamarosan.


Ha bármilyen kérdésed van, keress bizalommal.


Szeretettel várlak:


Wollaston Erika

hatha-vinyasa flow jógaoktató, meditáció oktató, jógaterápia

(Yoga Alliance YT-500)

www.erikajoga.hu