Ne maradj le semmiről!

Ne maradj le semmiről!

Előfordult, hogy későn értesültél egy limitált létszámú jógaeseményről vagy egy titkos kedvezménykuponról vagy villámakcióról? Vagy nem is hallottál még róla, hogy van egy podcast csatornám?

Tudod, hogy hányszor hallottam már a jógatanítványoktól, hogy jaj, későn láttam az eseményt, úgy sajnálom! Vagy másnap kapok üzenetet, hogy most láttam csak a kuponkedvezményt, érvényes-e még? Sajnos nem, mert az online rendszerben előre rögzítve van és megadott napon lejár a kedvezményt, utólag nem lehet módosítani. 

Na, de nem csak események és kedvezmények vannak, hanem például már 40 fölötti számú podcast adás, ami az elméről, tudatos jelenlétről, fejlődésről szól. Hallottad már őket? És egy kis szünet után újra fog indulni a podcast, úgyhogy érdemes lesz újra követni. 

Nézzük végig, hogy milyen felületeken készítek neked remélhetőleg hasznos tartalmakat. Gyere és kövess az összes csatornán, hogy kapcsolatban tudjunk maradni!


Közösségi média felületek, ahol a leggyorsabban értesülhetsz az aktuális eseményekről, hírekről és jógás tippekről, a jóga hátteréről, filozófiájáról, önfejlesztésről heti rendszerességgel. Itt te is hozzászólhatsz, szavazhatsz, kérhetsz, alakíthatod a jógaóráim sorsát is. 

Facebook oldalam: Erika jóga Facebook oldal

Instagram oldalam: Erika Jóga Instagram oldal

TikTok oldalam könnyed és edukatív jógás tartalmakkal: @jogaoktato

Zárt Facebook csoport a tanítványaimnak: Zárt Facebook csoportunk

A Free Spirit Studio Facebook oldala: Free Spirit Studio Facebook


További ingyenes jógás tartalmakat a Podcast és a Youtube csatornámon találsz, valamint itt a weboldalamon. Itt most megtalálod a közvetlen utat mindegyikhez: 

A Free Spirit Podcast gondolatébresztő, fejlődésre sarkalló témákkal jelentkezik: Spotify elérhetőség

A Youtube csatornámon van egy futóknak készült jógavideó: Youtube csatorna

A blogbejegyzéseimet olvastad már? Blog a jógáról


És nem utolsó sorban havonta egy hírlevelet is szoktam küldeni azoknak, akik feliratkoztak. Ha még nem kapsz ilyet tőlem, akkor érdemes feliratkozni, hiszen ebben sokszor először értesülhetsz limitált létszámú eseményekről és titkos kuponkódokról, amiket csak egy-két napig tudsz beváltani. Érdemes a listán fent lenni. A GDPR szabályzatomat megtalálod a weboldalon, biztos lehetsz benne, hogy az e-mail címedet senki más nem kapja meg. 

Kérd te is a havi hírlevet itt, hogy nehogy lemaradj a különleges ajánlatokról: Hírlevél infó


És természetesen ha jógázni szeretnél, akkor ezekből a lehetőségekből választhatsz: 

Személyes jógaórák: Aktuális órarend

Online jógagyakorlás otthonról: Jógázz otthon!

Egyéni konzultáció vagy mentorálás: Önfejlesztés

A telefonszámom: 0036307931457

E-mail címem: erika@erikajoga.hu


Most már biztosan mindenhol elérhetsz és kapcsolatban tudunk maradni. Örülök, hogy a közösségünk része vagy. Köszönöm a bizalmadat!


Wollaston Erika

ERYT-500 jógatanár