Ne add fel a mozgást! - Jógázzunk együtt a Zoomon!

Ne add fel a mozgást! - Jógázzunk együtt a Zoomon!

Most csak online tudunk jógázni, de attól még ne add fel a gyakorlást! Továbbra is jógázzunk és fejlődjünk együtt! Hogyan? Olvass tovább!

A Free Spirit Studioban november 11-től szünetelnek a jógaórák, a stúdió coaching központként működik tovább. A jógaórák teljesen az online térbe költöznek. Ebben a bizonytalan helyzetben most még fontosabb, hogy ne a tespedést, az apátiát válasszuk, hanem a mozgást, a testi és a lelki egészséget. Az elzárás ideje alatt hogyan tudunk együtt gyakorolni?

Élő zoomos jógagyakorlásTökéletes választás, ha az egyedüli otthoni gyakorláshoz hiányzik a motiváció. Figyeld az órarendet, hogy mikor lesznek az élő alkalmak. A Zoomon én is látlak titeket, és tudok nektek segíteni. Valamint te is látod, hogy a többiek is gyakorolnak, így biztosan kitartasz. 

Mire lesz szükséged? 

- laptop, tablet (esetleg telefon)

- a lenti Zoom linkre, hogy be tudj jelentkezni a gyakorlás napján:


https://zoom.us/j/93897353712?pwd=cFp2RlJTdmZwU1Z5SFpneVMvclBLUT09

Technikai tudnivalók: 

 • Az élő gyakorlás előtt 15 perccel indítom a hívást, hogy mindenki meg tudjon érkezni, lehessen kérdezni, akárcsak a jógastúdióban. Ekkor kattints a linkre, minden mást én intézek. Csak jógáznod kell. 
 • Az óra alatt látni fogjuk egymást, így tudok az instrukciókkal segíteni, ha látom, hogy szükséges. 
 • Az óra alatt a ti mikrofonotokat kikapcsolom, hogy a sok háttérzaj ne legyen zavaró. Óra előtt és után be lesztek kapcsolva, hogy lehessen beszélgetni, kérdezni. 
 • Az órákat úgy állítom össze, hogy érdekesek, otthon is könnyen és élvezettel végezhetők legyenek. Cél a testi és mentális egészség megőrzése, a csodálatos jógás közösségünk ápolása. 
 • Egy jógaóra részvételi díja 1.800 Ft/fő. Válthatsz 7 alkalmas bérletet kedvezményesen 11.500 Forintért, így nem kell alkalmanként fizetned és spórolsz is. 
 • Gyakoroljatok együtt a családdal. Szeretnék kedvezményes gyakorlási lehetőséget biztosítani a közös háztartásoknak, hogy a gyerekek, férjek, nagyszülök is velünk gyakorolhassanak. A családi jógaóra díja 2.200 Ft/alkalom. Ehhez a Free Spirit Studio 8 alkalmas jógabérletét tudod online megvásárolni 16.000 Ft-os áron. 
 • A bérletek lejárati ideje a kiállítástól számított 2 hónap. Ha előbb visszamehetünk személyesen gyakorolni és inkább ott használnád fel, akkor a fennmaradó forint összeget beválthatod egy személyes bérletre. 
 • Van még érvényes személyes jógabérleted? A forintosított összeget felhasználhatod az online jógaórákon, vagy úgy is dönthetsz, hogy azt hagyjuk és majd személyesen lejárod. Ez esetben annyi hétre befagyasztjuk a bérletet, ameddig tart a bezárás. 
 • Az óradíjat kiegyenlítheted utalással vagy Revoluton keresztül (0036307931457). Az e-számlát e-mailben kapod majd meg. Ajánlom a jógabérleteket, ha szeretnél időt és pénz spórolni.  
 • Ha attól tartasz, hogy nem tudsz technikailag bejelentkezni, ne izgulj. Nagyon egyszerű az egész. Eddig még mindenkinek sikerült, olyanoknak is, akik előtte nem használták ezt a felületet. Ha tartasz a programtól, üzenj nekem és lehetőséget biztosítok számodra, hogy csak velem kipróbáld. 
 • Az órákra nem kell előre bejelentkezni. Life coaching


A szürke téli estéket is hasznosan töltheted, ha belevágsz egy életformáló, 5 alkalmas life coaching folyamatba. Egy ilyen folyamat beizzíthatja a rakétákat, olyan dolgokat valósíthatsz meg végre, amikre régóta vágysz, vagy olyanokat engedhetsz el, amik már nincsenek veled összhangban. Elérhető személyesen Sopronban vagy online bárhonnan. 

Ha szeretnél többet megtudni arról, hogy hogyan tudunk együtt dolgozni, és hogy tudok-e segíteni a problémádon, akkor kérj egy 20 perces előzetes konzultációt, ami teljesen díjmentes és nem kötelez téged semmire. A konzultációt is online tartom, hogy lássuk egymást. Ne halogass tovább, beszéljünk meg egy időpontot még ma!

coaching@erikajoga.hu vagy 30/7931-457


Online jógavideók 

Gyakorolj a saját időbeosztásod szerint, akár naponta is. Nehéz kiigazodni a sok online elérhető jógavideó között mire az ember megtalálja azt, ami tényleg jó, szakszerűen van összeállítva, és amivel nem okoz még több hosszútávú fizikai problémát vagy sérülést magának. A videóimat kifejezetten ülőmunkát végzőknek ajánlom. 

Jógázz a nappalidban egy tapasztalt és képzett jógaoktató mellett! Minden videó egy helyen, hogy ne kelljen keresgélned, kísérleti nyúlként próbálkoznod a jógavideók tengerében. 

A jógás társaid körében ez a legnépszerűbb jógavideó csomag, amiben több, mint 11 óra szakszerűen, kifejezetten ülőmunkát végzőkre összeállított jógagyakorlást, meditációt és relaxációt találsz. Próbáld ki te is! Kattints ide és átviszlek a videókhoz. 


Egyéni jógás konzultáció


Egészségügyi probléma miatt nem tudsz vagy nem mersz csoportos órán résztvenni? Egyes jógapózok fájdalmat, kellemetlenséget okoznak? Visszatérő jógás sérülésed van? Szeretnél egy egyedi óratervet magadnak, ami szakszerű és a te igényeidre van szabva? Egyéni konzultációs lehetőség, hogy a jógagyakorlásod hosszútávon fenntartható és hatásos legyen. Olvasd el a részleteket. 


Mentorprogram és business coaching jógaoktatóknak


Jógaoktatónak lenni az egyik legszebb és egyszerre az egyik legnehezebb és legösszetettebb hivatás. Egy oktató szerepe és munkája nem csak abból a 60-90 percből áll, amit a tanítványok a szőnyegen látnak, ez csak egy kis szelete az egésznek. Amikor elkezdted az oktatást, lehet, hogy azt gondoltad, hogy de jó lesz, kibérlek egy termet, meghirdetem az órámat és mágikusan dőlni fognak a tanítványok. Azonban a valóság legtöbbször nem ez. Készülj fel, találd meg a saját hangodat, tudd, hogy mit miért szeretnél oktatni, legyél magabiztos oktató, építsd fel biztos lábakra a vállalkozásodat, és tűnj ki a tucatoktatók tömegéből, akik pár hónap után feladják az oktatást! Dolgozzunk együtt az ország vagy a világ bármely részéről! Keress bátran!  coaching@erikajoga.hu vagy 30/7931-457Keress bizalommal, ha bármilyen kérdésed van: 


Wollaston Erika

www.erikajoga.hu 

erika@erikajoga.hu

30/7931-457