Megnyitott a Free Spirit Studio Sopronban

Megnyitott a Free Spirit Studio Sopronban

Gyere és jógázzunk együtt, szakadj ki a hétköznapok rohanásából és töltődj fel a Free Spiritben.

Elérkezett a jógaoktatói utam ahhoz a nagy lépéshez, amikor a sok bérelt helyszínről egy állandó helyre kellett költöznöm. Tartottam órákat tornatermekben, amik igaz, hogy tágasak voltak, de az iskolai szünetekben rendre zárva tartottak, így ilyenkor jóga nélkül maradtunk. A sok bérelt helyen mindig a meglévő órarendekhez kellett alkalmazkodnom, így egy idő után úgy éreztem, hogy ez nagyban gátol abban, hogy akkor tartsak órákat, amikor azt ti igénylitek, és akkor tartsak workshopot, tanfolyamot, amikor szeretnék. 

Nagyon örülök neki, hogy egy nagy, világos és levegős helyet sikerült találnom a stúdiónak. 120 négyzetméteren van hely kényelmesen levenni a cipőket, kabátokat, a külön férfi és női öltözőben átöltözni, a személyes dolgaitokat biztonságban elhelyezni, igény szerint a recepción négyszemközt az oktatóval beszélni, és a legfontosabb, hogy bőven van hely a 75 négyzetméteres nagyteremben jógázni. Mindig szükséges jógaeszközzel felszereltem a stúdiót, van elegendő, jó minőségű jógaszőnyeg, pléd, heveder, jógatégla, meditációs ülőpárna, hengerpárna, csak egy törölközőt hozz magaddal, ha esetleg megizzadnál. A jógaszőnyegeket rendszeresen fertőtlenítjük. 

Külön jó hír, hogy az órarendi órákra nem kell külön bejelentkezni. Ez nekem oktatónak és nektek gyakorlóknak is jó szerintem. Az akutális, hetekre lebontott órarendemet mindig megtaláljátok itt az oldalon az Órarend fül alatt. Pár hetes tanfolyamokat és hétvégi workshopokat is szervezek, ezekről mindig a Blog oldalamon értesülhetsz. 

                             

A terem neve Free Spirit lett, ami Szabad Lelket jelent. A szabadság, önrendelkezés mindig is fontos volt az életemben, már kisgyerekként is. Szeretek alkotni, létrehozni és nem szeretem a korlátokat, túlzott kötöttségeket. Ezzel gondolom többen is így vagyunk. A Szabad Lélek kifejezéssel rátok is gondoltam, mert szeretném, ha ezen a helyen jól éreznétek magatokat. A jógaóráimon továbbra se lesz versenyzés, hasonlítgatás, értékelés, sorrendbe állítás. Mindenki jöhet, aki úgy érzi, hogy szeretne lépéseket tenni egy boldogabb, harmonikus élet felé. Nem kell senkinek se megfelelned, nem kell elnézést kérned senkitől, mert mondjuk fáj a térded, (még) gyengék a karjaid, vagy (még) kötött vagy. Továbbra is változatos, kreatív, tudatosan összeállított órákkal várlak benneteket. 

És hogy hogyan találsz meg az Elzett udvarban? 

Az Erzsébet utcai nagykapun gyere be a belső udvarba, majd innen egyből látsz jobbra egy külső, vaskorlátos betonlépcsőt. Gyere fel a lépcsőn, szemben lesz a Tai Chi, jobbra a Free Spirit Studio. Keresd a Free Spirit Studio és Erika jóga logót a korláton. 

A jógaterem egyből a vonatállomás mellett van, így mindenféle közlekedési eszközzel könnyen elérhető és rengeteg parkolóhely van a közelben. Gyere és jógázzunk együtt, szakadj ki a hétköznapok rohanásából és töltődj fel a Free Spiritben. A hely a szabad helyek függvényében rendszeres, testet és lelket karbantartó órákra és hétvégi workshopokra, tanfolyamokra bérelhető. Keress bizalommal!

Free Spirit Studio, ahol önmagad lehetsz.