Klasszikus infinity flow workshop

Klasszikus infinity flow workshop

Éld át az önfeledt, folyamatos mozgás, majd a teljes elengedettség, mélyrelaxáció állapotát egy 3 órás, komplex gyakorlás alatt. Téma: a régiből az újba

Légy részese egy 3 órás jógaélménynek. Sokatok nagy kedvence, az Infinity Flow gyakorlás újra itt van! Az első ilyen workshopot 2018-ban tartottam, most ezt a klasszikus sorozatot fogjuk elővenni (apró átalakításokkal). A téma nagyon aktuális: A régiből az újba 

Csatlakozz az eseményhez és légy az elsők között, akik az új Free Spirit Studioban jógázhatnak. 

Éld át a flowt, az önfeledt áramlás élményét egy egyszerűen követhető, teljes testet átmozgató Infinity flow sorozattal. Az infinity jelentése végtelen, tehát szünet nélkül fogunk gyakorolni, hogy minél inkább kiteljesedjen az áramlás élménye, úgy érezhesd, hogy megszűnt az idő és a tér körülötted. Fantasztikus élmény önfeledten áramolni, kiszakadni a hétköznapokból és a légzés ütemében mozogni. A sorozaton belül lesz lehetőség egyszerűbb és haladóbb ászanákat is felvenni, hogy mindenki a saját napi szintjének megfelelően tudjon gyakorolni. Amikor flowban vagy, sokkal több mindenre vagy képes, mint normál tudatállapotban. 

Miután a testet ellazítottuk, az aktivitással "lefárasztottuk", egy 30 perces tematikus Theta relaxációval fogjuk a teljes elengedettséget, ellazulást elérni. Előtte külön hangsúlyt fektetünk a stabil és kényelmes Savasana, relaxációs testhelyzet kialakítására.

A gyakorlást egy 15 perces vezetett, jelenlét tudatosság meditációval zárjuk, a belső csendesség állapotában időzve.

Neked ajánlom a gyakorlást, ha:

- voltál már egy pár jógaórán korábban, ismered az alap jógapózokat és van egy kis relaxációs gyakorlatod is

- szeretnéd a flow élményt átélni, megtapasztalni, hogy milyen csodálatos ez az állapot

- érdekel a jóga mélysége is, nem csak a fizikai oldal

- szeretnél a saját elméddel kapcsolatba lépni

- szeretnél a belső csendességedben időzni

- a folyamatos mozgás miatt ezt a workshopot nem ajánlom most is problémát okozó mozgásszervi állapot esetén, mert kevés a lehetőség a módosításra (a csoportos jógaóráimon jobban tudok neked segíteni)

Egy korábbi Infinity Flow sorozatom videója. (Élőben lassabban mozgunk, a videó fel van gyorsítva.)

Oktató:

Wollaston Erika 

Hatha, vinyasa flow, meditáció oktató, jógaoktatóképző tanár (E-RYT-500)

Időpont:

2022. szeptember 8. csütörtök 18:00-21:00

Részvételi díj:

7.900Ft

Korai jelentkezéssel, ha augusztus 18-ig befizeted a helyedet: 6.500 Ft

Regisztráció:

Jelentkezhetsz személyesen vagy ezen a formanyomtatványon keresztül. 

A részvételhez előzetes regisztráció szükséges, a helyeket a befizetések sorrendjében töltöm fel. A jelentkezésedről e-számlát állítok ki, amit egyszerűen bankkártyával is tudsz rendezni. Limitált létszámú workshop. 

A részvételi díj befizetésével biztosítod a helyedet az eseményen. Visszatérítésre nincs lehetőség, de ha mégse tudsz eljönni, átadhatod a helyedet olyan valakinek, akinek van alap jógás gyakorlata.

Helyszín:

új Free Spirit Studio, 9400 Sopron, Aranyhegy

Mit hozz magaddal?

- kis kézi törölközőt (előfordul, hogy a gyakorlás során megizzadsz)

- a relaxációhoz biztosítok szempárnát neked a külső fények kizárására, de a stúdió nagyon jól sötétíthető, így gyertyafényes hangulatban fogunk relaxálni (opcionális - a stúdióban beszerezheted a saját relaxációs szempárnádat.)

A terem minden eszközzel felszerelt, van jógaszőnyeg, meditációs-és hengerpárna, tégla, szalag, pléd. Kérlek úgy étkezz, hogy kitartson az energia a gyakorlás alatt, ha szükségét érzed, lesz nálam szőlőcukor. Teával, frissítővel várlak. A relaxáció előtt tartunk egy 10 perces technikai szünetet.

Ha még nem voltál ilyen gyakorláson, akkor ki kell próbálnod. Ha már voltál, akkor úgyis újra el akarsz jönni. :) 

Ha bármilyen kérdésed van, keress bizalommal.

Szeretettel várlak:

Erika