Jógázzunk együtt online!

Jógázzunk együtt online!

Szeretnél otthon is szakszerűen és biztonságosan gyakorolni? Jógázz velem online, a weboldalamon elérhető minőségi jógavideókra vagy az élő Zoom órákra!

Amíg személyesen nem tudsz vagy nem mersz csoportos jógaórára menni, addig se kell otthon kísérleti nyúlként próbálkoznod a különböző online jógavideókkal, hanem választhatod a szaktudással összeállított gyakorlásokat. 

A weboldalamon profi minőségű jógavideókra gyakorolhatsz. Ehhez keresd a nyitóoldalon a "Jógázz otthon" gombot. Egyszerűen tudsz felhasználói fiókot létrehozni, majd a választott csomagokból pár kattintás után tudsz vásárolni online, biztonságosan, bankkártyával. A csomag leírásánál szerepel, hogy meddig tudod használni korlátlanul a benne található videókat. Több témájú csomagból válogathatsz. Ezek nem folyamatos előfizetések, hanem csak az adott mennyiségű hónapra szól a vásárlásod, így nem kell külön lemondani. 

Örülök, ha ebben az átmeneti helyzetben se hagyod abba a jógázást és otthon is gyakorolsz. Én saját magamon is úgy érzem, hogy most még nagyobb szükségünk van a rendszerességre, a testmozgásra, és nem csak a fizikai mozgásra, hanem egy olyan mozgásformára, mint a jóga, ami a lelkünket is ápolja ebben a nehéz időszakban. 

A videókat nagy szeretettel készítettem nektek. Egy személyben vagyok a videós, hangrögzítő, vágó, mindent én csinálok. Régi álmom volt, hogy online is tudjatok jó minőségű, életszerű jógavideókra gyakorolni. Olyan videókra, amik hangulatosak és közvetlenek. 

A társaid körében az "Összes jógaóra" csomag a legnépszerűbb, mert több, mint 11 óra mennyiségű, különböző stílusú jógaórákat tartalmaz. Valamint relaxációs és meditációs felvételeket is élvezhetsz korlátlan mennyiségben egy hónapon át három személyes jógaóra áráért. 

Itt megtalálod az egyik jógavideóm ízelítőjét:


Válogass kedvedre a jógacsomagok közül. Kattints ide!

Élő zoomos jógagyakorlás


Tökéletes választás, ha az egyedüli otthoni gyakorláshoz hiányzik a motiváció. Figyeld az órarendet, hogy mikor lesznek az élő alkalmak. A Zoomon én is látlak titeket, és tudok nektek segíteni. Valamint te is látod, hogy a többiek is gyakorolnak, így biztosan kitartasz.  

Mire lesz szükséged?

 • laptop, tablet (esetleg telefon) 
 • a lenti Zoom linkre, hogy be tudj jelentkezni a gyakorlás napján: 

https://zoom.us/j/93897353712?pwd=cFp2RlJTdmZwU1Z5SFpneVMvclBLUT09 

Technikai tudnivalók:

 • Az élő gyakorlás előtt 15 perccel indítom a hívást, hogy mindenki meg tudjon érkezni, lehessen kérdezni, akárcsak a jógastúdióban. Ekkor kattints a linkre, minden mást én intézek. Csak jógáznod kell.
 • Az óra alatt látni fogjuk egymást, így tudok az instrukciókkal segíteni, ha látom, hogy szükséges.  
 • Az óra alatt a ti mikrofonotokat kikapcsolom, hogy a sok háttérzaj ne legyen zavaró. Óra előtt és után be lesztek kapcsolva, hogy lehessen beszélgetni, kérdezni.  
 • Az órákat úgy állítom össze, hogy érdekesek, otthon is könnyen és élvezettel végezhetők legyenek. Cél a testi és mentális egészség megőrzése, a csodálatos jógás közösségünk ápolása.  
 • Egy jógaóra részvételi díja 1.800 Ft/fő. Válthatsz 7 alkalmas bérletet kedvezményesen 11.500 Forintért, így nem kell alkalmanként fizetned és spórolsz is. A bérletről előre kérhetsz tőlem e-számlát és azt bankkártyával egyszerűen kifizetheted.  
 • Gyakoroljatok együtt a családdal. Szeretnék kedvezményes gyakorlási lehetőséget biztosítani a közös háztartásoknak, hogy a gyerekek, férjek, barátok, nagyszülök is velünk gyakorolhassanak. A családi jógaóra díja 2.200 Ft/alkalom. Ehhez a Free Spirit Studio 8 alkalmas jógabérletét tudod online megvásárolni 16.000 Ft-os áron.  
 • A bérletek lejárati ideje a kiállítástól számított 2 hónap. Ha előbb visszamehetünk személyesen gyakorolni és inkább ott használnád fel, akkor a fennmaradó forint összeget beválthatod egy személyes bérletre.  
 • Van még érvényes személyes jógabérleted? A forintosított összeget felhasználhatod az online jógaórákon, vagy úgy is dönthetsz, hogy azt hagyjuk és majd személyesen lejárod. Ez esetben annyi hétre befagyasztjuk a bérletet, ameddig tart a bezárás.  
 • Az óradíjat kiegyenlítheted utalással vagy Revoluton keresztül (0036307931457). Az e-számlát e-mailben kapod majd meg. Ajánlom a jógabérleteket, ha szeretnél időt és pénz spórolni. 
 • Ha attól tartasz, hogy nem tudsz technikailag bejelentkezni, ne izgulj. Nagyon egyszerű az egész. Eddig még mindenkinek sikerült, olyanoknak is, akik előtte nem használták ezt a felületet. Ha tartasz a programtól, üzenj nekem és lehetőséget biztosítok számodra, hogy csak velem kipróbáld.  
 • Az órákra nem kell előre bejelentkezni. 


Ha bármilyen technikai vagy jógás kérdésed lenne, keress bizalommal:

Erika

erika@erikajoga.hu

0036/30-7931-457