Jógázz velem most online!

Jógázz velem most online!

A kialakult járványügyi helyzetre való tekintettel és az egészségetek védelme érdekében a személyes jógaórák jelenleg szünetelnek. Addig is gyakorolj velem online, itt a weboldalamon.

Kedves Jógások! 


A ti és szeretteitek egészsége mindennél fontosabb, ezért úgy döntöttem, hogy amíg a járványügyi helyzet nem javul, a személyes jógaórák szünetelnek, a Free Spirit Studio zárva tart. 

De addig se kell jóga nélkül maradnod, mert az oldalamon profi minőségű jógavideókra gyakorolhatsz. Ehhez keresd a nyitóoldalon a "Jógázz otthon" gombot. Egyszerűen tudsz felhasználói fiókot létrehozni, majd a választott csomagokból pár kattintás után tudsz vásárolni online, biztonságosan, bankkártyával. A csomag leírásánál szerepel, hogy meddig tudod használni korlátlanul a benne található videókat. Több témájú csomagból válogathatsz. 

Örülök, ha ebben az átmeneti helyzetben se hagyod abba a jógázást és otthon is gyakorolsz. Én saját magamon is úgy érzem, hogy most még nagyobb szükségünk van a rendszerességre, a testmozgásra, és nem csak a fizikai mozgásra, hanem egy olyan mozgásformára, mint a jóga, ami a lelkünket is ápolja ebben a nehéz időszakban. 

A videókat nagy szeretettel készítettem nektek. Egy személyben vagyok a videós, hangrögzító, vágó, mindent én csinálok. Régi álmom volt, hogy online is tudjatok jó minőségű, életszerű jógavideókra gyakorolni. 

Itt megtalálod az egyik jógavideóm ízelítőjét:


Válogass kedvedre a jógacsomagok közül. Kattints ide!

A weboldalamon, Facebook és Instagram oldalaimon értesítelek, ha újra megnyit a jógastúdió. 

Addig is jógázzunk együtt online!


Sok szeretettel üdvözöllek:

Erika