Jóga alaptanfolyam Sopronban

Jóga alaptanfolyam Sopronban

Kezdő vagy? Jógáztál már itt-ott, vagy videókra gyakorolsz? Jársz már jógára, de szeretnéd a gyakorlásodat mélyíteni? Ha bármelyik kérdésre igennel válaszoltál, akkor a márciusban induló jóga alaptanfolyamot neked találtam ki.

Régóta szemezel a jógával, de félsz egy meglévő csoportba elmenni kezdőként? Vagy jógázol már, de szeretnél elmélyedni a jóga hátterében is? Szerezz magabiztos alaptudást a 2019. március 19-én induló soproni jóga alaptanfolyamon. Bővítsd a tudásodat, merülj el egy kicsit a jóga életmód tanításaiban, a jóga filozófiai hátterében is.

Ezt a 8 alkalmas tanfolyamot úgy állítottam össze, hogy teljesen kezdő jógázók számára is könnyen emészthető legyen, de a már egy-két éve jógázók is találjanak új, hasznos információkat maguknak. Cél a személyes fejlődés, egy boldogabb, harmonikusabb élet felé vezető úton való elindulás.   

Keddenként fogunk másfél órára találkozni, azonban ne egy megszokott jógaórára számítsatok. Mindig lesz elméleti rész, ászana doktor, ahol megtanuljuk az alap ászanák helyes, gyakorlóra szabott, ha kell módosított verzióját. Megtanuljuk az alap légzőgyakorlatok helyes kivitelezését. Megtanulhatod, hogy mi a különbség a relaxáció és a meditáció között, és melyiknek hogyan kezdj neki majd otthon, amikor egyedül gyakorolsz. Az alap ászanákat és technikákat fogom neked megtanítani, amikre magabiztosan tudsz majd építeni.


Ezekre a témákra számíthatsz a 8 hét alatt:


Álló, ülő, fekvő, térdelő, csípőnyitó, mellkasnyitó jógapózok és ezek helyes kivitelezése a mai, modern emberre szabva

Hátrahajlító, csavaró, kezdő fordított testhelyzetek (pl. Sarvangasana - vállállás - gyertyapóz)

Egyensúlyi gyakorlatok és ezek rávezető gyakorlatai

Alaplégzések, teljes jógalégzés

Relaxáció, kezdő meditáció

Jóga szutrák, a jóga háttere, története érthetően

Anatómiai áttekintés, hogy megértsd mit miért csinálunk

Betekintés a jógikus életmódba


Az alkalmak után mindig küldök neked egy összefoglalót, ami alapján otthon is tudsz gyakorolni, tovább olvasni egyes témákban.

Mindig lesz lehetőség kérdezni, észrevételt tenni. A célom, hogy magabiztos alaptudást szerezz, a tanfolyam után (vagy már alatt) bátran csatlakozz bármelyik meglévő órarendi jógaórához, és otthon is elkezdj gyakorolni.


Kinek ajánlom a tanfolyamot?

- Mindenkinek, aki szeretne elmélyülni a jógában

- Fiataloknak, időseknek egyaránt, nincs se alsó, se felső korhatár

- Teljes kezdőtől az 1-2 éve már jógázó gyakorlóig mindenkinek

- A tanfolyam nem oktatóképzés


Hogyan jelentkezhetsz?

- Kérlek írj egy rövid bemutatkozást magadról, ha van, a jógás múltadról az erika@erikajoga.hu e-mail címre

- Írd meg nekem, hogy miért szeretnél a tanfolyamon részt venni.

- Ha visszaigazoltam a jelentkezésedet, a regisztrációd 5.000 Ft befizetésével válik érvényessé, amit a kiküldött számla alapján tudsz befizetni. 


Részvételi díj:

20.000 Ft


A helyed biztosításához 5.000 Ft előleg befizetése szükséges személyesen készpénzben, vagy az email címedre küldött díjbekérőn keresztül bankkártyával, vagy utalással. A fennmaradó 15.000 Ft a tanfolyam első napján fizetendő.


Lemondási feltételek:

Február 28. után történő visszamondás esetén az előleget nem áll módomban visszafizetni. A tanfolyam minden alkalmán számítok a részvételedre, hiányzás esetén nem tudom a befizetett tanfolyami díjat visszafizetni. Súlyos, hosszan tartó betegség, baleset miatt történő lemondás egyénileg kerül elbírálásra. 


A tanfolyamon a maximális létszám 16 fő, és minimum 6 fő jelentkezése esetén indul.


Tanfolyami napok:


2019. március 19. kedd 17:15-18:45, első alkalommal kérlek érkezz korábban, hogy a regisztrációt el tudjuk végezni

2019. március 26., április 02., 09., 16., 23., 30., május 7.


Helyszín:

Free Spirit Studio Sopron, Csengery utca 30-32.


Mit hozz magaddal:

A jógastúdió minden eszközzel felszerelt. Jógaszőnyeg, heveder, tégla, pléd, meditációs párna és minden fontos eszköz van.

Hozz jegyzetfüzetet és tollat, ha valamit le szeretnél írni.


A bemutatkozásomat itt találod.


Ha bármilyen kérdésed van, üzenj bátran.


Várom a jelentkezésedet.


Wollaston Erika jógaoktató