Infinity Flow és Theta Relaxáció

Infinity Flow és Theta Relaxáció

Éld át az önfeledt, folyamatos mozgás, majd a teljes elengedettség, mélyrelaxáció állapotát egy 3 órás, komplex gyakorlás alatt.

Kérésre újra tartok Infinity flow gyakorlást. Légy részese egy 3 órás jógaélménynek, egy egyedi és különleges gyakorlásnak, amit a saját jógás tapasztalataim és élményeim ihlettek, és ezek alapján állítottam össze.


Éld át a flowt, az önfeledt áramlás élményét egy egyszerűen követhető, teljes testet átmozgató Infinity flow sorozattal. Az infinity jelentése végtelen, tehát szünet nélkül fogunk gyakorolni, hogy minél inkább kiteljesedjen az áramlás élménye, úgy érezhesd, hogy megszűnt az idő és a tér körülötted. Ezen a gyakorláson külön erre az alkalomra összeállított zenék is segítenek elmerülni az élményben. A sorozaton belül lesz lehetőség egyszerűbb és haladóbb ászanákat is felvenni, hogy mindenki a saját napi szintjének megfelelően tudjon gyakorolni.

Miután a testet ellazítottuk, az aktivitással "lefárasztottuk", egy 30 perces Theta mélyrelaxációval fogjuk a teljes elengedettséget, ellazulást elérni. Előtte külön hangsúlyt fektetünk a stabil és kényelmes Savasana, relaxációs testhelyzet kialakítására. A Theta relaxáció különlegessége, hogy a mélyrelaxációt úgy vezetem végig, hogy azzal az ellazulás egyre mélyebb rétegein megyünk át, ezzel elérve a Theta - az álom állapotot, miközben éberek maradunk. 

A gyakorlást egy 15 perces vezetett, jelenlét tudatosság meditációval zárjuk, a belső csendesség állapotában időzve. Ha valaki még nem tud stabilan 15 percet meditációs helyzetben ülni, az falnak támaszkodva is ülhet. 


Neked ajánlom a gyakorlást, ha:


- voltál már egy pár jógaórán korábban, ismered az alap jógapózokat és van egy kis relaxációs gyakorlatod is

- szeretnéd a flow élményt átélni, megtapasztalni, hogy milyen csodálatos ez az állapot 

- érdekel a jóga mélysége is, nem csak a fizikai oldal 

- szeretnél egy új jógás élményt átélni

- a lassabb jógagyakorlással nehezen tudsz ellazulni

- szeretnél a saját elméddel kapcsolatba lépni 

- szeretnél a belső csendességedben időzni 

- szeretnél kiszakadni a hétköznapokból


Milyen visszajelzések érkeztek az első Infinity flow után?


"Erika, ez fantasztikusan jó volt! Én még mindig a hatása alatt vagyok. Ha lesz következő, én arra is biztosan benevezek!" - Niki

"Kedves Erika! Hálás köszönet a mai gyakorlásért! Fantasztikus érzés volt! Nem is nagyon érzékeltem magam körül az embereket! Nem is tudom meddig tudtam volna folytatni! Nem fáradtam el, de feltöltődtem!" - KatiOKTATÓ:Wollaston Erika

jóga- és meditáció oktató (Yoga Alliance RYT-500)IDŐPONT:


2019. május 11. szombat 18:00-21:00


ÁR:


5.000 Ft

Early bird kedvezménnyel április 15-ig történő befizetéssel: 4.500 Ft REGISZTRÁCIÓ:


Jelentkezhetsz személyesen, Facebook üzenetben, vagy az erika@erikajoga.hu e-mailen.

A részvételhez előzetes regisztráció szükséges, a helyeket a befizetések sorrendjében töltöm fel. Limitált létszámú esemény, az előző alkalom pár nap alatt betelt.


A regisztrációd a részvételi díj befizetésével válik érvényessé, amiről számlát állítok ki, és befizetheted bármelyik jógaórámon, vagy otthonról kényelmesen utalással, bankkártyával is rendezheted.


A befizetett részvételi díjat nem áll módomban visszatéríteni, azonban ha mégse tudsz eljönni, átadhatod a helyedet olyan valakinek, akinek van alap jógás gyakorlata.


HELYSZÍN:


Free Spirit Studio, 9400 Sopron, Csengery u.30-32.


Minden eszközzel felszerelt, tágas és barátságos jógastúdió Sopronban, ahol mindenkinek jut elegendő személyes tér. 
Mit hozz magaddal?


- törölközőt (előfordul, hogy a gyakorlás során megizzadsz)

- a relaxációhoz hozz egy kispárnát a fejed alá (opcionális)

- innivalót (izotóniás ital a legjobb)

A terem minden eszközzel felszerelt, van jógaszőnyeg, meditációs-és hengerpárna, tégla, szalag. Kérlek úgy vacsorázz, hogy kitartson az energia a gyakorlás alatt, ha szükségét érzed, hozz szőlőcukrot magadnak. A relaxáció előtt tartunk egy 5-10 perces technikai szünetet.


Ha bármilyen kérdésed van, keress bizalommal.


Szeretettel várlak:


Wollaston Erika - Erika jóga Sopron