Bennünk élő istennők - Vinyasa flow jógatábor és Krisna-völgyi búcsú

Bennünk élő istennők - Vinyasa flow jógatábor és Krisna-völgyi búcsú

A 2019-es a vinyasa flow táborban egy belső utazásra invitálunk, amihez a Déviket, az Istennőket hívjuk segítségül.

Vinyasa flow jógatábor 2019. július 18-21-ig Wollaston Erika és Kriston Adrienn jógaoktatókkal.

Helyszínünk ismét az ország legkeresettebb elvonulási központja, a somogyvámosi Rádhé Resort lesz. Ebben a csodás környezetben, a béke és nyugalom szigetén várunk minden kezdő és haladó gyakorlót. A részvételhez nem kell több éves jógás tapasztalat.

Belső tapasztalásunk fókuszába a női minőségek ébresztése és ápolása kerül, a mitológiai Istennők, és az általuk képviselt erők segítségével (Laksmi, Saraswati, Parvati, Káli, Durga, Radhe). Keressük a találkozást, a kiteljesedést a bennünk lévő Tápláló Anya, Bölcs Asszony, Szenvedélyes Szerető, Csacsogó Kislány, Gyönyörű Hölgy, Női harcos archetípusokkal. Vizsgáljuk a női szerepekhez való viszonyunkat, az egyes szerep-lehetőségeinket és esetleges szerep-konfliktusainkat is.

Kiemelt program: Krisna-völgyi Búcsú és az isteni házasságkötés 

A program összeállításánál a fő szempontunk, hogy női körben feltöltődj, kikapcsolódj, kiszakadj a megszokott környezetedből, majd feltöltődve térj haza. Komplex jógafoglalkozásokra számíthatsz, ahol lehetőséged lesz elmerülni az ászanákban, légzésben, relaxációs- és meditációs technikákban, esti önismereti gyakorlatokban. 


Helyszín:

Rádhé Resort & Syám Meditációs és Rendezvényközpont, Somogyvámos , a Krisna-völgy szomszédságában, a nyugalom és béke szigetén. 

Elhelyezés:

2-3 ágyas stúdió apartmanokban vagy 2 hálószobás dupla fürdőszobás családi apartmanokban.Minden apartman új építésű, provence-i stílusban berendezett, felszerelt mini konyhával, pihenő terasszal rendelkezik. Az apartmanokban két ágy van egy szobában, a nappaliban további kényelmes ágy. Több apartman összenyitható, így két szoba használhatja a nappalit és a konyhát.

Ellátás:

Változatos, ízletes és bőséges vegetáriánus reggeli, ebéd és vacsora indiai, magyar és olasz ízekben. Az alapanyagok nagy része a település bio-és öko gazdálkodásból kerül ki. Nem lesz szükséged plusz ételre otthonról, az adagok bőségesek, senki nem fog éhesen maradni. A reggeli svédasztalos rendszerben, az ebéd három, a vacsora két fogásos. Az itt szervezett más jógatáborokhoz képest már első napra is kértem ebédet, így tényleg nem kell hoznod otthonról semmit, teljes ellátást kapsz. A négy napra 4.500 forintos felár ellenében lehetőség van laktóz-és gluténmentes étkezést kérni, ezt közvetlenül a szállásnak kell majd fizetni.  

Utazás:

Telekocsis rendszerben, aminek szervezésében segítünk, így nem akadály ha nincs autód.

Tervezett program:

A gyakorlásokat a tábor témája szerint állítjuk össze. A jógaórákat 2-2.5 órásra tervezzük, hogy legyen elég időnk az ászanákra, relaxációra, légzőgyakorlatra és meditációra is. Az órák a témánk szerint fognak egymásra épülni, a testünkkel és az elmével is dolgozunk. Több újdonsággal is találkozhatsz a tábor alatt, amikre egy megszokott jógaórán nincs időnk. Esténként különféle izgalmas és hasznos önismereti gyakorlatokkal fogunk szintén a témánkhoz kapcsolódóan foglalkozni, majd átbeszéljük a napot.  Idén úgy döntöttünk, hogy a táborokban megszokott hajnali meditációt a gyakorlásokba építjük be, és több másfél órás foglalkozás helyett inkább több komplex, 2-2.5 órás foglalkozásokat fogunk tartani, hogy a gyakorlások mennyisége változatlan maradjon, de ne legyen annyira szétszabdalva a nap, több szabadidő maradjon, reggel ne kelljen hajnalban felkelni.


Eszközigény: 


Jógamatrac, 2 jógatégla, heveder, kispárna, pléd (ha valamelyik eszközöd nincs, térítésmentesen kölcsönözhetsz tőlünk, csak jelezd előre)


A tábort vezetik:


Wollaston Erika hatha- és vinyasa flow jógaoktató, meditáció oktató, jógaterápia (Yoga Alliance 500hrs)

Kriston Adrienn YA RYT-500 ( vinyasa flow, hatha és meditáció oktató)


Időpont: 2019. július 18-21.

Részvételi díj: 64.800 Ft


Jelentkezés:

Személyesen Erikánál vagy Adriennél, vagy emailben az erika@erikajoga.hu címen
Részvételi díj:

64.800 Ft, mely tartalmazza a szállást teljes ellátással, az összes foglalkozást, parkolást, idegenforgalmi adót, a krisna-völgyi belépőt, a szabadtéri úszómedence és napozóágyak használatát. Semmilyen rejtett költség nincs. A szálláson rendezett más jógatáborokhoz képest még egy plusz ebédet is kértünk, így az érkezés napján, csütörtökön már az ebéd, és nem az esti vacsora lesz az első étkezésünk. Tapasztalatunk szerint is bőséges, ízletes és laktató ételeket szolgálnak fel a szálláson dolgozó vegetáriánus szakácsok, senki nem fog éhesen maradni, még a nagy húsevők se. 


A részvételi díjat, vagy az előleget befizetheted:


Személyesen Erikánál, vagy átutalással a jelentkezésedkor kapott számla alapján (a lakcímedet is írd meg a jelentkezéskor a számla kiállításához) 

Részletfizetési lehetőség 3 részletben:

1. részlet: 14.800 Ft jelentkezéskor

2. részlet: 25.000 Ft 2019. április 30-ig

3. részlet: 25.000 Ft 2019. május 31-ig


Lemondási feltételek: lemondás esetén a részvételi díjból levonásra kerül:

- május 18-ig beérkezett lemondás esetén: 14.800 Ft

- május 19. és június 18. között beérkezett lemondás esetén: a részvételi díj 50%-a

- június 19. után a részvételi díjat nem tudjuk visszautalni


További tudnivalók:

- A táborban 18 éves kortól lehet részt venni.

- A tábor témája miatt elsősorban hölgyek jelentkezését várjuk

- Háziállatot nem tud a szállás elhelyezni.


Ha bármilyen kérdésed van, keress minket bizalommal.


Szeretettel várunk:

Wollaston Erika és Kriston Adrienn