Augusztusi szabadságom

Augusztusi szabadságom

Augusztusban visszatérek második otthonomba, Londonba, hogy egy nagyon komoly jógaoktatói továbbképzésen vegyek részt.

Augusztus 2-től (péntek) augusztus 21-ig (szerda) az összes órám elmarad, mert Jason Crandell két hetes haladó vinyasa flow jógaoktatói tanfolyamán leszek Londonban.


Ki ő? Egy amerikai jógaoktató, aki leginkább jógaoktatók továbbképzésével foglalkozik, egy oktató, aki erőteljesen befolyásolja a jóga jövőjét. Célja, hogy segítse a nála végzett oktatókat, hogy minél inkább önálló-és kritikus gondolkodásúak legyenek.

Egy olyan oktató, aki intelligensen és modern anatómiai szemlélettel állítja össze az óráit, de Instagramon nem fogsz tőle naplementés, egy kézen kézenállós, félmeztelen képeket látni. 


Régóta követem már a munkásságát, és eddig is nagyban befolyásolta a saját óráimat a tanítása, ezért már tavaly eldöntöttem, hogy miután itthon megszereztem az 500 órás vezető jógaoktatói diplomát, külföldre megyek továbbtanulni. Úgy érzem, hogy vinyasa flow-ból jelenleg ez a képzés a legkomolyabb és legalaposabb. 


Külön öröm, hogy Londonban lesz a tanfolyam, ahol közel 7 évet éltem, így most egy kicsit haza is megyek. Kemény napok várnak rám, már előre megkaptuk a beosztást, és két héten keresztül hétfőtől szombatig szinte reggeltől estig tart a képzés. Majd igyekszek írni az Instagram vagy a Facebook oldalamra az élményeimről, úgyhogy kövess majd, ha érdekel, hogy hogyan is zajlik egy ilyen "kiképzés". 


Amíg Londonban leszek, szeretnék minél inkább a tanfolyamra fókuszálni, hogy minél többet tanulhassak, és majd a lehető legtöbbet tudjam átadni nektek, ha visszajöttem. Ebben az időben nagyon korlátozottan leszek elérhető e-mailben és Facebookon. A jógaóráimról addig minden információt megtalálsz itt a weboldalamon.

Augusztus 22-én hatha jógán találkozhatsz velem újra a Free Spirit Studioban 18:30-kor. 


(Photo credit: www.jasonyoga.com)