A Free Spirit Studiot érintő változások

A Free Spirit Studiot érintő változások

Kedves Jógázók! Nagy átalakulások vannak a háttérben, amikről szeretnélek én értesíteni benneteket először, hogy tőlem halljátok a biztos információt és ne városi pletykából.

A Free Spirit Studio soproni, Csengery utcában lévő stúdiója augusztus 19-én ezek között a keretek között bezár. De kérlek olvasd végig a bejegyzést, hiszen ahol egy ajtó most bezárul, helyette három másik nyílik meg. 

Miért döntöttem így, hogy négy év után bezárok ezen a helyen?

Te is látod az elszabadult energiaárakat, üzleti fogyasztóként mi már fél éve 3-4-szeres árakat fizettünk a gázra, villanyra és vízre. A stúdió egy régi épületben van, és a fűtési rendszer korszerűtlensége és szabályozhatatlansága miatt olyan magasságba elmelkedett a fűtésszámla, hogy azt a jógaórák árának jelentős emelése nélkül nem tudnám már kigazdálkodni tovább. Ezért osztottam, szoroztam és úgy döntöttem, hogy úgy lehet megúszni ezt a nagy áremelést felétek, ha csökkentem a költségeket. Így augusztus 18-án, csütörtökön tudtok utoljára velem jógázni ezen a helyen. A stúdió ezután bezár itt az Elzett udvarban. Az energiaárak mellett a másik nagy tényező az IDŐ volt. A stúdió üzemeltetése túl sok időmet vette el, amit a jövőben inkább a jógaoktatásra szeretnék fordítani. 

Júliusban a szabadság, felszabadulás volt a témánk a jógaórákon, még nem így terveztem, de az élet elrendezte, hogy ettől a nagy dologtól most megszabadulok, és sokkal nyugodtabban és több szabadidővel rendelkezve tudok arra koncentrálni, amit a legjobban szeretek. Jógát oktatni és nektek segíteni. 

Hogyan tovább?

A hely változik, de szeretném, ha ebben a folyton változó világban legalább a jógaóráim egy fix, stabil pontot adnának. Három (négy) különböző lehetőséget fogok kínálni neked. Szerintem izgalmas újdonságok ezek. Továbbra is lesz csoportos jógaóra heti egy alkalommal a szomszédban, az Elzett Stúdióban. Itt keddenként 19 órakor jógázhatsz velem. A jóga a megszokott, általam és általatok is nagyon kedvelt vinyasa flow lesz. A csoport vegyes, így teljesen kezdő és haladó is jöhet, lesz sok lefelé-és felfelé módosítási lehetőség, hogy mindenki hasonlítás és túlerőltetés nélkül tudjon gyakorolni.


Egy kis hangulatos teret fogok kialakítani Sopronban, ahol az amúgy is kis létszámú kezdő tanfolyamot, oktatóképzést és workshopokat fogom tartani. Infók erről a lenti videóban. Ez a kisebb jógastúdió az Aranyhegyen van, ez viszi a Free Spirit Studio nevet tovább.


Ha szeretnél, akkor szeptembertől itt tudsz hozzánk a 6 hetes délutáni jóga alaptanfolyamhoz vagy a reggeli alaptanfolyamhoz csatlakozni. Ha szeretnél testileg és mentálisan is tovább fejlődni, akkor neked ezt a tanfolyamot ajánlom. Lesz még az ősszel tudatos jelenlét tanfolyam (meditáció, relaxáció, jógaéletmód) és más tematikus jógatanfolyam is. Október 22-én indul a 200 órás jógaoktatóképzés, erre is tudsz már jelentkezni. Szeptembertől több élő, de online programot is hozok nektek, amiken kényelmesen otthonról tudtok majd résztvenni, így annak is lesz lehetősége velem jógázni, aki messze lakik, vagy a fix időpont nem jó neki. Ezek olyan programok lesznek, amikhez élő alkalom is tartozik, és végigkísérlek benneteket a folyamaton. 

Mi lesz a bérletemmel? 

A bérleted teljesen biztonságban van, ezt majd az új csoportos órán tudod tovább használni. Augusztus végén kimarad kettő hét, mert szabadságra megyek, de ennyivel meghosszabbodik automatikusan a bérleted. Továbbra is számlaképes és pénzügyileg stabil vagyok. A bankkártyás bérletvásárlás is elérhető. Szeretném az egész átalakulást úgy átvenni, hogy te a legkevesebbet érezd belőle.  

A jógaoktatóképzés is zavartalanul folyik tovább. Bízom benne, hogy a leendő oktatóknak és nektek jógázóknak is példát tudok mutatni abban, hogy hogyan kell alkalmazkodni a világ kihívásaihoz, mikor kell egy nehéz, de fontos döntést meghozni, hogy tovább tudjunk haladni. A jógaoktatás a legnagyobb szenvedélyem, nagyon szeretek nektek órát tartani, és szeretnék továbbra is mosolygósan magabiztosságot és erőt adni nektek a jógán keresztül. 

Egy nagy előrelépésként tekintek a mostani eseményekre, és örülök, ha te is velem haladsz a végtelen és korlátlan fejlődés útján. Ha nem iratkoztál még fel a hírlevelemre, akkor kérlek tedd meg, mert így biztosan megkapod az új helyszínekről és a kis létszámú eseményekről az infókat az email címeden.


Köszönöm, hogy eddig is együtt jógázhattunk és nagy lelkesedéssel tekintek a jövő felé és a sok együtt töltött jógaóra felé. Itt tudsz feliratkozni a hírlevélre! 


Sok szeretettel ölellek benneteket: 


Erika