A Free Spirit Studio átalakul

A Free Spirit Studio átalakul

Fontos változások! Kérlek figyelmesen olvasd végig, ha eddig jártál a stúdióba hozzánk.

Kedves Látogatók! Kedves Jógások!

A hónapok óta húzódó korlátozások és a kialakult helyzet miatt a Free Spirit Studio átalakul. Hogyan érinthet ez téged?

Jógastúdióként megszűnik

A szigorú hatósági tiltás miatt a jógaoktatói tevékenység nem elérhető a stúdióban. Se csoportos, se magánórát nem tudsz sajnos igénybe venni nálunk, ameddig a korlátozásokat fel nem oldják. Tehát jelenleg a stúdió megszűnik jógastúdióként üzemelni. Emellett más mozgásos, sporttevékenység, aerobik- vagy magánóra sem elérhető nálunk. 
A jógát online folytatom

A jógaoktatói tevékenységemet ebben az időszakban online végzem. Csatlakozhatsz a rendszeres Zoom óráimhoz és jógázhatsz továbbra is a videóimra itt a weboldalon. Emellett elérhető vagyok magánórára háznál. Ha érdekel ez az opció, kérlek vedd fel velem a kapcsolatot. 

Online formában indulnak a jógatanfolyamok

Februárban két új tanfolyam indul online vegyes formában, tehát részben online oktatóvideókból, részben élő Zoom konzultációs alkalmakból állnak ezek a tanfolyamok. Itt találsz róluk bővebb információt:


A Free Spirit Studio új tevékenységi köre

A Free Spirit Studio a nevében nem változik. Jelenleg coaching központként fog tovább üzemelni. A jelenlegi tevékenységi körünk az üzletviteli és vezetői tanácsadás, valamint egyéb személyi szolgáltatás. Mit jelenthet ez számodra?Coaching a stúdióban

Mindig is érdekelt, hogy hogyan viheted előrébb tudatosan az életedet? Szeretnél kimagasló eredményeket elérni a magánéletedben és a szakmádban? A stúdióban elérhető új szolgáltatásunk a személyes, négyszemközt zajló coaching ülés. Itt találsz bővebb információt erről a szolgáltatásunkról. Kérj egy 20 perces, ingyenes előzetes konzultációt: coaching@erikajoga.hu, 0036/30-7931-457 Jelenleg 9:00-19:00 óráig elérhető ez a szolgáltatás előzetes időpontegyeztetéssel. 

Business coaching kisvállalkozóknak

Ha szeretnéd a drága és időpazarló hibák nagy részét elkerülni a vállalkozói életed elején vagy folyamán, akkor sok éves szakmai tapasztalattal állok a rendelkezésedre. Ránézünk arra, hogy mi a jó út számodra, merre szeretnél fejlődni és konkrét lépéseket is teszünk, hogy tényleg fejlődj, ne csak gondolat és ötlet legyen a tervedből. Kérj egy 20 perces, ingyenes előzetes konzultációt: coaching@erikajoga.hu, 0036/30-7931-457


Szeretnéd digitalizálni az órádat vagy a tanfolyamodat?

Komplex szolgáltatással állok a rendelkezésedre, ha szeretnél tényleg minőségi videó-és hangfelvétellel, komplex videócsomaggal megjelenni az online világban. Kép-és hanganyag rögzítés, utómunka, teljeskörű tanácsadás. Neked csak egy jó ötlet kell, a többiben támogatlak, valamint megoldom helyetted a technikai dolgokat. Akár teljeskörű szolgáltatást is kérhetsz, amiben a te ötletedet teljeskörűen megvalósítjuk és a végfelhasználóhoz eljuttatjuk. Neked nem lesz szükséged se kamerára, se mikrofonokra, se internetes felületre, se egy drága webshopra, csak a szaktudásodra és a meglévő ügyfeleid érdeklődésére. Keress bizalommal. 

Terembérlési lehetőség

Coachingra, terápiára elérhető a Free Spirit Studio terme. Bérlési lehetőség már 60 perctől. Egész napos foglalásra kedvezményes díj. 

Kis csoportos coaching alkalmak

Várunk szeretettel önismereti workshopjainkon. Hamarosan jelentkezünk a részletekkel. Figyeld a weboldalamat, a Facebook és Instagram oldalakat. 

Szeretnéd a megújult Free Spirit Studio csapatát erősíteni?

A helyünk neve Free Spirit, azaz Szabad Lélek. Ha úgy érzed, hogy tudsz azonosulni velünk, a küldetésünkkel, olyan dolgokban van nagy szakmai tudásod, amivel az emberek problémáira megoldást tudsz adni, akkor keress bátran. Lehetsz táplálkozási tanácsadó, művészetterapeuta, coach, bármilyen terapeuta, aki értékes tevékenységet végez. Az sem gond, ha jelenleg szünetel a vállalkozásod, ebben is segítséget tudok neked nyújtani. Légy része egy megújulási folyamatnak, erősödj és légy te is szabad lélek velünk! 

A Free Spirit ernyő alatt egyre több szolgáltatás

Ezentúl a korábban Empower You Coaching néven működő szolgáltatás 2021. január 20-tól Free Spirit Coaching néven működik tovább, ezzel bekerül a Free Spirit csoportba a stúdió és a podcast mellé. A 2021-es év második felében még egy új, izgalmas taggal fog bővülni ez a csoport, de erről majd később. 
Free Spirit Studio, ahol önmagad lehetsz


Fejlődjetek továbbra is velünk!

Wollaston Erika

Free Spirit Studio

Sopron, Csengery utca 30-32.