A csenden át a szívhez - 4 napos elvonulás

A csenden át a szívhez - 4 napos elvonulás

Te mikor érzed igazán boldognak magadat a karrieredben? Mikor vagy a helyeden egy párkapcsolatban? És mit érzel akkor, amikor igazán önmagad lehetsz? Ezeket a válaszokat a csendességben hallhatod meg, amikor megszűnik a külső és a belső zaj.

Te is állandóan rohansz, reggeltől estig dolgozol, sokszor ide-oda sodródsz az eseményekkel? Ugye jólesne egy kicsit megállni és megpihenni? Mert lehet, hogy a nagy zajban mindenkinek a segélykérését meghallod, csak a saját magadét nem. Mire vágysz igazán? Mitől érzed tényleg boldognak és elégedettnek magadat? Ezekre a kérdésekre is választ fogunk keresni és találni a négy napos elvonulásunkon. És nem csak válaszokat fogalmazunk meg, hanem egy tervet is arra, hogy hogyan tudod megvalósítani a céljaidat. Csatlakozz hozzám és tölts el velünk négy napot 2020. november 12-15-ig az ország egyik legszebb elvonulási központjában, a somogyvámosi Rádhé Resortban. Ebben a csodás környezetben, a béke és nyugalom szigetén várlak téged. Nem kell semmilyen jógás vagy önismereti gyakorlattal rendelkezned, ami kell az a kiváncsiság és hogy lépéseket merj tenni a saját boldogságodért, én minden mást hozok és biztosítok számodra. 

Az elvonulás fő célja, hogy a hétköznapok, előre betáblázott hétvégék zajából kiszakadhass, lelassíts, elcsendesedj és a belső csendességben meghalld a szíved igazi hangját. Mire van szükséged? Mitől vagy te az, aki legmélyen benned van. Jógaoktatóként és coachként is a leghatásosabb eszközöket hozom el neked közérthetően, feldolgozhatóan. A tábor alatt flow jógát és stresszoldó resztoratív jógát is fogunk gyakorolni, afizikai gyakorlás mellett a relaxációnak és a meditációnak is teret adunk, valamint a tábor központi témájához kapcsolódóan szombat reggeltől vasárnap reggelig csendességbe vonulunk, hogy még tovább mélyíthesd a kapcsolatot önmagaddal, a saját belső csendedben elmerülhess és elérkezhess a szíved igazi hangjához. 

A négy nap alatt a "Szívem igazi vágyai" coaching programomat fogjuk együtt végigcsinálni. Erről a programról itt olvashatsz bővebben. Ha korábban már megcsináltad ezt a programot, akkor is hasznos lehet újra megcsinálni a folyamatot. Én magam is félévente újra és újra elvégzem.

  

Helyszínünk:

Rádhé Resort & Syám Meditációs és Rendezvényközpont, Somogyvámos

Sokadszorra térek vissza ide elvonulást tartani, mert ez a hely tényleg a nyugalom és béke szigete. A Resort emeleti termében leszünk, ami kuckós, csendes, tökéletes helyszín erre a programra. 

Elhelyezés:

Stúdió apartmanokban vagy 2 hálószobás dupla fürdőszobás családi apartmanokban. Minden apartman új építésű, provence-i stílusban berendezett, felszerelt mini konyhával, pihenő terasszal rendelkezik. Felár ellenében korlátozott számban egy ágyas szoba is foglalható. 

Ellátás:

Változatos, ízletes és bőséges vegetáriánus reggeli, ebéd és vacsora indiai, magyar és olasz ízekben. Az alapanyagok nagy része a település bio-és öko gazdálkodásból kerül ki. Nem lesz szükséged plusz ételre otthonról, az adagok bőségesek, senki nem fog éhesen maradni. A reggeli svédasztalos, az ebéd három fogásos, a vacsora meleg főtt étel. Az első étkezés a csütörtöki ebéd, utolsó a vasárnapi ebéd, így tényleg nem kell hoznod otthonról semmit, teljes ellátást kapsz. A négy napra felár ellenében lehetőség van laktóz-és gluténmentes étkezést kérni, ezt közvetlenül a szállásnak kell majd fizetni, de kérlek nekem jelezd az igényedet a jelentkezésnél.

Utazás:

Egyénileg, de telekocsis rendszerben, aminek a szervezésében segítek, így nem akadály ha nincs autód.

Tervezett program:

A gyakorlásokat a tábor témája szerint állítom össze, a jóga, jógaterápia és coaching hatalmas eszköztárából sok mindennel megismerkedhetsz, ami segít az önismeretben elmélyülni. 

Az előző táboraimhoz hasonlóan most sem lesz hajnali meditáció és jóga, hogy reggel tudj aludni, pihenni. Reggeli előtt fél órás, csendes, de vezetett légzőgyakorlathoz és meditációhoz csatlakozhatsz. A hosszabb relaxációkat és meditációkat a délelőtti és esti gyakorlásokba építem be.

Tervezett időbeosztás:

(A részletes programot később állítom össze, a résztvevőkre szabva, ezért ez a beosztás még némileg változhat.)

CSÜTÖRTÖK

-érkezés, nyitókör

-átmozgatás, relaxáció, meditáció

-délután komplex jógagyakorlás

-este coaching gyakorlat, naplóírás

PÉNTEK

- reggeli légzőgyakorlat, meditáció

-délelőtt komplex jógagyakorlás relaxációval és meditációval

-délután jógagyakorlás mélyrelaxációval

-este coaching gyakorlat, naplóírás

SZOMBAT

- reggeli légzőgyakorlat, meditáció, a csend megkezdése

-délelőtt komplex jógagyakorlás relaxációval és meditációval

-ebéd után pihenő, majd meditatív séta a Pusztatoronyhoz

-délután resztoratív jógagyakorlás, mélyrelaxációval, meditáció

-este csendes coaching gyakorlat, vezetett meditáció, naplóírás

VASÁRNAP

- reggeli légzőgyakorlat, meditáció, kivezetés a csendből

-délelőtt coaching gyakorlat, könnyű jógagyakorlás relaxációval, meditációval

-a nap zárása, zárókör

-késő ebéd, majd várhatóan 13-14 óra között ér véget a tábor


Az eddigi táboraimban mindig nagyon jó csapatok jöttek össze, több új barátság szövődött és a résztvevők egymást is szeretettel támogatták a négy nap alatt.

Eszközigény:

Jógamatrac, 2 jógatégla, heveder, kispárna, meditációs ülőalkalmatosság, pléd (ha valamelyik eszközöd nincs, térítésmentesen kölcsönözhetsz tőlem)

Jelentkezés:

Személyesen, vagy emailben az erika@erikajoga.hu címen

Részvételi díj:

Kedvezményes díj, ha augusztus 31-ig jelentkezel és egy összegben befizeted a részvételi díjat: 66.000 Ft


Szeptember 1-től, vagy részletfizetéssel 2 részletben:


- Jelentkezéskor 35.000 Ft

- Október 12-ig 35.000 Ft


A részvételi díj tartalmazza a szállást, teljes ellátást és az összes programot, semmilyen rejtett költség nincsen. 

Egyszerűen és gyorsan fizethetsz átutalással a jelentkezésedkor kapott e-számla alapján (a lakcímedet is írd meg nekem a jelentkezéskor a számla kiállításához)


Lemondási feltételek:

Kérlek vedd figyelembe a jelentkezésnél, hogy a lemondási feltételeket szigorúan be kell tartanom, mert nekem is előre ki kell fizetnem a szállást és az étkezést.

Lemondás esetén a részvételi díjból levonásra kerül:

- augusztus 31-ig beérkezett lemondás esetén a részvételi díj 25%-a

- augusztus 31. és október 11-ig között beérkezett lemondás esetén: a részvételi díj 50%-a

- október 12. után a részvételi díjat nem tudom visszautalni

A mostani helyzetet figyelembe véve, ha erre az időre az ország területére kijárási korlátozást vezetnének be és bezár a Rádhe Resort, akkor a tábort egy későbbi, várhatóan kora tavaszi időpontban tartom meg. A jelentkezésed így automatikusan érvényes arra a táborra is, ha mégse lenne jó az új időpont, akkor kérheted, hogy beszámítsam a befizetett díjat egy másik táborba, vagy visszakérheted a tábor díját. Ha bármilyen nekem felróható okból elmaradna a tábor, a részvételi díjat teljes egészében visszatérítem.


A táborban hölgyek és urak, anya-lánya párosok jelentkezését is várom. Minimum életkor 14 év. Háziállatot nem tud a szállás elhelyezni.


Akkor mit szólsz? Szeretnéd te is meghallani a csendességben a szíved igazi vágyát? 


Ha bármilyen kérdésed van, keress bizalommal.


Szeretettel várlak:


Wollaston Erika

jóga-és meditáció tanár, coach

(Yoga Alliance YT-500)

www.erikajoga.hu