4 napos pihenés és feltöltődés Somogyvámoson

4 napos pihenés és feltöltődés Somogyvámoson

Szakadj ki egy kicsit a megszokott környezetedből, és tölts négy napot jógával és önismerettel a béke szigetén, a somogyvámosi Rádhé Resortban. Ennyi énidő neked is jár.

Tavaszi jógatábor 2019. április 4-7-ig. Helyszínünk az ország legkeresettebb elvonulási központja, a somogyvámosi Rádhé Resort lesz. Ebben a csodás környezetben, a béke és nyugalom szigetén várok minden kezdő és haladó gyakorlót. A részvételhez nem kell több éves jógás tapasztalat, akár kezdőként is csatlakozhatsz. Az órák összeállításánál a fő szempontom, hogy feltöltődj, kikapcsolódj, kiszakadj a megszokott környezetedből, majd feltöltődve térj haza. Komplex foglalkozásokra számíthatsz, ahol lehetőséged lesz elmerülni az ászanákban, légzésben, nagyon hatásos relaxációs, imaginációs- és meditációs technikákban, a jóga életmód tanításaiban. A tábor alatt többféle jógastílusban fogunk gyakorolni, így megtapasztalhatod a stresszoldó resztoratív jógát, hatha jógát, hatha flowt és a kezdő vinyasa flowt. Minden este nagyon hatásos önismereti gyakorlatokkal, beszélgetéssel zárjuk a napot. A tábor témája az életcélok, új lendület lesz.

Miért választottam ezt a témát?

Mert a boldogság egyik titka, hogy tudd, hogy TE mit szeretnél, ki vagy valójában, mik az erősségeid amire építhetsz. A jógaterápia nagyon hatásos eszközeit fogjuk alkalmazni, hogy az elménket felkutassuk, és feltérképezzük a valós értékeinket és céljainkat. Válaszokat fogunk keresni téged érintő életkérdésekre, olyan élethelyzetekre, ahol nem tudtál eddig még dönteni. Ezek a technikák abban segítenek majd, hogy a mostani életedben boldogabb, határozottabb, tudatosabb legyél, és abba az irányba haladj, ami neked tényleg jó. Készítünk szankalpát is, hogy a tábor utáni hónapokban folytathasd az elkezdett munkát. Esténként önismereti feladatokkal zárjuk a napot. 

Helyszín:

Rádhé Resort & Syám Meditációs és Rendezvényközpont, Somogyvámos

A Krisna-völgy szomszédságában, a nyugalom és béke szigetén. 

A szállásról bővebb információ


Elhelyezés:

2-3-4 ágyas stúdió apartmanokban vagy 2 hálószobás dupla fürdőszobás családi apartmanokban. A leggyakoribb elhelyezés a két fő egy szobában. Minden apartman új építésű, provence-i stílusban berendezett, felszerelt mini konyhával, pihenő terasszal rendelkezik. Az apartmanokban két ágy van egy szobában, a nappaliban további kényelmes ágy. Több apartman összenyitható, így két szoba használhatja a nappalit és a konyhát. 


Ellátás:

Változatos, ízletes és bőséges vegetáriánus reggeli, ebéd és vacsora indiai, magyar és olasz ízekben. Az alapanyagok nagy része a település bio-és öko gazdálkodásból kerül ki. Nem lesz szükséged plusz ételre otthonról, az adagok bőségesek, senki nem fog éhesen maradni. A reggeli svédasztalos rendszerben, az ebéd három, a vacsora két fogásos. Az itt szervezett más jógatáborokhoz képest már első napra is kértem ebédet, így tényleg nem kell hoznod otthonról semmit, teljes ellátást kapsz. A négy napra 4.500 forintos felár  ellenében lehetőség van laktóz-és gluténmentes étkezést kérni, ezt közvetlenül a szállásnak kell majd fizetni. 


Utazás:

Telekocsis rendszerben, aminek szervezésében segítek, így nem akadály ha nincs autód. 


Tervezett program:

A gyakorlásokat a tábor témája szerint állítom össze, a jóga és jógaterápia hatalmas eszköztárából sok mindennel megismerkedhetsz, ami közelebb vihet majd az életcéljaid kijelöléséhez, a régi, nem működő dolgokból való kimozduláshoz, új lendület vételéhez és a céljaid közeljövőben való megvalósításához. A jógaórákat 2-2.5 órásra tervezem, hogy legyen elég időnk az ászanákra, relaxációra, légzőgyakorlatra és meditációra is. Az órák a témánk szerint fognak egymásra épülni, a testünkkel és az elmével is dolgozunk. Nagyon hatásos mélyrelaxációs technikákkal fogjuk a életcélokat körbejárni. Több újdonsággal is találkozhatsz a tábor alatt, amikre egy megszokott jógaórán nincs időnk. Esténként különféle izgalmas és hasznos önismereti gyakorlatokkal fogunk szintén a témánkhoz kapcsolódóan foglalkozni, majd átbeszéljük a napot.

Idén úgy döntöttem, hogy a táborokban megszokott hajnali meditációt a gyakorlásokba építem be, és több másfél órás foglalkozás helyett inkább több komplex, 2-2.5 órás foglalkozásokat fogok tartani, hogy a gyakorlások mennyisége változatlan maradjon, de ne legyen annyira szétszabdalva a nap, több szabadidő maradjon.

Tervezett időbeosztás:


CSÜTÖRTÖK 

-délelőtt komplex hatha flow gyakorlás relaxációval és meditációval

-délután ászanafejlesztő hatha jóga, mélyrelaxációs technika amiben választ keresünk egy életproblémára

-este önismereti gyakorlat, a nap átbeszélése


PÉNTEK

-délelőtt kezdő vinyasa flow gyakorlás, mélyrelaxációs technika amiben feltérképezzük az életcéljainkat

-délután ászanafejlesztő hatha jóga relaxációval és meditációval

-este önismereti gyakorlat, a nap átbeszélése


SZOMBAT


-délelőtt hatha flow gyakorlás, relaxáció, meditáció

-délután resztoratív jóga, mélyrelaxációs technika amiben tovább ismerkedünk a saját elménkkel

-este önismereti gyakorlat, a nap átbeszélése


VASÁRNAP


-délelőtt komplex jógagyakorlás jóga nidrával, meditációval

-a nap zárása, kérdések átbeszélése

Késő ebéd, majd várhatóan 13-14 óra között ér véget a tábor


Kis csoportos tábor, ahol mindenkire jut majd elegendő figyelem. Fő célom, hogy elinduljatok, vagy tovább haladjatok egy boldogabb, harmonikusabb úton a gyakorolt technikák segítségével.

Eszközigény:

Jógamatrac, 2 jógatégla, heveder, kispárna, pléd (ha valamelyik eszközöd nincs, térítésmentesen kölcsönözhetsz tőlem)

Jelentkezés:

Személyesen, vagy emailben az erika@erikajoga.hu címen


Részvételi díj:

59.800 Ft, mely tartalmazza a szállást teljes ellátással, az összes foglalkozást, parkolást, idegenforgalmi adót. Semmilyen rejtett költség nincs. A szálláson rendezett más jógatáborokhoz képest még egy plusz ebédet is kértem, így az érkezés napján, csütörtökön már az ebéd, és nem az esti vacsora lesz az első étkezésünk. Tapasztalataim szerint is bőséges, ízletes és laktató ételeket szolgálnak fel a szálláson dolgozó vegetáriánus szakácsok, senki nem fog éhesen maradni.


A részvételi díjat befizetheted:

Személyesen

Átutalással a jelentkezésedkor kapott számla alapján (a címedet is írd meg nekem a jelentkezéskor a számla kiállításához)


Lemondási feltételek:


Lemondás esetén a részvételi díjból levonásra kerül:

- február 1. és március 3. között beérkezett lemondás esetén: a részvételi díj 50%-a 

- március 4. után a részvételi díjat nem tudom visszautalni


További tudnivalók:


- A táborban hölgyek és urak, anya-lánya párosok jelentkezését is várom. Minimum életkor 14 év.

- Háziállatot nem tud a szállás elhelyezni.


Ha esetleg ez az időpont nem megfelelő neked, akkor vegyél részt a július 18-21. között megrendezésre kerülő Vinyasa flow jógatáboromon, amit Kriston Adriennel közösen tartunk. Bővebb információ itt.


Ha bármilyen kérdésed van, keress bizalommal.


Szeretettel várlak:


Wollaston Erika

hatha-vinyasa flow jógaoktató, meditáció oktató, jógaterápia

(Yoga Alliance YT-500)

www.erikajoga.hu