4 napos elvonulás - A csenden át a szívhez

4 napos elvonulás - A csenden át a szívhez

4 nap jól megérdemelt pihenés és kikapcsolódás egy olyan helyen, ahol tényleg csend és nyugalom van. Ugye jól hangzik?

Az idei év behúzta a féket a legtöbbünknél, nincs lehetőségünk nagyon kifelé mozdulni, az egyetlen út most befelé, önmagunkba vezet. Azonban nem kell, hogy egyedül szomorkodj otthon, gyere és töltsünk el négy felemelő napot együtt! Te is állandóan rohansz, reggeltől estig dolgozol, sokszor ide-oda sodródsz az eseményekkel? Ugye jólesne egy kicsit megállni,  megpihenni és kilépni a megszokott környezetedből? Miért fontos ez? Mert lehet, hogy a nagy zajban mindenkinek a segélykérését meghallod, csak a saját magadét nem. Mire vágysz igazán? Mitől érzed tényleg boldognak és elégedettnek magadat? Ezekre a kérdésekre is választ fogunk keresni és találni a négy napos elvonulásunkon. És nem csak válaszokat fogalmazunk meg, hanem egy tervet is arra, hogy hogyan tudod megvalósítani a céljaidat, hogyan tudod az igazi boldogságot, megelégedettséget elérni már most. Csatlakozz hozzám és tölts el velünk négy napot 2020. november 12-15-ig az ország egyik legszebb és legigényesebb elvonulási központjában, a somogyvámosi Rádhé Resortban. Ebben a csodás környezetben, a béke és nyugalom szigetén várlak téged. Nem kell semmilyen jógás vagy önismereti gyakorlattal rendelkezned, ami kell az a kiváncsiság és hogy lépéseket merj tenni a saját boldogságodért, én minden mást hozok és biztosítok számodra. A fény ünnepe, a Diwali pont a jógatáborunk szombati napjára esik, ezért ezt külön meg fogjuk ünnepelni egy meghitt, különleges fény szertartással és vezetett meditációval. 

Az elvonulás fő célja, hogy a hétköznapok, előre betáblázott hétvégék zajából kiszakadhass, lelassíts, elcsendesedj és a belső csendességben meghalld a szíved igazi hangját. Mire van szükséged? Mitől vagy te az, aki legmélyen benned van. Jógaoktatóként és coachként is a leghatásosabb eszközöket hozom el neked közérthetően, feldolgozhatóan. A tábor alatt flow jógát és stresszoldó resztoratív jógát is fogunk gyakorolni, a fizikai gyakorlás mellett a relaxációnak és a meditációnak is teret adunk, valamint a tábor központi témájához kapcsolódóan szombat reggeltől vasárnap reggelig csendességbe vonulunk, hogy még tovább mélyíthesd a kapcsolatot önmagaddal, a saját belső csendedben elmerülhess és elérkezhess a szíved igazi hangjához. 

A négy nap alatt a "Szívem igazi vágyai" coaching programomat fogjuk együtt végigcsinálni. Erről a programról itt olvashatsz bővebben. Ha korábban már megcsináltad ezt a programot, akkor is hasznos lehet újra megcsinálni a folyamatot. Én magam is félévente újra és újra elvégzem.

  

Helyszínünk:

Rádhé Resort & Syám Meditációs és Rendezvényközpont, Somogyvámos

Sokadszorra térek vissza ide elvonulást tartani, mert ez a hely tényleg a nyugalom és béke szigete. A Resort emeleti termében leszünk, ami kuckós, csendes, tökéletes helyszín erre a programra. Külön térítés ellenében lehetőség van masszázsra és szaunára időpontot foglalni a Resortban. 

Elhelyezés:

Stúdió apartmanokban vagy 2 hálószobás dupla fürdőszobás családi apartmanokban. Minden apartman új építésű, provence-i stílusban berendezett, felszerelt mini konyhával, pihenő terasszal rendelkezik. Felár ellenében korlátozott számban egy ágyas szoba is foglalható. 

Ellátás:

Változatos, ízletes és bőséges vegetáriánus reggeli, ebéd és vacsora indiai, magyar és olasz ízekben. A reggeli svédasztalos, az ebéd három fogásos, a vacsora meleg főtt étel. Az első étkezés a csütörtöki ebéd, utolsó a vasárnapi ebéd, így tényleg nem kell hoznod otthonról semmit, teljes ellátást kapsz. A négy nap alatt élvezd a kedves vendéglátást, neked nem kell főznöd, mosogatni, rendet rakni, csak a pihenés a feladatod. 

Utazás:

Egyénileg, de telekocsis rendszerben, aminek a szervezésében segítek, így nem akadály ha nincs autód.

Tervezett program:

A gyakorlásokat a tábor témája szerint állítom össze, a jóga, jógaterápia és coaching hatalmas eszköztárából sok mindennel megismerkedhetsz, ami segít az önismeretben elmélyülni. 


Mit kaphatsz ettől a négy naptól:

 • Kiszakadás a megszokott környezetből, a napi rutinból
 • Mélyebb önismeret, a miértek megértése
 • Az új helyszínen friss ötletek, új nézőpont
 • Csend és nyugalom
 • Szeretetteljes, családias légkör, amiben feltöltődhetsz
 • Teljes ellátás, csak a pihenés a feladatod
 • Nyugalomban kialudhatod magadat
 • Tisztább kép arról, hogy ki vagy, mit szeretnél, mi a jó neked
 • Most magadnak is adhatsz, ha eddig mindig másoknak segítettél először
 • Feltöltődés és új erő, motiváció

Egy tipikus nap a táborban:

- 30 perces reggeli csendesség, légzőgyakorlat, meditáció

- svédasztalos reggeli

- délelőtt komplex jógagyakorlás relaxációval és meditációval

- három fogásos ebéd

- szabadidő, pihenés

- délután könnyű jógagyakorlás mélyrelaxációval

- vacsora

- este csoportos és egyéni önismereti coaching gyakorlat, naplóírás


Csütörtökön 11 órakor kezdődik a tábor és vasárnap 13-14 órakor ér véget. 


Az eddigi táboraimban mindig nagyon jó csapatok jöttek össze, több új barátság szövődött és a résztvevők egymást is szeretettel támogatták a négy nap alatt. Az őszi táborom kis létszámú, családias hangulatú lesz, tökéletes választás, ha nem szereted a tömegtáborokat. A jógatanításban a fő elvem, hogy nálam önmagad lehetsz. Soha nincs hasonlítgatás, osztályozás, fizikai alapú értékelés a foglalkozásaimon, van viszont szeretetteljes légkör, amiben fejlődhetsz. A táborban való részvételhez nem kell előzetes jógagyakorlat, fontosabb az érdeklődő, motivált hozzáállás és a fejlődni akarás. Ebben a jógatáborban könnyed, feltöltő, a feszültségektől megszabadító jógagyakorlásokkal készülök neked. Minden olyannal, ami jól fog esni. 

Eszközigény:

Jógamatrac, 2 jógatégla, heveder, kispárna, meditációs ülőalkalmatosság, pléd (ha valamelyik eszközöd nincs, térítésmentesen kölcsönözhetsz tőlem)

Jelentkezhetsz:

 • Ezen a formanyomtatványon keresztül 
 • E-mailben: erika@erikajoga.hu
 • Az Erika Jóga Facebook oldalra írt üzenettel
 • Telefonon 0036/30-7931-457
 • Személyesen


A négy napos pihenés és feltöltődés részvételi díja:


77.000 Ft, ami a szállás, étkezés és a programok díját is tartalmazza. 

35.000 Ft előleg befizetésével biztosíthatod a helyedet a táborban. A fennmaradó díj november 6-ig fizetendő. 


A részvételi díj tartalmazza a szállást, teljes ellátást, az összes jóga-és csoportos coaching programot, semmilyen rejtett költség nincsen. 

Egyszerűen és gyorsan fizethetsz átutalással a jelentkezésedkor kapott e-számla alapján (a lakcímedet is írd meg nekem a jelentkezéskor a számla kiállításához)


Csak pénteken tudnál jönni? 


Csatlakozhatsz hozzánk péntek délelőtt az első jógafoglalkozástól is. Ez esetben te a csütörtök esti coaching feladatokat előre megkapod e-mailben tőlem és azokat otthon el tudod végezni, majd péntektől együtt folytatjuk. A részvételi díj ez esetben 62.000 Forint. A helyedet 35.000 Ft előleg befizetésével tudod biztosítani. 


Lemondási feltételek:

Kérlek vedd figyelembe a jelentkezésnél, hogy a lemondási feltételeket szigorúan be kell tartanom, mert nekem is előre ki kell fizetnem a szállást és az étkezést.

Lemondás esetén a részvételi díjból levonásra kerül:

- augusztus 31-ig beérkezett lemondás esetén a részvételi díj 25%-a

- augusztus 31. és október 11-ig között beérkezett lemondás esetén: a részvételi díj 50%-a

- október 12. után a részvételi díjat nem tudom visszautalni


A mostani helyzetet figyelembe véve, ha erre az időre az ország területére kijárási korlátozást vezetnének be és bezár a Rádhe Resort, akkor a tábort egy későbbi időpontban tartom meg. A jelentkezésed így automatikusan érvényes arra a táborra is, ha mégse lenne jó az új időpont, akkor kérheted, hogy beszámítsam a befizetett díjat egy másik táborba, vagy visszakérheted a tábor díját. Ha bármilyen nekem felróható okból elmaradna a tábor, a részvételi díjat teljes egészében visszatérítem. Szintén a mostani helyzetre való tekintettel, ha befizetted már a tábort és mégse tudsz eljönni, a helyedet átruházhatod valaki másra. 


Rólam:

Több mint 16 éve jógázok és 4 éve tanítom is ezt a csodálatos mozgásformát és életmódot. Az elmúlt években több mint ezer csoportos órarendi jógaórát, számos workshopot, tanfolyamot és jógatábort tartottam, az itt szerzett tapasztalatomból és a hosszú éves saját gyakorlásból születik meg minden jóga-és coaching program. Az egyik kedvenc területem a kezdő vagy az életben kicsit elakadt jógázók segítése, biztatása és erősítése az első lépések megtételében. Az oktatásomra jellemző a mindenféle elavult, dogmatikus tanítások mellőzése és a modern kor emberére szabott, támogató és lelkesítő hozzáállás. 


Egyéb tudnivalók az elvonulásról:


Minimum életkor 14 év. Háziállatot nem tud a szállás elhelyezni.


Ugye te is vágysz egy kis nyugalomra és pihenésre? Tudom, hogy legtöbbünknek egy küzdelem volt a 2020-as év, megérdemeljük ezt a négy napot egy pozitív, szeretetteljes légkörben. Szeretnéd te is meghallani a csendességben a szíved igazi vágyát? Jelentkezz még ma! 


Ha bármilyen kérdésed van, keress bizalommal.


Szeretettel várlak:


Wollaston Erika

jóga-és meditáció tanár, coach

(Yoga Alliance YT-500)

www.erikajoga.hu